Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar poco x3 gt cihazi olup miui 14 yukleyen var ise deneyimlerini paylasabilirmi? Pil ve isinma sorunu gibi problemler varmi? Daha once miui 13 yukleyip pisman olmustum ve derhal 12.5 surumune geri döndüm. Miui 14 te herhangi bir problem ile karsilasan olduysa ve paylasabilirse...
Merhabalar üstadlar.
Mi A1 cihazımı magisk ile rootladım. rom olarak 8.1 oreo stock rom var. boot kilidi açık. + twrp kurulu. Mevcut durumdan Android 10 a ota üzerinden güncelleme nasıl yapabilirim?
Hocam merhaba,aşağıdaki resimdeki source code (zip) dosyasını indiriyorum fakat twrp üzerinden flashlamak istediğimde hata veriyor zip dosyası geçerli değil falan diyor
Arkadaşlar Xiaomi Mi A1 Android 9 pie kesinlikle çöp. 8.1 e döndüm şu an çekmek problemide yok, 4G yerine GPRS yazıyordu oda gitti. 8.1 oreo candır. Gereksiz kasmalarda ortadan kalktı.
Merhaba,
Sorun tamamen Xiaomi Mi A1 için gelen android 9 pie güncellemesinde . bendede aynı problem vardı daha önce bende burada sormuştum. hard reset vs denedik çözüm olmadı. Daha sonra Android Oreo 8.1 e geri döndüm şu an 4G olarak devam ediyorum. Turkcelle falan alakası yok olayın. Sorun...
kasma sorunu varmı? batarya durumu nasıl gidiyor? ben mayıs başlarında 8.1 e düşürmüştüm. oyunda acayip kasıyordu ve mobil veriyi açtığımda(turkcell) 4g yerine G gözüküyordu (gprs) yazıyordu.
telefon açılır açılmaz geliştirici seçeneklerden otomatik güncellemeleri kapattım fakat, her wi-fi açışımda sürekli indir ve yükle çıkıyor. bu durumdan nasıl kurtulabilirim. " Güvenlik Güncellemesi Mevcut yazıyor, boyut olarak 1104,8 mb yazıyor. Kasım 2018 8.1 stock rom a dönmüştüm downgrade...