aliveli78 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Note 14 Batarya

nerdeyse telefonu 2 saattir wifi açık ellemiyorum 56 dan 54 indi gece 8 saatte ise 100 den 77 indi çok ilginç
  2. A

şimdi normal gece sabaha kadar mesajlar uygulaması normal değildi sabah görünce baktınca mesajlar pili tüketen o pil tasarrufu önerilene aldım
  3. A

yıllardır telefon kullanıyorum bu şekilde uygulama % 60 görmedim birde 8 saat gibi sürede % 100 den % 77 inmemişti redmi note 8 kullanıyordum 2019 dan geçen haftaya kadar onda bile düşmüyordu 1748852235 buyur ekran görüntüleri sorun dün gece 23 den sabaha kadar dı
  4. A

onu nasıl yapacağım
  5. A

resim atacağım sizde bakarsanız bu şekilde dün gece bu sabah oldu zaten 1 haftadır olmadı gece saat 23:30 sıralarında batarya dolmuştu % 100 çıkardım yattım sabah % 77 di
  6. A

daha telefonu geçen hafta aldım sıfır türkiye garantili vatan bilgisayardan aldım mesajlar uygulaması gece % 80 pil tüketimi yapmış ondan olurmu mesajlar uygulamasını pil kullanımı yerinden kısıtlama yok vardı ben pil tasarrufu önerilir yaptım sonra düştü
  7. A

yeni telefonda 2 kez doldur boşalt olan bataryada bu normal mi
  8. A

s.a merhaba arkadaşlar geçen hafta redmi note 14 sıfır telefon aldım 2 kere sarj ettim dün gece 23:30 da batarya % 100 doluydu çıkardım gece internet wifi kapalı hiç telefonu ellemedim sabah batarya % 77 inmiş yeni telefonda bu normalmidir pil optimizyon kısmından baktım mesajlar uygulaması...
  9. A

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

s.a arkadaşlar redmi note 8 kullanıyorum 2019 dan beri sıfır orjinal garantili almıştım dün kendi kendine hat kesildi imei numarası telefondan silinmiş neden olabilir nasıl düzeltebiliirm
  10. A

deji batarya alsam 2 sene götürür mü sence
  11. A

merhaba redmi note 8 i 2019 dan beri bende kullanıyorum artık batarya bitmeye başladı yeni ortjinal batarya mı tercih edersiniz yoksa yeni telefon mu
  12. A

Yardım Emektar Redmi Note 8 İçin Batarya Önerisi

nasıl test yapılıyor
  13. A

Yardım Emektar Redmi Note 8 İçin Batarya Önerisi

merhaba batarya sağlığı nasıl ölçülüyor ücretsiz propgram mı var benimde redmi note 8 batarya azalmaya başladı iyice 5 yıllık telefon
  14. A

Soru Miui 12 takvim simgesi sorunu

Merhaba arkadaşlar. Telefonumda takvim uygulamasının logosunda görselde var hangi günün olduğu ayın kaçı olduğu yazmıyor. Bunu nasıl yaparız redmi Note 8 de böyle nasıl yapabilirim redmi note 8 telefonum sürekli takvim göstermiyor aynı ..... gorünüyor temalardan duvar...
  15. A

s.a arkadaşlar telefonuma getapps diye uygulama yüklenmiş kendiliğinden bunu nasıl silebilirim bu uygulama zararlımıdır telefon için
Üst Alt