Almilaesinn kullanıcısının son içeriği

1. Almilaesinn

MIUI 12 Mıuı 12

Merhaba arkadaşlar redmi note 7 kullanıyorum hâla güncelleme almadım bir tek almayan ben miyim çok merakla bekliyorum
  2. Almilaesinn

Yardım Durdurulma hatası

Telefonu dün gece kulaklık takılı bırakıp uyuya kalmışım sabah kulaklığı çıkarttığımda telefonumda değişik bir ses vardı telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sonrasında google.com.androidapp durduruldu hatası almaya başladım özete tıkladığımda bu yazılar çıktı java.lang.NullPointerException...
  3. Almilaesinn

Soru Redmi airdots kulaklık

Merhaba trendyoldan redmi airdots almıştım daha önce sağ kulaklığı kaybettim tekrar sipariş verdim ama sonrasında ürünün orjinal olmadığını söyleyenler oldu ürünün orjinal olmadığını nasıl anlarım ve trendyol harici orjinal ürünü nasıl alabilirim acaba ? Eski ürünümün kutusunun resmi bu
  4. Almilaesinn

Soru Note 7 ekran

Merhaba redmi note 7 kullanıyorum nedense ekran tam sığmıyor şarj kısmı hep biraz dışarıda kalıyor sebebi nedir bilen varmı ?
  5. Almilaesinn

MIUI 11 MIUI 11 Sonunda Geldi (Edit: Gelemedi yoldaymış)

Bi yükleyemedim mıuı 11 i
  6. Almilaesinn

MIUI 11 Mıuı 11

Redmi note 7 kullanıyorum hala mıuı 11 güncellemesi almadım alan varmı ? Beğenmeyen var mı yorumlar nasıl ?
  7. Almilaesinn

Yardım Çift uygulama

Merhaba bugün telefonda yeni farkettim eskiden ikonların üstüne basılı tutunca çift uygulama yapabiliyorduk gözüküyordu artık paylaş ve bilgi seçeneği çıkıyor çift uygulama nerden yapılıyor bulamadım bilen biri varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
  8. Almilaesinn

Yardım Xiaomi kendi tema sorunu

Yok düzelmemiş
  9. Almilaesinn

Teşekkürler bunu yapınca düzeldi
  10. Almilaesinn

Daha iki hafta olmadı telefonu alalı neden format atayım ki
  11. Almilaesinn

Yok yine eskiye dönüyor
  12. Almilaesinn

Teşekkür ederim deneyeceğim yine aynısı olur mu diye
  13. Almilaesinn

Miui üretici temalar nerde acaba ? Yine tema uygulamasının içinde mi ? 1564405172 O nedir ? 1564405201 Bunu nasıl anlarım yada nasıl çözerim
  14. Almilaesinn

Bir haftayı geçti ama normal mi
  15. Almilaesinn

Evet 3.parti değil direk kendi temasından yüklüyorum hemde ama değişiyor sinirim bozuldu
Üst Alt