alonedark1121 kullanıcısının son içeriği

1. alonedark1121

Yardım MIUI Custom Rom Nasıl Yapılır?

Biraz eski konu ama bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim Öncelikle ubuntu içeren bir bilgisayar olması lazım elinizde Gerek internet hızı gerekse yüksek özellikleri ile vds sunucular baya işinizi görecektir Öyleki Android 14 derlemek için en az 4 gb ram ve 500 gb hafıza olmalı Googlede yeni...
  2. alonedark1121

Diğer Miui Romlar ( Global, Çin, Türkiye, Tayvan , Endonezya , Avrupa, Hindistan , Rusya )

hocam satın aldığım temayı kullanmak için demiştim global romda bulunan temalar biliyorsunuz ki çin ve eu romda yok farklı sunucu dolayısıyla global ile aynı sunucuyu mu kullanıyor diye sormak istedim
  3. alonedark1121

Diğer Miui Romlar ( Global, Çin, Türkiye, Tayvan , Endonezya , Avrupa, Hindistan , Rusya )

Hocam sorunuz için: EEA sürümlü Rom Avrupa birliğinin çıkardığı gizlilik yasasına istinaden cihaz üreticilerinin mecburen bu ülkelerde cihaz satılabilmesi kullanılabilmesi amacı ile yayınlanıyor. İçerisindeki Google ve Xiaomi servislerinin kullanıcıların hakkındaki bilgileri istediği gibi...
  4. alonedark1121

Yardım Couldn't add. Please go to Mi Community to apply for authorization Hatası

Hocam cihazda Hyper os var ise yeni kilit açma yöntemi getirdiler. Mi Community e giriş yapın hesabınızla, Sonra ben kısından ayarlarda bölgeyi global yapın ve tekrar giriş yapın, Sonra ben kısmında unlock bootloader yazısı olacaktır, Ordan açabilirsiniz. 30 gün bekleme süresi verebilir belli...
  5. alonedark1121

Mod Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a) için Splash Screen

Benim ve @yigitSLX in tasarlamış olduğu Custom Splash Screen (BootLogo) İçindekiler: 1717277796 Kötü kalite için özür dilerim. Eski bir cihazla çektim.
  6. alonedark1121

Rom Redmi note 8 e gsi kurmak için treble dosyası

Bir arkadaşımın Redmi Note 8 ine gsi kurmayı düşünüyoruz. Fakat ben treble dosyası bulamadım Bildiğim kadarıyla bazı telefonlarda gsi kurarken treble dosyaları atıyoruz bazılarına ise atmamız gerekmiyor. Mesela eski cihazım olan j7 prime için gsi kurmadan önce create vendor atıp treble desteği...
  7. alonedark1121

Yardım G610F cihazıma kurduğum miui gsi lar hep random reboot veriyor

Elimde Cronos kernel, Ares kernel V7, Kraken RC15 (permissiver v5 dahil), Kraken Project Butter, Kraken v1.2 ve Exynos7870_ProjectTreblue var. Hangisi ile xioami gsi kursam random reboot alıyorum belli aralıklarla. Bende kernel olmadan kurmak istiyorum. Kernelsizde hepsi boot etmiyor. edenlerde...
  8. alonedark1121

Rehber [GSI] Android Generic System Image Derleme Kılavuzu

Hocam uzun yoldaki komutu deneyince hata alıyorum. "../treble_experimentations/build-dakkar.sh: line 522: virtualenv2: command not found" diye. Virtualenv ve virtualenv2 ile ne varsa indirdim hala düzelmiyor Ama kısa yol çalışıyor Artık j7 prime'm da carbon os deneyebileceğim.
  9. alonedark1121

Rehber ROM Güncelleme - Adım Adım

hocam inşallah yapabilirim ilk defa deniyeceğim elimdeki rom v6.1 sürümünde ben ise v6.6 ya güncelleyeceğim sorunsuz olur inşallah
  10. alonedark1121

Yardım İphone 12 prodan dan Mi10 Pro Whatsapp Aktarma Hakkında Yardım İstiyorum

Whatsapp ta ana ekranda üstteki 3 noktaya basıp ayarlara gidin Ayarlar/sohbetler/sohbet yedeği sırası ile yekeleme yapın ama sadece mesajlar yedeklenir En alttan videoları da dahil eti seçin Sonra yeni cihazda hesabınıza girin Size sorucaktir "yedeği yüklemek istermisiniz" diye
  11. alonedark1121

Rom Miui 12 gsi rom kulaklık sorunu

Samsung j7 prime g610f cihazıma REVos miui 12 Android 10 kurdum (gsi rom) Bluetooth la dosya alımında sorun ama kulaklığı bağlayınca kendi kendini kapayıp kulaklığa tekrar bağlanıyor Bluetooth durduruldu hatası alıyorum Kablolu kulaklık takınca ise takmamışım gibi ses hala telefondan geliyor...
  12. alonedark1121

Rehber Custom Rom Nasıl Derlenir ? Detaylı ve basit anlatım

hocam en sonda derleme kısmında cd lineage ( rom klasörüne giriş ) . build/envsetup.sh brunch cihazkodadı ( brunch davinci ) kodunu girdim ama . build/envsetup.sh yazınca . için no such file or directory diyor
Üst Alt