Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, IMEI kaydı henüz bulunmayan telefonumun SIM1'ine 15 Ekim gibi hattımı taktım ve o zamandan beri kullanıyorum. Aralık ayında '19 Şubat tarihinde cihaz kullanım dışı kalacaktır' diye mesaj geldi ancak öyle bir durum olmadı ve aynı şekilde kullanmaya devam ettim. Geçen gün de '18...
Merhabalar, Redmi Note 8'le verilen bu şarj aleti sahte midir? Normalde videolarda beyaz olarak gördüm, ürün yurtdışı cihazı ama Global Version yazıyor üzerinde bizim prizlere de olmuyor. Acaba telefoncunun azizliğine mi uğranmış?
Merhaba deneme yaptınız mı?
1570867972
Merhaba, bu koruyucu uygulandıktan sonra yanlarda hava boşluğu kalıyor mu yoksa tam mı kaplıyor? Ekran içi parmak izini okumada olumsuzluk yaratır mı?
Forumda aramıştım zaten ama istediğim cevabı bulamadım. Şöyle bir haber var : Klonlanmış telefonlar kapatılacak mı? Ne zaman? bundan beri bir gelişme var mı ya da bir duyumu olan?
Merhaba, bu konu hakkında IMEI'si başka telefondan alınmış telefonun modeli ve IMEI numarası tutmayacağı için kapanacağına dair yasa çıkacağını duymuştum, bu doğru mudur? Ya da başka bir yasal engel çıkacak mı ya da halihazırda var mı? Bu şekilde telefon alanlar sorunsuz kullanabiliyor mu?
Merhaba, deneyimlediğiniz Xiaomi modellerinden gece çekimleri öncelikli olmak üzere en iyi kameraya sahip olanlar hangileridir? Siz bu amaçla hangi Xiaomi modelini tercih ettiniz?
Spesifik olarak beğenmediğim yönler tam ekran modunun olmaması ve sesli/sessiz/titreşim modları arasında geçiş yapmak için her seferinde ses azaltma ya da ses arttırma tuşuna basıp oradan seçmem gibi sayılabilir. Ancak tabi ki genel olarak sunduğu deneyim nasıl önemli olan o.
Bir de örneğin...
Merhaba, şu an kullandığım cihaz Android One ve pek sevdiğim söylenemez.
MIUI arayüzüne sahip bir telefon almak istiyorum, genel olarak MIUI ve MIUI 10.3.2 nasıldır kullanıcı deneyimi olarak?