aliosmansen34 kullanıcısının son içeriği

1. aliosmansen34

Yardım Redmi notr 8 pro kasma

Bl açıksa 12.0.6 sürümüne düşür, değilse chimera ile bl açılıp sürün düşürülcek ya da brom exploit ile bypass yapıp sürüm flashlayacaksın fastboottan Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. aliosmansen34

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Yok kardeş tertemiz akıyor meret Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. aliosmansen34

Alınır Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. aliosmansen34

Yardım Redmi not 8 pro

Ustamız yazıyor Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. aliosmansen34

Yardım Redmi not 8 pro

Ö.m iletirsin hocam Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. aliosmansen34

Yardım Redmi not 8 pro

İstanbulda isen çift sim yazan bir ustamız var, yardımcı olur. BL unlock ise destek alabilirsin. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. aliosmansen34

Soru 2.El Mi 9 SE Alınır Mı ?

Hocam öncelikle seçim olarak güzel cihaz. Kronik sorunları sormuşsun ben kendi deneyimlediklerimi aktarayım. Çift sim yazılan cihazlarda forumda band20 aktifliği diye geçen bir hususta sorun oluyor. Bazen arama geldiğinde ses cızırtı yapmaya başlayarak kademe kademe azalıyor ve birden kesiliyor...
  8. aliosmansen34

Hocam kullanan herkes yaşıyor sanırım Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. aliosmansen34

Biraz açar mısın hocam? Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. aliosmansen34

Konuşma sırasında bende de ara ara cızırtı yapıp en son komple sesi kesiyor Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. aliosmansen34

Yardım Mİ 9 SE TWRP İle İlgili Soru

Hayırlı geceler, HiddeNKinG Hocamın açmış olduğu tek tuş TWRP aracı ile sorunsuz TWRP kurdum ve aynı panel üzerinden veri kaybı olmadan root işlemi gerçekleştirdim.
  12. aliosmansen34

Recovery [Android 10] Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-0103 Tek Tuş Yükleme Aracı

Sorum şu; şu an cihazda 12.0.2 QFBRUXM rom var. Aynı araç ile TWRP kurulumu yaparsam veri kaybı yaşar mıyım? Bir de 12.0.3 QFBMIXM ile TWRP kurduğumda bootloop yaşadım ve baştan rom atmam gerekti. Aynı sorunu yaşar mıyım?
  13. aliosmansen34

Yardım Mİ 9 SE TWRP İle İlgili Soru

Merhaba, cihazda 11.0.4 QFBMIXM rom yüklü iken TWRP kurulum aracı ile işlem gerçekleştiğinde veri silinmesi olmadı. Sorum şu; şu an cihazda 12.0.2 QFBRUXM rom var. Aynı araç ile TWRP kurulumu yaparsam veri kaybı yaşar mıyım? Bir de 12.0.3 QFBMIXM ile TWRP kurduğumda bootloop yaşadım ve baştan...
  14. aliosmansen34

İnceleme Mi A2 Lite, Android 9 ile gelen Yenilikler ve Sorunlar! (TEMMUZ GÜVENLİK GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI)

Android 10 beklerken hüsran oldu biraz Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. aliosmansen34

Yardım Çağrı düşmesi

Buna benzer bir konuda bir arkadaş bir kod paylaştı, çağrı bekletmeyi iptal ediyor. Bu aslında beni idare edebilecek bir çözüm ama alrernatif çözümler de gelecektir
Üst Alt