Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi'nin kendi arama ve mesaj uygulaması endonezya romunda artık yok diye duydum ama taiwan romunda var bu romu fastboot olarak yükledim. Bildiğiniz gibi bu rom yerleşik arama kaydına izin veriyor ve genel olarak daha kullanışlı buluyorum.
Bu uygulamalar başka hangi romlarda var bilgisi olan...
Arkadaşlar mi 8 lite 5V 2A yani 10 watt gücünde kendi adaptörüyle şarj oluyor. 10 watt çok düşük bir değer değil yani eski telefonların hızlı şarjı gibi. Telefon 15 watt a kadar desteklediği için 10 watt ı hızlı şarj olarak göstermiyor. Mesele bundan ibaret.
Öyle mi o kadar inceleme izledim bu detaya hiç dikkat etmemiştim. Kendi şarj adaptörü de yavaş değil bir saatte dolduruyordu o yüzden hızlı şarj oluyor sanıyordum
Bugün farkettim cihazı kendi adaptörü ile şarja bağladığımda hızlı şarj oluyor simgesi ve yazısı çıkmıyor ancak Samsung'un hızlı şarj adaptörü ile şarja bağladığımda hızlı şarj oluyor ibareleri çıkıyor. Siz şarja bağlayınca Simge çıkıyor mu Daha önceden kendi adaptörü ile hızlı şarj oluyordu...