Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar direnç işlemi yapılmış bir telefonumuz var tek sim IMEI atılmış Tayvan rom yüklemek istiyoruz. Botloader kilidinin açılması lazım mı? Normalde açılması lazım diye biliyorum ama dirençli olanlarda nasıl oluyor bilmiyorum. Teşekkürler.
Merhabalar bende iki tane redmi note 12 pro 5g vardı. NFC için bı tanesine Tayvan rom yükledim ama şarjı iki kat daha hızlı gidiyor o yüzden eski sürüme dönmek istiyorum ismi SMOMİXN di diğer telefonumda duruyor o telefonun rom dosyalarını nasıl alabilirim.
Veya hazır halde nerden bulabilirim...
Merhabalar tayvan romu yukluyordum clean and lock seçili kaldı yanlışlıkla o kadar dikkat etmeme rağmen gözümden kaçtı heyecanla. Bu ekranda kaldı ne yapmam lazım kendini yeniden başlatıyor sürekli
Merhabalar telefonu dün aldım ve Vodafone kullanıyorum 4.5g çekiyor şuan forumda bazı kişiler 4.5g yok sadece 4g oluyor felan diyordu ben rom atmak istiyorum eğer rom atarsam 4.5g gidermi bilgisi olan varmı band 20 ile bir alakası varmı 4.5g nin
Merhabalar bugün redmi note 12 pro 5g aldım aldığım kişi çin versiyonu dedi arka etikette 22101316C yazıyor ama telefonun içinde resimdeki gibi yazıyor ve NFC gözükmüyor telefonda sizce rom değiştirsek NFC gelirmi?
Herhangi bir kayıt yaptırmadım IMEI de sıkıntı olmaz sanırım.
Merhabalar uzun süredir CE sertifikalı Note 12 pro plus arıyorum Adana'da köy de kullanacağım için band 20 olması lazım. Piyasada CE sertifikalı varmı acaba bu resimdeki doğrumudur? Facebook da bir ilanda karşılaştm.