aliyurdkl kullanıcısının son içeriği

1. A

Haber MIUI 13 Alacak Cihazlar Belli Oldu

geliyorda ne oluyor arkadaş, yeni yeni problemler saç.malıklar
  2. A

Ana Başlık Redmi Note 10 Pro [Global] Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

deneyeceğim hocam, tam iphone geçerken, bir endonezya rom güzel olurdu :D
  3. A

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro (Sweet) - Global Kararlı Rom V12.5.8.0.RKFMIXM İndirme Bağlantıları

benim cihaza 3500 teklif var, satıp iphone 13 alacaktım ama cihaz kara borsa , ne yapsam bilmiyorum, bu fiyat bandında bu cihazdan çok şey vaad eden de görmüyorum
  4. A

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro (Sweet) - Global Kararlı Rom V12.5.8.0.RKFMIXM İndirme Bağlantıları

yakında note 11 pro gelir, burası yok olur, çok güzel ichazı, küçücük olaylardan yok etti redmi, yazılım sadece 1 etkendi, sensör vs çok bezdirdi insanları
  5. A

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro [ Global ] - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RKFTRXM İndirme Bağlantıları

yüklemedim bende, güvenim sıfır xioami yazılımcılarına
  6. A

MIUI 12.5 Redmi Note 10 Pro [ Global ] - Türkiye Kararlı Rom V12.5.1.0.RKFTRXM İndirme Bağlantıları

sadece güvenlik güncellemesi gibi görünüyor, hiç bir açıklama yapılmamış stabilite ve performans hakkında
  7. A

ikinci hattımı vodafone dan bimcell e geçirdim, cihazda sorunsuz kullandığım volte ve wowifi, cihaz desteklenmediği gerekçesiyle kullanamıyorum, hat değiştirmeyi ve bu özellikleri önemseyen arkadaşların dikkatine
  8. A

12.5.3 güncellemesi gelmiş hayırlı olsun 764 mb, alışık değilim böyle şeylere beklemiyordum, gerçi çok bir degisiklik yok gibi de neyse, sonuçta geldi bir şey
  9. A

Sohbet Redmi Note 10 Pro (Global) Ekran Süresi Paylaşımı

şu rom işlerine girsem eminim süper olurdu da garantili cihaz aldık, tr garantisi de olsa garanti sonuçtaenvy~~
  10. A

Yardım Redmi Note 10 pro yakınlık sensorü sıkıntılı

gelirse 12.5 gelişmiş edition gelir bence de, bu cihaz da listeye alınmıştı
  11. A

valla aylardır 12.5.1 den sonra güncelleme gelmedi ama sen daha iyi bilirsin hocam
  12. A

trye güncelleme gelmez alışalım artık
  13. A

ekim ayında redmi note 10 pro için 12.5 gelişmiş edition güncellemesi gelecek deniyor da trye gelir mi bilinmez
  14. A

hocam güncelleme konusunda rahat olacağınız kesin lakin note 10 prodean da geçilecekse s21 fe geçilir yada halefi gelecek cihaza, malum s21 fe bir türlü tanıtılmadı ne oalcağı meçhul
  15. A

tr alanlar 12.5.1 devam :D xioami büyük hayal kırıklığı
Üst Alt