aliyurdakal kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru K20 Pro-Sinyal gücü

teşekkür ederim.
  2. A

Soru K20 Pro-Sinyal gücü

Merhaba beyler -97 dBm 34 asu kötü bir sinyal gücü mü?
  3. A

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

beyler bu güncellemeden sonra 10 güncellemesi geldi mi?
  4. A

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

bu son gübcelleme bence gayet stabil güzel geldi, 460 mb boyut geldi otadan şimdilik gayet iyi, 9t pro
  5. A

Soru Mi9T ve Pro kullananlara sorum hangi renk daha güzel duruyor?

mavi renk bir çok cihazda kullanıldığı için kırmızı daha farklı bir hava katıyor.
  6. A

Mi Band 4 Teknik özellikler & Genel bilgiler

cihazın adım sayma, dolayısı ile tüm sensör güvenirlikleri sıfır benim için de, bu iş güncelleme ile çözülebilecek bir şey mi emin değilim
  7. A

çözdüm hocam, whatsappı pil tasarrufu modunda kullanıyormuşum, kısıtlama yok yaptım, mesajlar gelmeye başladı, teşekkür ederim
  8. A

aktifleştirdim hocam, ona rağmen olmayınca sorma gereği hissettim
  9. A

beyler sms mesajları geliyor, arama geliyor ama whatsapp mesajları gelmiyor, problem ne olabilir acaba whatsapp içinden bir ayar mı yapmam gerekiyor?
  10. A

teşekkürler bluetoothun sürekli açık kalması olumsuz etkiler mi diye düşündüm ama içim rahatladı, aldım gg dan
  11. A

Arkadaşlar telefona bluetooth ile eşleşiyor, peki sürekli bluetooth açık olması telefonun çok şarjını yiyor mu kullananlar ne der ve farklı renk kayışları nereden alabiliriz? teşekkürler
  12. A

Soru Band 20

istanbuldayım bu band 20 sıkıntısını yaşamadım, en kötü 4 diş çekiyor
  13. A

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

ben bundan önce de global kararlı romdaydım, sıkıntım yoktu, globale güveniyorum, bu güncelleme stabilite içerdiği için neden daha iyisi olmasın diye yükledim, bununda sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum, miui 11 e kadar günceellemeyi düşünüyorum, teşekkürler
  14. A

Rehber Redmi K20 Pro cihazı Global sürüme ( MI 9T Pro ) Dönüştürme Rehberi

hocam 10.3.1. yükledim, başka bir flash tool yükleyince yaptım, emeği geçen yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Üst Alt