alisaka kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Bootloader açılmadan Şebeke Gitti

Geçen sene bu zamanlar almış olduğum Mİ9T cihazın şebekesi sabah varken öğlen pat diye gitti.En son 1 ay içinde kapanacak diye mesaj gelmişti ama böylede pat diye olmasını beklemiyordum :D .bl kilidini açmak istemiştim ama uzun bir bekleme süresi vermişti, o süre büyük ihtimalle dolmadı henüz...
  2. A

Soru Mi9SE Gcam nasıl akıcı olur?

Ufak bir sorun gibi gözükebilir ama çok sıkıcı olan bir durum. Kardeşim de ki 9T de abimdeki Mi8 de kaymak gibi çalışan Gcam 9SE de ite kaka zorla çalışıyor iki üç fotodan sonra donuyor. Diğerlerinde olduğu gibi 9SE de de akıcı çalışması için yapabileceğim bir imkan varmıdır? Cihaz Global Rom ...
  3. A

Yardım Mi8SE kapattım Açılmıyor(Videolu)

Telefonu kapattım tekrar açtığımda böyle kalıyor?
  4. A

Yardım Android 10 Gcam Çalışmıyor

Güncelleme sonrası 4 5 farklı Gcam denedim hepside açıldıktan 2 saniye sonra donup kalıyor hâlbuki Android 9 da çalışıyordu. Varmı 10 için çalışan bildiğiniz Gcam.
  5. A

İnceleme Android 10 sonrası hız farkı

3 gün önce 2.2gb Android 10 güncellemesini yapıp cihazı sıfırladım. Bu 3 günde dikkatimi çeken uygulama açış geçişleri gözle görülür derecede hızlanma var. Kendimi SD855 işlemcili cihaz kullanır gibi hissettiğim bile oldu. Tabi cihaz 128gb ağzına kadar doluyken şimdi boş ondan da olabilir.
  6. A

Yardım Android 10 oldu İkonlar Bozuldu

Mi9SE android 10 güncellemesini az önce yaptım andak ikonlar çok çirkin oldu hangi temaya seçersem bazı uygulamaların ikonları öyle kalıyor bana bug gibi geldi çözümü varmıdır? Çok çirkin oldu
  7. A

Sohbet 5 Yıllık Batarya Cihaza Zarar Verirmi

bizde bir mi4 var 3.5 yıl ben 1 yıl kardeşim şimdide annem kullanıyor. 2015 de almıştım 5 yılını doldurdu ama aynı batarya var hala içinde. 2 3 saat ekran süresi anca verir ama anneme çok rahat yetiyor. Bu bataryanın cihaza zararı olurmu, soruyorum çünkü cihazı görseniz 5 yıllık demeye diliniz...
  8. A

Yardım Stock Kamera Video Çekmiyor

kendi haline bıraktım düzelmiş her şey eskisi gibi çalışıyor.
  9. A

Sadece gcam APK yükledim başka bir ayar vs. Ellemedim cihaza. Kapatıp açtım fotoğraf bölümügeldi ama video yine öyle kaldı 1573301127 Ama Gcam aldığım günden beri yüklü bu sıkıntı yeni oldu 1573301130 Ama Gcam aldığım günden beri yüklü bu sıkıntı yeni oldu 1573301134 Ama Gcam aldığım günden...
  10. A

Şimdi hepsi gitti
  11. A

Kameradan ayarları açmadı ama sistem uygulamalarından video yu 720p30fps yaptım video düzeldi ama ağır çekim yine aynı
  12. A

Kamera ayarlarına giriyor
  13. A

Yardım Mi9T MİUİ 11

Yanlış değil kardeşim de 9T var onda gördüm
  14. A

Az önce 960FPS video çekmek için stock kameraya girdim hiç bir video bölümünü açamıyor. Ekran buzlu kalıyor. Belki google camera yapıyordur diye gcamı sildim telefonu baştan açtım yine aynı sıkıntı. Normalde her işi gcam den yaparım da 960 için stock kullanıyordum. Sizce sıkıntısı nedir stock...
  15. A

Yardım Mi9T MİUİ 11

global kararlıya zaten miui11 geldi eu ya geçmenize gerek yok ki.
Üst Alt