aliveli78 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player

s.a arkadaşlar mi tv stick almayı düşünüyorum akıllı tv yok mi tv stick tv ye kurduğumda google play store üzerinden vodafone tv + bein connect uygulamasını google chrome taryıcı kurabilirmiyim
  2. A

Yardım otg kablo dönüştürücü sorunu

s.a arkadaşlar redmi note 8 telefon var otg type-c dönüştürücü kablo aldım usb bellek okumuyor neden olabilir mıuı 12.0.3 sürüm orjinal root yok usb belek takıyorum ve telefona bağlıyorum okumuyor tepki vermiyor digimedia Kablolu Metal Type-c Otg
  3. A

Yardım Redmi Note 8 İşcep Sorunu

s.a arkadaşlar babam ve ben aynı marka model telefon kullanıyoruz ( redmi note 8 ) işbankası internet şubesine girişte benim telefona mobil onay kodu sms olarak geliyor babamın telefona ise işcep'e bildirim geliyor onayla deyince internet şubesine giriliyor bildirimler açık tüm ayarlar...
  4. A

MIUI 12.5 Güncelleme tarihi açıklandı

Xiaomi ve Redmi modellerine gelecek olan MIUI 12.5 arayüz güncellemesi için çıkış tarihi açıklandı https://www.mynet.com/miui-12-5-icin-tarih-verildi-110106684544
  5. A

Yardım redmi note 8 rehber sorunu

s.a arkadaşlar kişiler kısmında istemediğim numaraları siliyorum ama telefon aç kapayınca o numaralar rehber kısmına tekrar geri geliyor bunu nasıl silebilirim gelmesini engelleyebilirim 1589725859 kaydettiğim numaralar goggle kişiler kısmında görünmüyor telefonda mı kayıtlı ondanmı...
  6. A

Soru mobil veri hatası hakkında

s.a arkadaşlar redmi note 8 telefonda mobil veri tamamen eski ayarlarına nasıl döndürebilirim ayarladım mobil veri limit doldu kapanıyor ayarlar uygulamardan sıfırlama imkanımız yokmu ilk gün olduğu gibi bildirim ekranında bugün kullanılan 150 mb yazıyor aşılan 466 mb yazıyor 1583823825...
  7. A

Yardım redmi note 8 zil sesleri

s.a arkadaşlar bişey soracağım redmi note 8 telefonumda zil sesleri görünmüyor telefonda 4 adet zil ses var miu11 güncelledikten sonra zil sesleri kayboldu yada ben bulamıyorum ayarlar - ses titreşim - telefon zil sesi mi remix mi jazz mi elektonic var bir de tüm zil sesleri kısmı var...
  8. A

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 64 GB

s.a arkadaşlar trendyol dan yeni türkiye garantili xiaomi redmi note 8 64 gb telefon aldım kutu üzerinde xiaomi türkiye garantili yazıyor ( turuncu renkte ) yalnız kvk garanti belgesi var bu telefon resmi türkiye garantili bir telefonmudur bi sorun çıkmaz değilmi emai sorgulattım bunlar...
Üst Alt