Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bl açıksa 12.0.6 sürümüne düşür, değilse chimera ile bl açılıp sürün düşürülcek ya da brom exploit ile bypass yapıp sürüm flashlayacaksın fastboottan
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbulda isen çift sim yazan bir ustamız var, yardımcı olur. BL unlock ise destek alabilirsin.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam öncelikle seçim olarak güzel cihaz. Kronik sorunları sormuşsun ben kendi deneyimlediklerimi aktarayım. Çift sim yazılan cihazlarda forumda band20 aktifliği diye geçen bir hususta sorun oluyor. Bazen arama geldiğinde ses cızırtı yapmaya başlayarak kademe kademe azalıyor ve birden kesiliyor...
Hayırlı geceler, HiddeNKinG Hocamın açmış olduğu tek tuş TWRP aracı ile sorunsuz TWRP kurdum ve aynı panel üzerinden veri kaybı olmadan root işlemi gerçekleştirdim.
Sorum şu; şu an cihazda 12.0.2 QFBRUXM rom var. Aynı araç ile TWRP kurulumu yaparsam veri kaybı yaşar mıyım? Bir de 12.0.3 QFBMIXM ile TWRP kurduğumda bootloop yaşadım ve baştan rom atmam gerekti. Aynı sorunu yaşar mıyım?
Merhaba, cihazda 11.0.4 QFBMIXM rom yüklü iken TWRP kurulum aracı ile işlem gerçekleştiğinde veri silinmesi olmadı.
Sorum şu; şu an cihazda 12.0.2 QFBRUXM rom var. Aynı araç ile TWRP kurulumu yaparsam veri kaybı yaşar mıyım? Bir de 12.0.3 QFBMIXM ile TWRP kurduğumda bootloop yaşadım ve baştan...
Buna benzer bir konuda bir arkadaş bir kod paylaştı, çağrı bekletmeyi iptal ediyor. Bu aslında beni idare edebilecek bir çözüm ama alrernatif çözümler de gelecektir