Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Es dosya yöneticisini APK olarak indirip denedim maalesef sonuç vermedi ya benim kacirdiğım bir nokta var ya da gerçekten donanımsal bı sorun var zamana bıraktım artık
Baktım kardeşim maalesef görünmüyor. Sanırım bu facebook ve outlook ile alakalı bir durum. Aynı belgeyi linki koplayip chroome'da açıp indirdiğimde içerik kaybolmuyor. İndirme yöneticisine uygulamalarda ulaşamıyorum kayıt yerini seçme şansı vermiyor telefon.
Mr.Fatih hocam cevabınız için teşekkürler. Bahsettiğiniz dokümanlar bölümünde sadece Google Chroome uygulamasından indirdiğim pdf ve doc dosyaları görünüyor. Facebook üzerinden indirdiğim dosyalar görünmüyor maalesef :(
Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum. A2 LİTE 64 GB kullanıcısıyım. Facebook veya outlook gibi uygulamalardan işim gereği PDF veya DOC uzantılı dosyalar indiriyorum fakat telefonun indirilenler bölümünde bu dosyalar görünmüyor. Çeşitli dosya yöneticisi uygulamalarını denememe rağmen başarılı...