Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha iyi bir pil , ekran ve arayüz isterseniz Redmi 5+ daha iyi bir arka kamera ve kasa isterseniz Mi A1.
Bizim bina da 2 cihazıda kullanan var ben şahsen kendime alsam Redmi 5+ alırdım.
farklı özellikler istiyorsan A1 alma. neden diye sorarsan A1 saf andorid. MIUI olan bir cihaz al örnek bütçene Redmi 5 PLUS 4/64 iyidir.
bütçeyi aşabilirsen kesinliklle Mi note 3 derim.
Yarın bir doğubank a gideyim orada kırmızı rengide vardı 64 GB ise alırım olmadı internetten taksit yaparım. benim asıl merak ettiğim cepport un şubesine gittiğimde taksit yaparlarmı?
Yarın A1 almaya gidicem Doğubank da bir dükkan 1100 peşin olan telefonu 1200 6 Taksit yaparım dedi büyük ihtrimalle 32GB olanı için konuştu telefonda. İstanbulda taksit yapan daha uygun yerler varmı? Örneğin cepport şubesine gitsem taksit yaparlarmı veya başka bi yerden taksitli alan varmı. İyi...
kardeşimde sony xz1 var benden 1 ay önce almıştı 2015 eylülde işlemcimiz aynı onda android 5,0 bende 6,01 var geçen hafta antutundan 40 bin aldı ben 60 bin aldım cihazı yükte kasıyor ve ısınıyor bende ısınma olsada kasma olmuyor .Kamerada ise bariz mi4 üstün.
How To Install Android Oreo For Xiaomi Mi4/Mi3 (Cancro) Oreo 8.0.
Arkadaşlar kursam bir sıkıntı olurmu. Şuan miui9 betadayım zaten mi4 için miui9 kararlı çıktı beğenmessem kararlıya dönüş yaparım.
Tecrübesi olan varmı veya deneyen?