Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben de note 8 kullanan biriyim ancak bu cihazların hangi sürüm olduğunu nasıl bilebilirim. Ayrıca ben teknik konularda sıfırım ancak global 12.5 enchanted sürümü yayınlandı diye biliyorum bende son paketi indir diyerek miui üzerinden indirmeye çalışıyorum eğer böyle bir yükleme değil ise...
Çok teşekkür ederim Mustafa bey sanırım beklemeye devam edeceğim ancak bu ota ne bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda güncellemeyi gönderir saygılarımla..
1636845527
Merhaba geçen haftalarda yardım istemiştim cihazım Note 8 ve buna yeni güncelleme miui 12.5 ile güncelleme olurmu dediğimde hayır çıkmadı bu cihaz için güncelleme yok denildi. ancak bir kaç gündür yeni yazıları okuduğumda note 8 için güncelleme oluğu yazılmış sorunum ise bu...
Çok teşekkür ederim bazen donmalar oluyor onuda telefonu uykuya alıp tekrar açıyorum bazen çok sıkıyor ama idare ediyorum.. Umarım gelecek olan güncelleme iyi olur. Neyse beklemeye devam edeyim en iyisi. Yine çok teşekkürler ellerinize sağlık hocam.
Merhaba benim adım Alp konu ise telefonum xiaomi note 8 ve bu gün nasıl olduysa Nfc ihtiyacım oldu her şekilde baktım ama var diye bildiğim Nfc yokmuş. Ve ayrıca geçen gün de yazmıştım telefonumu 12.5 versiyona yükseltmek istiyorum ama nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Forumdaki bazı soru ve...