aliofage kullanıcısının son içeriği

1. aliofage

HyperOS Xiaomi 14 Taiwan Rom Stok Arama ve Mesaj Uygulaması

Xiaomi'nin kendi arama ve mesaj uygulaması endonezya romunda artık yok diye duydum ama taiwan romunda var bu romu fastboot olarak yükledim. Bildiğiniz gibi bu rom yerleşik arama kaydına izin veriyor ve genel olarak daha kullanışlı buluyorum. Bu uygulamalar başka hangi romlarda var bilgisi olan...
  2. aliofage

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Arkadaşlar bende yüz tanıma yok bölgeyi hindistan yapınca geliyor ama Türkiyede menü kayboluyor. Sürüm 10.2.7 ye güncellemiş durumdayım
  3. aliofage

Yardım Mi 8 lite Hızlı Şarj

Arkadaşlar mi 8 lite 5V 2A yani 10 watt gücünde kendi adaptörüyle şarj oluyor. 10 watt çok düşük bir değer değil yani eski telefonların hızlı şarjı gibi. Telefon 15 watt a kadar desteklediği için 10 watt ı hızlı şarj olarak göstermiyor. Mesele bundan ibaret.
  4. aliofage

Çözüldü Mi 8 Lite Instagram Bildirim Sesi ve Titreşim Gelmiyor

Pil tasarruf kısmında uygulamaya özel ayarlarda ^kısıtlama yok^ seçeneğini seçtiniz değilmi
  5. aliofage

Teşekkürler
  6. aliofage

Öyle mi o kadar inceleme izledim bu detaya hiç dikkat etmemiştim. Kendi şarj adaptörü de yavaş değil bir saatte dolduruyordu o yüzden hızlı şarj oluyor sanıyordum
  7. aliofage

Soru Redmi Note 7

Ben de beklemedeyim
  8. aliofage

Kendi orjinal sarj aletinde hızlı şarj oluyor yazısı çıkmıyor kilit ekranında
  9. aliofage

Bugün farkettim cihazı kendi adaptörü ile şarja bağladığımda hızlı şarj oluyor simgesi ve yazısı çıkmıyor ancak Samsung'un hızlı şarj adaptörü ile şarja bağladığımda hızlı şarj oluyor ibareleri çıkıyor. Siz şarja bağlayınca Simge çıkıyor mu Daha önceden kendi adaptörü ile hızlı şarj oluyordu...
Üst Alt