AliŞENTÜRK kullanıcısının son içeriği

1. A

MIUI 12 Redmi Note 8 Pro - Endonezya Kararlı V12.0.1.0.QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Güncelleyiciden nasıl kurulum yapabilirim bende şuanda miui 11 Endonezya dayım ota zipini indirdim fakat seçeneklere baktığımda zip ile yükleme seçeneği bulamıyorum.
  2. A

Rom [MIUI 12] Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı V12.0.0.3 QGGINXM İndirme Bağlantısı

İndirip kuran arkadaş var mı netflix düzelmiş mi?Vede belli başlı sorunu var mı?
  3. A

Yardım Vowifide ses gitmiyor

Başlıktada yazdığı gibi vowifi açık iken karşıya sesim gitmiyor ama volte veya normal şekilde konuşma yapayım ses gidiyor çözümünü bilen yada başına gelen var mı?
  4. A

Rom Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 QGGIDXM Endonezya Kararlı Rom [Android 10]

Evet bende yaptım 2 gün önce yaptım yurtdışı cihazıma bir sorun yaşamadım.
  5. A

Rehber Telefonun tamamını yedeğe almak

Dosya aktarımını seçiyordum hallettim şuanda işimi yeterli yedeği eng rom aracılığıyla aldım.
  6. A

Bu driverlar rom atarkende kullanılan driverlar değil mi?Bilgisayarım üzerinden yaklaşık 3 adet note 8 proya unlock yaptım ve rom yükledim bir sıkıntı yaşamadım sizcede bunda böyle sorun yaşanması bir garip değil mi?Bu cihaz 8/128 piyasada direk bulunan cihaz değil birşey olursa diye yedek...
  7. A

Yazdığı gibi yükledim kurdum fakat yine aynı sorunu yaşıyorum.
  8. A

İzlediğimde özelliklerde aygıt yöneticisine giriyorsunuz orada evrensel seri yolu denetleyicileri gözüküyor ve yedek alıyorsunuz fakat bende orası gözükmüyor.Driver linki var ise atabilir misiniz?Geliştirici seçenklerindeki ayarlar açık.
  9. A

Bende evrensel seri yol denetleyicileri gözükmüyor ve DUMP_BACKUP dosyasını çalıştırdığımda hiçbirşey yedek almadan kapatıyor.No such file or directory gibi birşey diyor yardımcı olur musunuz?
  10. A

Soru İmei repair

Tabiki yedekleri alacağım ne olur ne olmaz diye sadece bu çift sim olayını sormak istedim acaba mauimetada 2sinede yazsak nasıl olur var mı bilginiz?
  11. A

Soru İmei repair

Merhaba iyi günler ben yeni yurtdışı bir note 8 pro 6/128 aldım yarın akşam bl kilidini açıp imei repair işlemini yapacağım fakat aklıma takılan bir soru var cihazın 2 imeisinede farklı bir imei yazma gibi bir şansım var mı?Elimde 2 adet hurda s3 mini mevcut bunların imei nolarını...
  12. A

Rom Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 QGGIDXM Endonezya Kararlı Rom [Android 10]

Merhaba şu anda cihazımda android 9 hindistan(india) romu yüklü ve cihazımın bl kilidi açık miflashtool ile bootloaderda bu romu yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım?Bilgisi olan var mı?
Üst Alt