alixugur kullanıcısının son içeriği

1. alixugur

Soru Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus IMEI fiyatı normal mi?

Hocam bendede note 12 pro 5g var kilidi açık. TMOMİXM 14.0.6.0 sürümü var. IMEI attırmak istiyorum bilgi alabilirmiyimm fiyat hakkında
  2. alixugur

Yardım SMOMIXN Fake Romu Nasıl Yüklenir?

Miflash ile kurulumu varmı hocam varsa link felan atarmisin.
  3. alixugur

Rom Hyper OS V2/V3/V4/V5 Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro (raphael) Android 14

Hangi kanal hocam özelden felan atarmisin note 12 pro 5g için miflash ile atabileceğim varmı acaba
  4. alixugur

Soru Google fotoğraflar

Tek tek seçip yedekleye biliyorsun onun dışında yok diye biliyorum açınca hepsini yedekliyor. O yüzden ben arada açar seçip yedeklerim haftada bir
  5. alixugur

Çözüldü Redmi note 12 pro 5g rom sorunu.

evet geliyor benimkide aynısıydı. ve telefoncu da ugraşmamak için bunlarda nfc yok felan dıyordu. hindistan dısında bir rom atarsan geliyor geri.
  6. alixugur

Rom Redmi note 12 Pro 5g de ikazsız tüm görüşmeleri kayıt yapan rom hangisi?

Bende tayvan var ses kaydı yapıyor herhangi bir uyarı vermiyor. Onun dışında sosyal medya vs için bence gayet iyi bir rom saatlik ekran açıkken 8-9 arası şarj tüketiyor. Ve Google arama ve mesajlaşma uygulaması yok. Xiaominin kendi uygulaması var
  7. alixugur

Yardım redmi not 12 pro 5g

Benimkide kendi gelen IMEI herhangi bir sıkıntı yok. Emin ol telefonun içindeki IMEI ile telefonun arkasındaki IMEI aynı olsun haberin olmadan atmıştır vs sıkıntı olmasın.
  8. alixugur

Çok kolay iş aslında şuan otursam 5dk yaparım ben mesela 1 ay önce banada öyle geliyordu. Sana IMEI işlemi yapılmış zaten bence destek almadan yapma direnç yapılanlarda uçuyor mu IMEI bilmiyorum ama
  9. alixugur

Buraya pek bakmayorum hocam adım ile Instagram adım aynı yazarsan tarif ederim müsait zamanda.
  10. alixugur

Note 12 pro 4glere gelmeye başladı bizimkilere ne zaman gelir bilmiyorum ama gelicek. YouTube da Cii kanalında izleyerek yaptım ben o kanalı tavsiye ederim. Ve mi flaş uygulamasında clean all seçeneğini seçmeyi unutma yoksa telefon kitlenir sıkıntı yaşarsın. Ben yaşadım Allah'tan fasboot mod...
  11. alixugur

Botloader kilidi ve rom işlemini bilmiyorsanız sorun değil bı tane bilgisayar varsa atarsınız sizde. Bende bilmiyordum 2-3 video izledim kendim attım 4-5 tane rom denedim en iyi performansı bana Tayvan verdi. 1704480326 O konu hakkında bir bilginm yok ama elbet mifirm sitesine düşer direk ordan...
  12. alixugur

Fake rom var arkadaşlar telefonun içinde bendede yoktu NFC hatta telefoncu bile bunlarda NFC yok diyordu çok bilmiş gibi. Gelir gelmez İlk işim botloader kilidini açtırıp rom atmak oldu Tayvan attım NFC direk geldi. Sizinde eğer telefonun arkasındaki IMEI etiketinde numaraların sonunda C olduğu...
  13. alixugur

Yardım Cihazım Çin Mi Hindistan Mı?

Ben Tayvan attım NFC Sorunsuz. şarj performansi ekran açıkken ortlama %8 gidiyor saatlik. Bazen daha az bazen biraz daha fazla ama ortalaması 8.
  14. alixugur

Büyük ihtimalle içindeki rom India rom ayarlar>telefon hakkında>detaylı bilgi ve özellikler girip orda model numarasının sonu I ile bitiyorsa dediğim gibidir. Telefonun arkasındaki gelen IMEI etiketinde eğer numaraların sonunda C varsa rom değiştirip NFC getirebilirsin. Bende rom değişince geldi...
  15. alixugur

Yardım Cihazım Çin Mi Hindistan Mı?

Bildirim ışığı yok diye biliyorum hocam ben. Sizd hallettinizmi ışık işini varsa bende açayım. Ben suanlik sadece ekranda yanıp sönen ışığı buldum yanlardan yanıp sönüyor o kadar.
Üst Alt