Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slamünaleyküm merhaba arkadaşlar çince olan arayüz için işlemleri yaptım enson 3.0.24 yazılımını yükseltiyorken takılı kaldı şimdi wifi ve kablo ile başlanamıyorum turuncu ışıkta kaldı. Cihazı nasıl eski duruma getirebilirim. teşekürler.
Aynı sorun bendede olmuştu. 12.0.3 sürümünü orange fox ile kurmuştum sürekli arama sonlandırıldı diyordu ve gelen aramalarıda açinca meşgule atıyordu. 12.0.2 romu fastboot olarak kurup android 10 a geri döndüm. Sonra güncelleme menüsünden güncelledim şimdi sorunsuz kullanıyorum. Tabiki Bl...
Bende kurdum 3 tane telefona. Türktelekom, Türkcell kullanalarda bir sıkıntı olmadı ama vodafone kullanan telefonda çağrı alma ve aramada sıkıntı oldu. Yeniden başlat ile düzeliyor 10 dakika demeden çağrı yapmıyor çağrı alıyor ama karşılıklı ses yok. Bugün yeniden sıfırdan kurup deneyeceğim.
Selamün aleyküm kardeşim aynı sorun bendede vardı mh. Çözemedi ama 05557579747 numarayı arayın 2 yi tuşlayın oradan arza kaydı açtırın düzeltiyorlar hattınıza güncelleme yapıyorlar benim de aynı sorun vardı wifi adama da arayabiliyordum arandığımda ulaşılamıyor diyordu o sorunda düzeldi. (...
Bu işlemlerin hepsini yaptım. Mobil veriyi açınca görüntülü arama yapılabiliyor internet olmasa dahi yeterki mobil veri butonu aktif olsun. Mobil veri butonu kapatıldığında görüntülü arama simgesi kayboluyor. Yinede teşekkür ederim.
1581838742
Arkadaşlar note 6 pro cihazımda wofi aktif etmek için verilen dosyayı yükledim ve wofi aktif oldu ancak 4.5g üzerinden görüntülü arama interneti kapatınca bu özellik bu versiyonda kullanılamamaktadır sesli aramaya geçilsin mi diye uyarı veriyor. interneti açmadan operatör üzerinden görüntülü...