allusunlu kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Ön kamera bağlantı hatası

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.Telefoncuya yaptırmak en iyisi galiba ayrıca yanlış anladıysam kusura bakmayın ama benim telefonum mi Max 2 mi note 3 değil MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

maalesef persist.img denemelerinden bir sonuç alamadım donanımsal olması muhtemel peki kendim yapabilirmiyim zormudur sizce?
  3. A

Çok teşekkür ederim deneyeceğim
  4. A

iyi akşamlar arkadaşlar bugün telefonum ön kamera bağlantı hatası vermeye başladı.ne yaptıysam olmadı farklı kamera uygulamaları denedim farklı romlar denedim olmadı yabancı forumlara baktım birşey bulamadım ne yapmalıyım sizce şimdiden teşekkür ederim.
  5. A

Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.3.22_Global_7.1_by Escobar1945

Aynen hocam ben stok kamerayı yükleme yapmadım yinede yüklemiş sağlık olsun oda nazarlık olsun MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.3.22_Global_7.1_by Escobar1945

Hocam elinize emeğinize sağlık rom 10 numara olmuş aroma olmasıda ayrı bir güzel sadece google kamera çalışmadı onuda magisk ile yükledim sıkıntı yok teşekkürler MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Rom Xiaomi Mi Max 2 için MIUI V8.5.5.0.NDDMIED Global Kararlı Yayınlandı

Hocam birşey sormak istiyorum bu romu twrp ile yükleyince twrp silinip normal recovery tekrar geri geliyor mu birde globe rom kullanıyorum şarj biraz çabuk bitiyor sanki bu rom şarj konusunda daha iyimidir teşekkür ediyorum
  8. A

Satış Sıfır Xiaomi Redmi Pro 64GB ALTIN 1000TL - MiBand-2 100TL

Daveygrohl hocam merhaba size ozelden yazamadim redmi note 3 pro gold 32 gb olanı almak istiyorum ozelden telefon numaranızı atarsanız goruselim
Üst Alt