Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
x3 proya imei kaydı gelirse bütün snapdragonlara çift imeide atılır. zaten bu kilit yüzünden sim 2 ye sadece atılabiliyordu yeni sistemde 2 simde kilitlendi artık boşuna beklemeyin dostlar :)
şaka gibi ya twrp yükledim magisk kurdum romu hafıza kartına attım install diyorum file is corrupt hatası yüzünden yüklenmiyordu 2 saat ugrastım kendi hafızasına atınca yükledi :D:D:D:
artı olarak magisk dan dsp james isimli dosyayıda kurup restart atın dsp yi acın boost bölümünü aktıf edin felaket bost veriyor clubda ki gibi :P haylou gt1 plus efsane bişeye dönüştü :)
dostum istediği kadar geliştirici olsun boş boş konulara giriyor şuan yok pingmiş yok şebekeymiş bilmem ne bide derin konulara girecek ellemesen.redmi serisinin sosyal medya uygulamalarında kamerası kötü bende redmi note 7 kullanıyorum karşı tarafa giden görüntümü söylemiyorum bile dahaa ilk...