Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncelleyiciden nasıl kurulum yapabilirim bende şuanda miui 11 Endonezya dayım ota zipini indirdim fakat seçeneklere baktığımda zip ile yükleme seçeneği bulamıyorum.
Başlıktada yazdığı gibi vowifi açık iken karşıya sesim gitmiyor ama volte veya normal şekilde konuşma yapayım ses gidiyor çözümünü bilen yada başına gelen var mı?
Bu driverlar rom atarkende kullanılan driverlar değil mi?Bilgisayarım üzerinden yaklaşık 3 adet note 8 proya unlock yaptım ve rom yükledim bir sıkıntı yaşamadım sizcede bunda böyle sorun yaşanması bir garip değil mi?Bu cihaz 8/128 piyasada direk bulunan cihaz değil birşey olursa diye yedek...
İzlediğimde özelliklerde aygıt yöneticisine giriyorsunuz orada evrensel seri yolu denetleyicileri gözüküyor ve yedek alıyorsunuz fakat bende orası gözükmüyor.Driver linki var ise atabilir misiniz?Geliştirici seçenklerindeki ayarlar açık.
Bende evrensel seri yol denetleyicileri gözükmüyor ve DUMP_BACKUP dosyasını çalıştırdığımda hiçbirşey yedek almadan kapatıyor.No such file or directory gibi birşey diyor yardımcı olur musunuz?
Merhaba iyi günler ben yeni yurtdışı bir note 8 pro 6/128 aldım yarın akşam bl kilidini açıp imei repair işlemini yapacağım fakat aklıma takılan bir soru var cihazın 2 imeisinede farklı bir imei yazma gibi bir şansım var mı?Elimde 2 adet hurda s3 mini mevcut bunların imei nolarını...
Merhaba şu anda cihazımda android 9 hindistan(india) romu yüklü ve cihazımın bl kilidi açık miflashtool ile bootloaderda bu romu yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?Bilgisi olan var mı?