Alkantra kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Kayıt süresi 7 ay mı?

Merhabalar, IMEI kaydı henüz bulunmayan telefonumun SIM1'ine 15 Ekim gibi hattımı taktım ve o zamandan beri kullanıyorum. Aralık ayında '19 Şubat tarihinde cihaz kullanım dışı kalacaktır' diye mesaj geldi ancak öyle bir durum olmadı ve aynı şekilde kullanmaya devam ettim. Geçen gün de '18...
  2. A

Sohbet Bu şarj aleti sahte mi?

Merhabalar, Redmi Note 8'le verilen bu şarj aleti sahte midir? Normalde videolarda beyaz olarak gördüm, ürün yurtdışı cihazı ama Global Version yazıyor üzerinde bizim prizlere de olmuyor. Acaba telefoncunun azizliğine mi uğranmış?
  3. A

Soru Ekran Koruyucu Tavsiyesi

Şunlardan biri olabilir mi? Xiaomi Mi 8 9 9t 8 Lite Note 5 6 7 8 Pro Nano Ekran Koruyucular - n11.com Xiaomi Mi 9t (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucu - n11.com
  4. A

Linki varsa atar mısınız curved olarak bulamadım
  5. A

Blitzpower nanodan memnun musunuz peki yanlarda hava boşluğu kalıyor mu?
  6. A

Merhaba deneme yaptınız mı? 1570867972 Merhaba, bu koruyucu uygulandıktan sonra yanlarda hava boşluğu kalıyor mu yoksa tam mı kaplıyor? Ekran içi parmak izini okumada olumsuzluk yaratır mı?
  7. A

Satış Mİ9T Pro Kılıf (Ücretsiz)

Merhaba kılıf duruyor mu?
  8. A

Sohbet IMEI atmadaki son yasal durum nedir?

Ben de bu konuyu Mi 9T almak için açmıştım, ben de o zaman rahatlıkla alabilirim.
  9. A

19 Temmuz'da çıkan kanunu bilmiyordum, aslında onu sormuşum, teşekkür ederim. Peki 1500 liraya pasaport kaydı yapanlar boşuna mı 1250 lira fazladan verecek 250 lira kayıt işlemi yaptırmak yerine?
  10. A

Forumda aramıştım zaten ama istediğim cevabı bulamadım. Şöyle bir haber var : Klonlanmış telefonlar kapatılacak mı? Ne zaman? bundan beri bir gelişme var mı ya da bir duyumu olan?
  11. A

Merhaba, bu konu hakkında IMEI'si başka telefondan alınmış telefonun modeli ve IMEI numarası tutmayacağı için kapanacağına dair yasa çıkacağını duymuştum, bu doğru mudur? Ya da başka bir yasal engel çıkacak mı ya da halihazırda var mı? Bu şekilde telefon alanlar sorunsuz kullanabiliyor mu?
  12. A

Anket KVK mı? Delta mı? Hangi Garantiyi Tercih Edersiniz?

KVK biraz daha iyi edindiğim izlenime göre.
  13. A

Sohbet Kamerası en iyi Xiaomi'ler?

Merhaba, deneyimlediğiniz Xiaomi modellerinden gece çekimleri öncelikli olmak üzere en iyi kameraya sahip olanlar hangileridir? Siz bu amaçla hangi Xiaomi modelini tercih ettiniz?
  14. A

Sohbet MIUI 10.3.2 Nasıldır?

Spesifik olarak beğenmediğim yönler tam ekran modunun olmaması ve sesli/sessiz/titreşim modları arasında geçiş yapmak için her seferinde ses azaltma ya da ses arttırma tuşuna basıp oradan seçmem gibi sayılabilir. Ancak tabi ki genel olarak sunduğu deneyim nasıl önemli olan o. Bir de örneğin...
  15. A

Sohbet MIUI 10.3.2 Nasıldır?

Merhaba, şu an kullandığım cihaz Android One ve pek sevdiğim söylenemez. MIUI arayüzüne sahip bir telefon almak istiyorum, genel olarak MIUI ve MIUI 10.3.2 nasıldır kullanıcı deneyimi olarak?
Üst Alt