aliyavuzakkan kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Mi 13T HyperOS 2.0.3.0 yükleyen var mı?

Xiaominin bu durumu farketmemesi enteresan baktım yabancı forum sitelerindede aynı hatayı belirtmişler genel bı durum çözülür ama artık ne zaman orası muaamma 😃
  2. A

Boor Siz normal ota uzerinden guncelleme yaptiniizmı daha önce imeileriniz silinmedimi
  3. A

Direnc kayıtlı imeiler bende dolasıyla güncellemeyle imeiler gitmiyo sizde yazılımsal imei atilip direnc islemi yapilmamissa guncelleme yapmayn hocam yuksek ihtimal guncelleyince imei gider cihazin
  4. A

Cihazın bootloader kiliti açıksa mi flash tool üzerinden fastboot modda yazılım atılabiliyor .Benim kilidim açık olduğu için bulunduğum sürümde yükleyeceğim sürümden düşük olduğu için save user data secenegini işaretleyerek yazılım güncellemesi yaptım. Dikkat etmeniz gereken kısım mi flash...
  5. A

Fastbootan save user data secenegini işaretleyerek kurulum yaptm HYPEROS 1.0.10.0 sürümünden 2.0.3.0 sürümüne yukselttim herhangi bir veri kaybım olmadı sorunsuz calısıyor şu anda bilginiz olsun
  6. A

Soru 13T hyper os 2

Kandırma yöntemi hyper os sürümünde işe yaramıyor bende denedim olmadı .Miui 14 te çalışıyodu o açığı kapatmışlar hyper os sürümünde muhtemelen
  7. A

Soru 13T hyper os 2

Bugün itibari ile 13t global 2.0.3.0 sürümu yayinlandı indirip kurmak istedim guncelleyici kısmından yine bu rom yüklenemiyor hatası aldm yine çözebilen varmı sorunu ? Acaba 1.0.10.0 sürümünde guncelleyici uygulamasımi sorunlu?
  8. A

Fastbootdan yüklemeyi denicem olmazsa save user data şeklinde kursam hata verirmi cihazı sıfırlamadan kurmak istiyorumda o yüzden
  9. A

Aynen dediğiniz gibi her güncelleme bişeyler düzeleceğine sorunlar başlıyor.Sürümümden memnumum aslında ama 1.0.10.0 sürümü takılı kaldığına dair yorumlar okudumda dedim belki bi şekilde çözen arkadaşımız vardır fastboot romda atmakda istemedim sıfırdan
  10. A

Soru 13T hyper os 2

b 2.0.3.0 VMFMIXM sürümünü recovery dosyasını indirip manuel güncelleme yaptığımda bu kararlı rom dosyası yüklenemiyor hatası aldım.Bu konuda çözüme ulaşan vamıdır? şu anda 1.0.10.0 sürümü yüklü cihazımda
  11. A

Bende 1.0.10.0 UMFMIXM sürüm yüklü ben yeni gelen güncellemeyi yine yükleyemiyorum 2.0.3.0 bu kararlı rom yüklenemiyor hatası alıyorum.Bu konuda bilgisi olan varmı?
Üst Alt