aliurhan kullanıcısının son içeriği

1. A

HyperOS 13t pro hyper os eu rom

sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler
  2. A

MIUI 14 Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM İndirme Bağlantıları

arkadaşlar paylaştıkça guncelleriz artık haha--
  3. A

MIUI 14 Xiaomi 13T Pro (Corot) - Eu Kararlı Rom V14.0.12.0.TMLMIXM İndirme Bağlantıları

bugün kullammaua başladım hyoeros çok fazlansarj yiyordu. bunun güncellemesi nasıl oluyor acaba
  4. A

HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

aynı sekılde yaptım oldu tesekkurler
  5. A

miflash ile direk kurulabiliyor mu yoksa twrp mi gerekiyor
  6. A

Soru YD Xiaomi 13t Pro alınır mı?

hocam direnç kayıtlı almadım . 4 ay sim1 kullanican 4 ayda sim 2 kullanırım sonra direnç kayıt ettirrim hem daha ucuz o zaman direnç kayıt . hemde düzen oturur ben çok memnunum cihazdan . 9200+ testlerini herdeyini izledim . pişman olacağını keşke diyecegini sanmıyorum. kamerasını anlatmama...
  7. A

Soru YD Xiaomi 13t Pro alınır mı?

aynı mantikla aldım pişman değilim 1701526549 belki snapdragon için 13tnpro değil ama mi 13 alınabilir bı karsilastir . bne negatif hicbisi görmedim cihazda ama
  8. A

Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

programı actıgımda bana sms gonderecegını soyluyor hesaba gırerken ama sms gelmıor ne yapabılırım
  9. A

Yardım Xiaomi Mi 13t

bende yokluğunu çok hissettim nasıl yüklendiğine dair başlık varmı acaba
  10. A

Yardım Xiaomi Mi 13t

orjinal rom neden kullanmıyorsunuz
  11. A

Yardım 13T PRO Root???

Siz farklı rom mu kullaniyorsunuz bende neden yok bu ayarlar
  12. A

Yardım En altta arama çubuğu

Bende neden o ayar yok acaba
  13. A

Yardım En altta arama çubuğu

Bu resimdeki gibi alttan benim arama yeri çıkmıyor aramalarda baktım bulamadım . Mi 13t pro miui 14 kullanıyorum
  14. A

Yardım 13T PRO Root???

Bende bu yok nasıl açılıyor
  15. A

Soru Direnç kayıt

Bugün cihazı alıyorum. 1 sene kayıt olmadan kullanılıyormuş. Hemen diren yaptırmayı düşünmüyorum ama zamanla direnç kayıdım kalkması yada önüne gecilme durumu olabilir mi konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Üst Alt