alo333 kullanıcısının son içeriği

1. alo333

Rom Poco X3 NFC Global Stable ROM V12.5.3.0.RJGMIXM + MOD (Promeo)

bu romdayım,otadan güncelleme geldi bu gün indirdi twrpden güncelleme yapmıyor bu rom hata veriyor sıfırdanmı kuracagız
  2. alo333

Gcam Google Kamera 8.1.101 - Arnova8G2

8 surumunu poco x3 e kurdum selfi cektigimde yuzumu kocamana sisiriyor sebep nedir
  3. alo333

Gcam Google Kamera 8.3.252 - Arnova8G2 Beta

cekilen fotolar hem mb olarak düşük hem 12mp
  4. alo333

Gcam Google Kamera 8.3.252 - Arnova8G2 Beta

neden portladıkları gcam çözünürlük olarak stock kamera gibi yüksek değil onu bi başaramadılar
  5. alo333

MIUI 12.5 Poco X3 NFC - Global Stabil V12.5.1.0.RJGMIXM İndirme Bağlantıları

magisk ile rootlayabilirmiyiz bu 12.5 i
  6. alo333

Rom Poco X3/Nfc 21.10.3 OneOS A11

eu stabil romdayım bu yükleme talimatı ile yuklesem sorun cıkartırmı ?
  7. alo333

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

x3 proya imei kaydı gelirse bütün snapdragonlara çift imeide atılır. zaten bu kilit yüzünden sim 2 ye sadece atılabiliyordu yeni sistemde 2 simde kilitlendi artık boşuna beklemeyin dostlar :)
  8. alo333

Rehber POCO X3 NFC ROM Kurulumu Ayrıntılı Kılavuz

şaka gibi ya twrp yükledim magisk kurdum romu hafıza kartına attım install diyorum file is corrupt hatası yüzünden yüklenmiyordu 2 saat ugrastım kendi hafızasına atınca yükledi :D:D:D:
  9. alo333

Uygulama Redmi note 7 Dolby Atmos kurulumu MIUI 11-12 Android 9-10

artı olarak magisk dan dsp james isimli dosyayıda kurup restart atın dsp yi acın boost bölümünü aktıf edin felaket bost veriyor clubda ki gibi :P haylou gt1 plus efsane bişeye dönüştü :)
  10. alo333

Video Xiaomi Hakkında Önemli Bilgiler (Soru/Cevap)

emeğe biraz saygı be dostum arkadasa ayıp ediyorsun ne gerek var kalp kırmaya
  11. alo333

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

dostum twrp yüklendikden sonra finished olursa telefonu resatr atmadan direk ses açma powerla recoverye gir restart atmasın
  12. alo333

Yardım İmei işlemi görmüş Mi 9T PRO ile işlem sonrasıyla alakalı sorularım var

kardeşim ayarlar bölümünden telefonu sıfırlamadıgın sürece imeiler gitmez bu 1 .custom rom atsanda hiç birrşey olmaz imei ne güvenle yukleyebilirsin.artık bootloader kılıdı açmadanda imei atılıyor oyuzden silinmiyor bilgiler. hiç korkma sadece ayarlardan fabrıka ayarlarına dönme yeterli...
  13. alo333

Yardım Redmi̇ note 7 ci̇hazim sürekli̇ restart edi̇yor kendi̇ni̇

efs yi sildinmi sıfırladınmı aynı şeymi bu ikisi ne ile sıfırladın
  14. alo333

Soru Redmi Note 7 Gcam Önerisi

Çok sacma bi yorum olmuş bu hdr yi orta seviyede gcamin çektiği fotoyu ST çok kamera hayatta çekemez güzellik modu kapatıp çekin neysen olsun
  15. alo333

Yardım İnstgram mesenger whatsaap azar vs uygulamalarda kamera çözünürlüğü

dostum istediği kadar geliştirici olsun boş boş konulara giriyor şuan yok pingmiş yok şebekeymiş bilmem ne bide derin konulara girecek ellemesen.redmi serisinin sosyal medya uygulamalarında kamerası kötü bende redmi note 7 kullanıyorum karşı tarafa giden görüntümü söylemiyorum bile dahaa ilk...
Üst Alt