aliyoruk38 kullanıcısının son içeriği

1. aliyoruk38

Satış DeepFlash Kablosu / EDL Kablosu

satışım hala var hardbrick için işe yarar telefon modeliniz nedir ?
  2. aliyoruk38

Bildiğim kadarıyla yeni çıkan modeller de iş görmüyor. Mi 6 gibi modeller Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. aliyoruk38

Satışa kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kargo dahil 20 tl
  4. aliyoruk38

Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Bu sabah redmi note 3 pro cihazıma yüklemiş bulunuyorum. Rom üzerinde özellikle bunu kullan dediğiniz birşey var mıdır? Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. aliyoruk38

Yardım Bildirim cubugu

Hocam bilgisayar da ise mesaj bölümünden dosya yükle. Telefonda ise masaüstü görünümüne geçip dosya yükle yapabilir
  6. aliyoruk38

Yardım Bildirim cubugu

Mtz dosyasını yükleyebilirseniz çok sevinirim. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. aliyoruk38

GEARBEST Türkiye Özel Çekilişi

Favorim Gearbest TR: 25 in 1 Tornavida Cüzdan Takımı Tamir Araçları Ücretsiz Kargo Türkçe sitenin açılması daha kullanışlı oldu. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. aliyoruk38

Kısa bir süre için ara verdim. Elimde bulunmuyor maalesef. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. aliyoruk38

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Elinize sağlık. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. aliyoruk38

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. İyi günlerde kullanın.
  11. aliyoruk38

Deepflash-edl Kablosu Xiaomi GittiGidiyor'da 267527641 Anlamadığım şey düzenleme seçeneği neden gözükmüyor sistemde bir sıkıntı mı var?
  12. aliyoruk38

cantara hocam ilk mesajı düzenleme seçeneği yok. İlan linkini değiştiremiyorum. Sorun nedir acaba
  13. aliyoruk38

Satışa kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kısa süreliğine ₺16.99 Deepflash-edl Kablosu Xiaomi GittiGidiyor'da 267527641
  14. aliyoruk38

sıkıntı aparatta değil kullandığınız miflash sürümünde farklı bir miflash sürümü ile deneme yapın düzelecektir.
  15. aliyoruk38

İnternette mi5s için edl moda alma videoları varmı? İzlediniz mi? Yardımı dokunur belki
Üst Alt