alonedark1121 kullanıcısının son içeriği

1. alonedark1121

Mod Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a) için Splash Screen

Benim ve @yigitSLX in tasarlamış olduğu Custom Splash Screen (BootLogo) İçindekiler: 1717277796 Kötü kalite için özür dilerim. Eski bir cihazla çektim.
  2. alonedark1121

Rom Redmi note 8 e gsi kurmak için treble dosyası

Bir arkadaşımın Redmi Note 8 ine gsi kurmayı düşünüyoruz. Fakat ben treble dosyası bulamadım Bildiğim kadarıyla bazı telefonlarda gsi kurarken treble dosyaları atıyoruz bazılarına ise atmamız gerekmiyor. Mesela eski cihazım olan j7 prime için gsi kurmadan önce create vendor atıp treble desteği...
  3. alonedark1121

Yardım G610F cihazıma kurduğum miui gsi lar hep random reboot veriyor

Elimde Cronos kernel, Ares kernel V7, Kraken RC15 (permissiver v5 dahil), Kraken Project Butter, Kraken v1.2 ve Exynos7870_ProjectTreblue var. Hangisi ile xioami gsi kursam random reboot alıyorum belli aralıklarla. Bende kernel olmadan kurmak istiyorum. Kernelsizde hepsi boot etmiyor. edenlerde...
  4. alonedark1121

Rom Miui 12 gsi rom kulaklık sorunu

Samsung j7 prime g610f cihazıma REVos miui 12 Android 10 kurdum (gsi rom) Bluetooth la dosya alımında sorun ama kulaklığı bağlayınca kendi kendini kapayıp kulaklığa tekrar bağlanıyor Bluetooth durduruldu hatası alıyorum Kablolu kulaklık takınca ise takmamışım gibi ses hala telefondan geliyor...
Üst Alt