Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim cihaza 3500 teklif var, satıp iphone 13 alacaktım ama cihaz kara borsa , ne yapsam bilmiyorum, bu fiyat bandında bu cihazdan çok şey vaad eden de görmüyorum
yakında note 11 pro gelir, burası yok olur, çok güzel ichazı, küçücük olaylardan yok etti redmi, yazılım sadece 1 etkendi, sensör vs çok bezdirdi insanları
ikinci hattımı vodafone dan bimcell e geçirdim, cihazda sorunsuz kullandığım volte ve wowifi, cihaz desteklenmediği gerekçesiyle kullanamıyorum, hat değiştirmeyi ve bu özellikleri önemseyen arkadaşların dikkatine
12.5.3 güncellemesi gelmiş hayırlı olsun 764 mb, alışık değilim böyle şeylere beklemiyordum, gerçi çok bir degisiklik yok gibi de neyse, sonuçta geldi bir şey
hocam güncelleme konusunda rahat olacağınız kesin lakin note 10 prodean da geçilecekse s21 fe geçilir yada halefi gelecek cihaza, malum s21 fe bir türlü tanıtılmadı ne oalcağı meçhul