alisavas32 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi Note 10s Google Camera

Selamün aleyküm. Benim kullandığım Google Kameranın linkini atıyorum Redmi Note 10s için. https://drive.google.com/file/d/12VodTvsmCecRxDgYG0c1E_PiybnEu8-r/view?usp=drivesdk 1641502238 Selamün aleyküm. Benim kullandığım Google Kameranın linkini atıyorum Redmi Note 10s için...
  2. A

Rehber Xiaomi Router 4A Gigabit Edition Global Firmware (English)

Slamünaleyküm merhaba arkadaşlar çince olan arayüz için işlemleri yaptım enson 3.0.24 yazılımını yükseltiyorken takılı kaldı şimdi wifi ve kablo ile başlanamıyorum turuncu ışıkta kaldı. Cihazı nasıl eski duruma getirebilirim. teşekürler.
  3. A

Rom [Android 11]Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.1.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Aynı sorun bendede olmuştu. 12.0.3 sürümünü orange fox ile kurmuştum sürekli arama sonlandırıldı diyordu ve gelen aramalarıda açinca meşgule atıyordu. 12.0.2 romu fastboot olarak kurup android 10 a geri döndüm. Sonra güncelleme menüsünden güncelledim şimdi sorunsuz kullanıyorum. Tabiki Bl...
  4. A

Rom [Android 11] Redmi Note 9S Hindistan Kararlı V12.0.3.0.RJWINXM İndirme Bağlantısı

Bende kurdum 3 tane telefona. Türktelekom, Türkcell kullanalarda bir sıkıntı olmadı ama vodafone kullanan telefonda çağrı alma ve aramada sıkıntı oldu. Yeniden başlat ile düzeliyor 10 dakika demeden çağrı yapmıyor çağrı alıyor ama karşılıklı ses yok. Bugün yeniden sıfırdan kurup deneyeceğim.
  5. A

Yardım VOLTE Problemi

Türktelekom Teknik Desdek Servisi ile görüşüyorsun. 1603565169 Türktelekom Teknik Destek servisi ile görüşüyorsunuz direk olarak.
  6. A

Yardım VOLTE Problemi

Selamün aleyküm kardeşim aynı sorun bendede vardı mh. Çözemedi ama 05557579747 numarayı arayın 2 yi tuşlayın oradan arza kaydı açtırın düzeltiyorlar hattınıza güncelleme yapıyorlar benim de aynı sorun vardı wifi adama da arayabiliyordum arandığımda ulaşılamıyor diyordu o sorunda düzeldi. (...
  7. A

Soru Huawei Honor Band 4 Bileklik Arayüz

Merhaba yapabildinizmi acaba ?
  8. A

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Bu işlemlerin hepsini yaptım. Mobil veriyi açınca görüntülü arama yapılabiliyor internet olmasa dahi yeterki mobil veri butonu aktif olsun. Mobil veri butonu kapatıldığında görüntülü arama simgesi kayboluyor. Yinede teşekkür ederim. 1581838742
  9. A

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu

Arkadaşlar note 6 pro cihazımda wofi aktif etmek için verilen dosyayı yükledim ve wofi aktif oldu ancak 4.5g üzerinden görüntülü arama interneti kapatınca bu özellik bu versiyonda kullanılamamaktadır sesli aramaya geçilsin mi diye uyarı veriyor. interneti açmadan operatör üzerinden görüntülü...
  10. A

Yardım Redmi Note 8 Bildirim Çubuğu

Merhaba. Bahsettiğiniz sorun 11.0.4.0 güncellemesi ile giderildi. Sistem güncellemesini kontrol edin.
Üst Alt