aliylmz kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomide Kimi Muhatap Alacagiz.?

lutfen Komik olmayın. Son acilmiş Konulara bakarsanız anlayacaksiniz. Biri batarya problemi, birisi telefon kapaniyor acilmiyor , birisi ahizeden ses gelmiyor, vs vs vs sorun yumağı. Eger bu forumu bu telefonu almadan once girmis olsaydim bu telefonu almazdim.
  2. A

Kusura bakmayin ama bir insan telefonu aldiginda normalken , guncellestirmeden sonra herseyi b.k ediyorsa bu yazilim peş para etmez. Siz kendinizi enayi gibi hissetmemeniz anormal. Burada birsey gelistirmiyoruz. Ben ve herkes bu telefona donanimina kanip para verdik.Bana rom yukle boyle yap...
  3. A

Sevgili Kardesim Ben xiaomi ye saldiriymis ios a saldiriymis ben bunlardan anlamam. Ben Son tuketiciyim ben telefonuma rom atmak zorundamiyim ? Yedekle vs. Bu telefonun boyle bir hatasi varsa bunu acil guncelleme ile duzeltebilirler. Ben begenmedigimiz lg , lenovo asus vs nasil sorunsuz bir...
  4. A

Bakin Degerlerli Arkadaslar Burada Daha once bir konu açmıştım.Agir bir sekildede elestirmiştim. Bakin arkadaslar mi 6 kullaniyorum. Ve bunu Ciddi denebilecek bir paraya aldım. Ben Para vererek aldigim bu telefonun yazilimsal sorunlarini arayip tarayip duzeltmeye mecburmuyum ben bir...
  5. A

Yardım Xiaomi Peş Para Etmez ( Hak vereceksiniz)

Mi 6 Telefonum var. 1) Ahize sesi Kisildikca kisildi Karsidaki insanin sesini duyamaz oldum.Ne su ne toz hicbirsey yok telefonda. 2 ) arka kamera iki tane biliyorsunuz. fotografta normal lens cekerken. video kismina geldigimde zoomlu kamera devreye giriyor . video cekemiyorum . Kisa videoda...
  6. A

Yardım Mi6 Video Kamera Sorunu

yardimci olacak ? . yardim edecek yokmu
  7. A

Yardım Mi6 Video Kamera Sorunu

mi 6 da video cekmek istedigimde dar acili telephoto kamerasi ile cekim yapiyor. fotografta sorun yok.ne yaptiysam video kamerasini genis acili kameraya ceviremedim
Üst Alt