aLmoRa kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Mobil veri kullanımı hakkında.

dün bugün önceki ay yada bu ay desemde yine yok olarak gözüküyor
  2. A

Soru Mobil veri kullanımı hakkında.

Merhaba arkadaşlar. Ayarlar > bağlantı ve paylaşım > veri kullanımına geldiğim zaman wifi ile kullandığım veriyi görmeme rağmen mobil veri kullanımı tüm uygulamalarda yok olarak gözükmekte acaba bunun bir ayarı var mıdır ? Uygulamanın kullandığı mobil veriyi görmek için uygulamaya tıkladığımda...
  3. A

Soru Masaüstü modu hakkında

Merhaba, Huawei de olan telefonu TV ye bağladığımızda seçenek olarak çıkan masaüstü modu Xiaomi mi 9t pro cihazda var mı ? Şimdiden teşekkürler
  4. A

Yardım Link açma Hk.

Teşekkürler angel~~
  5. A

Yardım Link açma Hk.

Bir türlü bulamadım anlamadım gitti
  6. A

Yardım Link açma Hk.

Merhaba arkadaşlar tam olarak nasıl soracağımı bilmediğim için şimdiden özür dilerim Örnek vermek gerekirse Chrome ile Hepsiburada vb sitelere girerken her zaman sorardı uygulama ile başlamak yada tarayıcı seçmek için tekrar sorm yada tekrar gösterme şeklinde tikini yanlışlkla işaretledim bu...
  7. A

Soru Mi 9T Pro MIUI 11 Güncellemesi Gelmedi

İyi tarafından bakalım sorunsuz bir güncelleme almış olacağız :D
  8. A

Sohbet Pazaryeri entegrasyonu hakkında

Merhaba arkadaşlar n11 GittiGidiyor Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinde satış yapmak istiyorum fakat Pazaryeri entegrasyon programı satın almak ilk aşamada ne denli doğru kendim manuel bu işin içinden çıkabilir miyim ? Pazaryeri entegrasyonları hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu konu...
  9. A

Soru Mİ9T PRO Türkiye cihaz miui11 gelmemesi

Henüz gelmedi muhtemelen ay sonu gelir
  10. A

PFMIXM midir sürümünüz ? Çünkü bize henüz gelen bir güncelleme yok,sistem güncellemesi güncelleme yok göstermekte
  11. A

Global sürüme hala gelmedi...
  12. A

Sohbet Xiaomi Telefon önerisi

Pop up kameraya neden bu kadar ön yargılı olunduğunu anlamış değilim, şahsen 9t pro kullanıyorum ve ön kamerayı aktif kullanan biriyim ne dediğiniz gibi bir takılma yaşadım nede herhangi bir ek problem yaşadım eğer yeni ve farklılık konusunda ön yargınız yok ise kesinlikle 9t pro öneririm. Ek...
  13. A

İlginiz için çok teşekkürler. Fakat benim gibi bu konuda bilgisi olmayan arkadaşların otomatik güncellemeyi beklemesi çok daha sağlıklı olacaktır.
  14. A

Avrupa için gelmiş ne yazık ki global sürüm için hala beklemedeyiz
Üst Alt