aliorala kullanıcısının son içeriği

1. A

Rehber Xiaomi Mi9'a Gcam Nasıl Yüklenir?

zamanla düzeltirler ön kamerayı. gece deneyeceğim. explorer editionda f1,45 diyorlar bu daha belli olabilir.
  2. A

Rom Mi 9 Global Kararlı Miui V10.2.6.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

evet 15 gün beklemeniz gerek benimde az önce bitti şuanda flashlıyor
  3. A

Soru Mi 9 Pasoport Kayıtlı Almak?

bunun için pasaport satma sitesi yazıyorum. buna nasıl bir güvenlik önlemi alınabilir ? kayıt eden kişi ekran görüntüsü alsa siteye yüklese ileriye dönük sitede duracak. herhangi bir sıkıntı çıkması durumunda mahkemeye benim siteden bunu indirip başvuru yapsa yada nasıl bi güvenlik önlemi...
  4. A

Ana Başlık Xiaomi Mi9 Teknik Özellikler & Genel Bilgiler

Ben teşekkür ederim :) Bu süreyi beklemeden başka türlü yapma ihtimali yok değil mi ?
  5. A

Hocam şimdi birşey denedim. Download latest package dedim son sürümü tekrar indiriyor ya. O Sırada bilgisayara bağladım teli ve indirilen dosyanın adında ceoheus yazdığını gördüm. Yani oluyor fakat benim boot kilidi 15 gün diyor unuttum onu aldığımda açmayı. Beklicez artık.
  6. A

Mi 9 EEA romunu Explorer Editiona kurabiliriz yani oh beee :)
  7. A

Yardım MI 9 Çin versiyonda band 20 var mı?

BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : ) burasına dicek söz yok :D
  8. A

Sohbet Pasaport Hakkı

618 tl ödedim kendi telim için 2 imei kayıt ettim.
  9. A

Soru Mİ 9 Transparent edition

Ben Explorer edition için EU romda bulamadım bulan varmı acaba ?
  10. A

Sohbet Pasaport Hakkı

Arkadaşlar merhaba, Yurt dışından geldim gelirkende kendime mi9 explorer edition aldım. kendi telefonumu kayıt ettim. 1 tane daha pasaport hakkı var. Kayıt ettirmek isteyen arkadaş bana ulaşabilir.
  11. A

explorer edition a normal sürüm rom atsam olur mu ?
  12. A

bunu bende araştırıyorum bulamadım ? biraz daha beklemekte fayda var sanırım. çin romuyla idare ediyorum google play kurdum
  13. A

Yardım Saat sorunu

Merhaba, Arkadaşlar Multi rom kurdum fakat saate girdiğimde geri bildirim ekranı geliyor ve saate giriş yapamıyorum sizde de aynı mı alarm kuramiyorum.
  14. A

Rehber Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

onu bende yaşadım onu format data yaparak çözdüm. format data yapmadan pcden telefona hiç bişey yüklenmiyor. super su da yapayım dedim ama onda hata gibi bişey verdi onu geçtim bende direk kurulumu yaptım. yalnız şöle bişey var sanki çin global romu daha stabildi. bu eu romda galeri arada hata...
  15. A

Ankara içi Mi6 Türkçe için yardımcı olabilecek arkadaş var mı ...

çin romunda ingilizce ve çin dili var bendede aynısıydı bende yeni türkçe yaptım. eu rom attım. içinde seçebileceği tr dil seçeneği yok arkadaşlar. eğer alırken multi almadıysa
Üst Alt