Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yıllardır telefon kullanıyorum bu şekilde uygulama % 60 görmedim
birde 8 saat gibi sürede % 100 den % 77 inmemişti
redmi note 8 kullanıyordum 2019 dan geçen haftaya kadar onda bile düşmüyordu
1748852235
buyur ekran görüntüleri sorun dün gece 23 den sabaha kadar dı
resim atacağım sizde bakarsanız bu şekilde dün gece bu sabah oldu zaten 1 haftadır olmadı gece saat 23:30 sıralarında batarya dolmuştu % 100 çıkardım yattım sabah % 77 di
daha telefonu geçen hafta aldım sıfır türkiye garantili vatan bilgisayardan aldım
mesajlar uygulaması gece % 80 pil tüketimi yapmış ondan olurmu
mesajlar uygulamasını pil kullanımı yerinden kısıtlama yok vardı ben pil tasarrufu önerilir yaptım sonra düştü
s.a merhaba arkadaşlar geçen hafta redmi note 14 sıfır telefon aldım 2 kere sarj ettim dün gece 23:30 da batarya % 100 doluydu çıkardım
gece internet wifi kapalı hiç telefonu ellemedim sabah batarya % 77 inmiş yeni telefonda bu normalmidir
pil optimizyon kısmından baktım mesajlar uygulaması...
s.a arkadaşlar
redmi note 8 kullanıyorum 2019 dan beri sıfır orjinal garantili almıştım
dün kendi kendine hat kesildi imei numarası telefondan silinmiş neden olabilir nasıl düzeltebiliirm
Merhaba arkadaşlar. Telefonumda takvim uygulamasının logosunda görselde var hangi günün olduğu ayın kaçı olduğu yazmıyor.
Bunu nasıl yaparız
redmi Note 8 de böyle nasıl yapabilirim
redmi note 8 telefonum sürekli takvim göstermiyor aynı ..... gorünüyor
temalardan duvar...