Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.
Ayarlar > bağlantı ve paylaşım > veri kullanımına geldiğim zaman wifi ile kullandığım veriyi görmeme rağmen mobil veri kullanımı tüm uygulamalarda yok olarak gözükmekte acaba bunun bir ayarı var mıdır ?
Uygulamanın kullandığı mobil veriyi görmek için uygulamaya tıkladığımda...
Merhaba arkadaşlar tam olarak nasıl soracağımı bilmediğim için şimdiden özür dilerim
Örnek vermek gerekirse Chrome ile Hepsiburada vb sitelere girerken her zaman sorardı uygulama ile başlamak yada tarayıcı seçmek için tekrar sorm yada tekrar gösterme şeklinde tikini yanlışlkla işaretledim bu...
Merhaba arkadaşlar n11 GittiGidiyor Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinde satış yapmak istiyorum fakat Pazaryeri entegrasyon programı satın almak ilk aşamada ne denli doğru kendim manuel bu işin içinden çıkabilir miyim ?
Pazaryeri entegrasyonları hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu konu...
Pop up kameraya neden bu kadar ön yargılı olunduğunu anlamış değilim, şahsen 9t pro kullanıyorum ve ön kamerayı aktif kullanan biriyim ne dediğiniz gibi bir takılma yaşadım nede herhangi bir ek problem yaşadım eğer yeni ve farklılık konusunda ön yargınız yok ise kesinlikle 9t pro öneririm. Ek...