aLmoRa kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Mobil veri kullanımı hakkında.

Merhaba arkadaşlar. Ayarlar > bağlantı ve paylaşım > veri kullanımına geldiğim zaman wifi ile kullandığım veriyi görmeme rağmen mobil veri kullanımı tüm uygulamalarda yok olarak gözükmekte acaba bunun bir ayarı var mıdır ? Uygulamanın kullandığı mobil veriyi görmek için uygulamaya tıkladığımda...
  2. A

Soru Masaüstü modu hakkında

Merhaba, Huawei de olan telefonu TV ye bağladığımızda seçenek olarak çıkan masaüstü modu Xiaomi mi 9t pro cihazda var mı ? Şimdiden teşekkürler
  3. A

Yardım Link açma Hk.

Merhaba arkadaşlar tam olarak nasıl soracağımı bilmediğim için şimdiden özür dilerim Örnek vermek gerekirse Chrome ile Hepsiburada vb sitelere girerken her zaman sorardı uygulama ile başlamak yada tarayıcı seçmek için tekrar sorm yada tekrar gösterme şeklinde tikini yanlışlkla işaretledim bu...
  4. A

Sohbet Pazaryeri entegrasyonu hakkında

Merhaba arkadaşlar n11 GittiGidiyor Hepsiburada gibi e ticaret sitelerinde satış yapmak istiyorum fakat Pazaryeri entegrasyon programı satın almak ilk aşamada ne denli doğru kendim manuel bu işin içinden çıkabilir miyim ? Pazaryeri entegrasyonları hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu konu...
  5. A

Sohbet Xiaomi Telefon önerisi

Pop up kameraya neden bu kadar ön yargılı olunduğunu anlamış değilim, şahsen 9t pro kullanıyorum ve ön kamerayı aktif kullanan biriyim ne dediğiniz gibi bir takılma yaşadım nede herhangi bir ek problem yaşadım eğer yeni ve farklılık konusunda ön yargınız yok ise kesinlikle 9t pro öneririm. Ek...
  6. A

Soru Mİ9T PRO Türkiye cihaz miui11 gelmemesi

İlginiz için çok teşekkürler. Fakat benim gibi bu konuda bilgisi olmayan arkadaşların otomatik güncellemeyi beklemesi çok daha sağlıklı olacaktır.
  7. A

Soru Mİ9T PRO Türkiye cihaz miui11 gelmemesi

Avrupa için gelmiş ne yazık ki global sürüm için hala beklemedeyiz
  8. A

Yardım Facebook services pil kullanımı!!

Yüzde yüz eminim
  9. A

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Globale MIUI 11 ve android 10 ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
  10. A

Yardım Facebook services pil kullanımı!!

1 hafta sonra yine pil kullanımı ekranında Facebook services çıkmaya başladı acaba bu sorundan nasıl kurtulabiliriz ?
  11. A

İnceleme TWRP'den Nasıl Güncelleme Yapılır/ EFS Yedeği Nasıl Alınır / Imei Hakkında Videolu Anlatım

Paylaşım için teşekkürler, devam videolarını bekliyoruz clap~~
  12. A

Soru Sam s10+ mı mi 9 t pro mu?

Fiyat ve performans tabiki mi 9t pro
  13. A

Yardım Kablosuz kulaklık

Şahsen airdots pro kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim, hatta İstanbulda iseniz yeni açılan Cevahir AVM'de ki mi store dan açılışa özel yüzde 20 indirimle 320 TL ye satın alabilirsiniz
  14. A

İpucu Parmak izi sensörü kirli hatası ÇÖZÜMÜ

Merhaba bugün telefonumu yeniden başlattığımda parmak izi sensörü kirli hatası aldım ve ne kadar sensörün olduğu ekranı temizlesemde hatta tüm ekranı temizlememe rağmen bu hatayı çözemedim, forumda bununla ilgili bir konu da bulamadım ve ekran altındaki sensörün tozlandığını düşündüm neyse ki...
  15. A

Vergiler ardı ardına yağıyor.

Ona zam buna zam ....
Üst Alt