aliosmansen34 kullanıcısının son içeriği

1. aliosmansen34

Yardım Mİ 9 SE TWRP İle İlgili Soru

Merhaba, cihazda 11.0.4 QFBMIXM rom yüklü iken TWRP kurulum aracı ile işlem gerçekleştiğinde veri silinmesi olmadı. Sorum şu; şu an cihazda 12.0.2 QFBRUXM rom var. Aynı araç ile TWRP kurulumu yaparsam veri kaybı yaşar mıyım? Bir de 12.0.3 QFBMIXM ile TWRP kurduğumda bootloop yaşadım ve baştan...
  2. aliosmansen34

Rom miui 11 A2 lite

Rez bırakıyorum deneyen olursa yorumlarını bekliyorum
  3. aliosmansen34

Rom MIUI 10 Port for Mi A2 Lite (Android PIE)(daisy)

Kesinlikle, drop yemeyelim stabil çalışan sistem diye geçtik zaten bu roma. Tekrardan drop yiyeceksem ne mantığı var. Ben şarj süresi konusunda sorun yaşamıyorum 1.5 gün gidiyo bana. Şarja takarken min %35le takıyorum Redmi 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. aliosmansen34

Overclock işleminin tersi, frekans değerlerini düşürmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Romda optimizasyonlar yapılması daha mantıklı olur. Redmi 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. aliosmansen34

Bilseydim kurarken video çekerdim, oem kilidi açıksa baştan twrp kurulumu v.s 10 dk sürmüyo
  6. aliosmansen34

Ben kurulum yaptım öncelikle emeği geçen herkesin eline sağlık şu an gayet stabil tek bi sorun var wifide bariz bi çekim azalması var. Önceden aldığım speedtest sonuçlarıyla karşılaştırdım ve fark var omun harici gayet güzel. Redmi 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. aliosmansen34

Yedekleme ile alakalı hızlı bir çözüm üreten var mı?
  8. aliosmansen34

Bu gün ben de denemeyi planlıyorum
  9. aliosmansen34

Diğer Yeni Günceleme Geldi V10.0.12.0.PDLMIXM

Ne değişti? Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. aliosmansen34

İnceleme Temmuz Ayı Güvenlik Güncellemesi

Bl kilidini açtım, oreoya geri döndüm, rootladım ve baştan kurulum yaptım. Sonuç = ohh bee.
  11. aliosmansen34

Maalesef çok sorunlu
  12. aliosmansen34

Dokunmatik mefta oldu, çok sert baskı yapmak da istemiyorum ama mecbur bırakıyor.
  13. aliosmansen34

Rehber Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma

Mi A2 lite ve redmi note 6 cihazda denedim , android one olduğu için sanırım çok bi fark yoktu ama redmi note 6 için kullanışlı oldu
Üst Alt