Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, cihazda 11.0.4 QFBMIXM rom yüklü iken TWRP kurulum aracı ile işlem gerçekleştiğinde veri silinmesi olmadı.
Sorum şu; şu an cihazda 12.0.2 QFBRUXM rom var. Aynı araç ile TWRP kurulumu yaparsam veri kaybı yaşar mıyım? Bir de 12.0.3 QFBMIXM ile TWRP kurduğumda bootloop yaşadım ve baştan...
Kesinlikle, drop yemeyelim stabil çalışan sistem diye geçtik zaten bu roma. Tekrardan drop yiyeceksem ne mantığı var. Ben şarj süresi konusunda sorun yaşamıyorum 1.5 gün gidiyo bana. Şarja takarken min %35le takıyorum
Redmi 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Overclock işleminin tersi, frekans değerlerini düşürmek ne kadar mantıklı bilmiyorum. Romda optimizasyonlar yapılması daha mantıklı olur.
Ben kurulum yaptım öncelikle emeği geçen herkesin eline sağlık şu an gayet stabil tek bi sorun var wifide bariz bi çekim azalması var. Önceden aldığım speedtest sonuçlarıyla karşılaştırdım ve fark var omun harici gayet güzel.