aliofage kullanıcısının son içeriği

1. aliofage

HyperOS Xiaomi 14 Taiwan Rom Stok Arama ve Mesaj Uygulaması

Eu romlarda durum nedir bilginiz var mı
  2. aliofage

HyperOS Xiaomi 14 Taiwan Rom Stok Arama ve Mesaj Uygulaması

Xiaomi'nin kendi arama ve mesaj uygulaması endonezya romunda artık yok diye duydum ama taiwan romunda var bu romu fastboot olarak yükledim. Bildiğiniz gibi bu rom yerleşik arama kaydına izin veriyor ve genel olarak daha kullanışlı buluyorum. Bu uygulamalar başka hangi romlarda var bilgisi olan...
  3. aliofage

Ana Başlık Mi 11 Lite 5G - Tüm Özellikleri [Kullanıcı Yorumları]

Sahibindene kayıtsız gelmiş ancak kayıt problemi giderilmedi diye biliyorum henüz
  4. aliofage

O ilanlar da 5g değil yanlış başlık altına ilan vermişler
  5. aliofage

Çıkmadı çıkacağa da benzemiyor hiç ses yok
  6. aliofage

MIUI 12.5 Mi 11 Lite 5G - Tayvan Kararlı Rom V12.5.1.0.RKITWXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Malesef kullanmıyorum cihazın Türkiye kara topraklarına ulaşmasını bekliyoruz ancak henüz nasip olmadı bakalım
  7. aliofage

MIUI 12.5 Mi 11 Lite 5G - Tayvan Kararlı Rom V12.5.1.0.RKITWXM [Android 11] İndirme Bağlantıları

Arama ve mesaj uygulaması bunda xiaomi'nin mi acaba ?
  8. aliofage

Türkiyeye gelmedi bir türlü :(
  9. aliofage

MIUI 12 Mi 11- EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.9.0.RKBEUXM İndirme Bağlantıları

mi 11'in arama uygulaması xiaomi nin mi incelemelerde öyle görünüyor
  10. aliofage

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Yukarıdaki hata dosya isminde bulunan boşluk karakterinden dolayıymış onu düzelttim sonrasında crc hatası verdi onu da düzelttim ve flasha başladı 5 dk kadar sürdü en sonunda aşağıdaki hatayı verdi ama telefona rom yüklendi düzgün çalışıyor şu an mi 10 t pro eeu sürümü üzerine endonezya...
  11. aliofage

Böyle bir hata verdi
  12. aliofage

Telefonum android 11 yüklü bunun üzerine android 10 olan bir fastboot rom yükleyebilir miyim acaba
Üst Alt