Alinazik kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Redmi note 4x Mido (twrp)

Redmi note 4x cihazimda custom rom (carbon rom) kurulu...Twrp üzerinden yükledim. Miui 8.5.8.0 stabil stock rom yüklemek istiyorum fakat sürekli hata veriyor.Sebebi ne olabilir.. Telefon pc de görünmüyor. Bu yüzden miflash uygulamasi telefonu görmediği için fastboot modda yükleyemiyorum...
  2. A

Yardım Redmi 5 plus eski sürüme nasıl dönebilirim

Son zamanlarda uygulamalar acikken bir anda kapaniyor tekrar aciyorum.Dokunmatik eskiden sikinti cikarmazken bazen ekran dokunmalari algilamiyor.cihaz kendi kendine kapanip aciliyor.7.0.1 nougat yuklemek istiyorum fakat bu konuda bilgi sahibi degilim.kullandigim cihaza uygun dosyayi nerden...
  3. A

Yardım Redmi 5 plus Sarz sorunu

Az evvel sarz kablosu cikmadi zorla cikardim baska kabloyla sarz oluyor fakat 2 tirnak ark yapmis.kullanici hatasi olurmu acaba
  4. A

Yardım Redmi 5 plus Sarz sorunu

Bugun redmi 5 plus cihazimi sarza taktim.cihaz surekli sarz oldu kesti.%100 doldu ama surekli sarz olup kesildi.farkli adaptor ve kabloyla denedim sorun devam etti.ve halen sarza takinca ayni sorun tekrarliyor.neden olabilir.delta servise yollamayi dusunuyorum.ayni zamanda internet kullanirken...
  5. A

Soru Redmi 5 Plus Volte Hakkinda

Ritzy teknik servis
  6. A

Servisle gorusup yollamam mi daha mantikli yoksa sebeke sorunuyla alakali mi yollayayim.simdi cin global desem belki islem yapilmaz
  7. A

Servise yollamama gerek varmi yoksa direk iade karari verirlermi..bildigim kadariyla en az 3 kez servise gitmesi gerekiyor.servis formlariyla tukoder e basvuruda bulunuluyor.
  8. A

1 yil oldu cihazi alali.1250tlye almistim.n11 uzerinden turuncu magazadan.bazen veri alisverisi duruyor kisa sureli gonderip alma tamamen duruyor.sonra duzeliyor.cihazlami alakali yoksa sebeke cihazi tanimadigi icinmi bu sekilde oluyor
  9. A

11.07.2018 tarihinde aldim.
  10. A

N11 den global olup olmadigini sorarak almis oldugum redmi 5plus cihazim MEE7 yani global rom atilmis çin cihazi cikti.volte ve 4.5g desteklemiyor.denedim fakat volte yazisi falan cikmiyor.bu cihazi iade edebilirmiyim.
  11. A

Yardım İgo navigasyon acilmiyor

Onceden calisan navigasyon guncellemeden sonra resimdeki hatayi vermeye basladi.sys.txt den ekran cozunurlugunu degistirdigim halde acilmiyor.cozumu bilen var mi?
  12. A

Soru Chrome Alternatifi Tarayıcı Tavsiyesi

Opera dahami az veri kullaniyor Reklam engelleme eklentisi var mi Video vs indirmek icin eklenti gereklimi
  13. A

Soru Chrome Alternatifi Tarayıcı Tavsiyesi

Redmi 5 plus kendi tarayicisina video indirme eklentisi yukleyebiliyormuyuz
Üst Alt