Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaominin bu durumu farketmemesi enteresan baktım yabancı forum sitelerindede aynı hatayı belirtmişler genel bı durum çözülür ama artık ne zaman orası muaamma 😃
Cihazın bootloader kiliti açıksa mi flash tool üzerinden fastboot modda yazılım atılabiliyor .Benim kilidim açık olduğu için bulunduğum sürümde yükleyeceğim sürümden düşük olduğu için save user data secenegini işaretleyerek yazılım güncellemesi yaptım. Dikkat etmeniz gereken kısım mi flash...
Fastbootan save user data secenegini işaretleyerek kurulum yaptm HYPEROS 1.0.10.0 sürümünden 2.0.3.0 sürümüne yukselttim herhangi bir veri kaybım olmadı sorunsuz calısıyor şu anda bilginiz olsun
Bugün itibari ile 13t global 2.0.3.0 sürümu yayinlandı indirip kurmak istedim guncelleyici kısmından yine bu rom yüklenemiyor hatası aldm yine çözebilen varmı sorunu ? Acaba 1.0.10.0 sürümünde guncelleyici uygulamasımi sorunlu?
Aynen dediğiniz gibi her güncelleme bişeyler düzeleceğine sorunlar başlıyor.Sürümümden memnumum aslında ama 1.0.10.0 sürümü takılı kaldığına dair yorumlar okudumda dedim belki bi şekilde çözen arkadaşımız vardır fastboot romda atmakda istemedim sıfırdan
b
2.0.3.0 VMFMIXM sürümünü recovery dosyasını indirip manuel güncelleme yaptığımda bu kararlı rom dosyası yüklenemiyor hatası aldım.Bu konuda çözüme ulaşan vamıdır? şu anda 1.0.10.0 sürümü yüklü cihazımda
Bende 1.0.10.0 UMFMIXM sürüm yüklü ben yeni gelen güncellemeyi yine yükleyemiyorum 2.0.3.0 bu kararlı rom yüklenemiyor hatası alıyorum.Bu konuda bilgisi olan varmı?