Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 4x cihazimda custom rom (carbon rom) kurulu...Twrp üzerinden yükledim.
Miui 8.5.8.0 stabil stock rom yüklemek istiyorum fakat sürekli hata veriyor.Sebebi ne olabilir..
Telefon pc de görünmüyor.
Bu yüzden miflash uygulamasi telefonu görmediği için fastboot modda yükleyemiyorum...
Son zamanlarda uygulamalar acikken bir anda kapaniyor tekrar aciyorum.Dokunmatik eskiden sikinti cikarmazken bazen ekran dokunmalari algilamiyor.cihaz kendi kendine kapanip aciliyor.7.0.1 nougat yuklemek istiyorum fakat bu konuda bilgi sahibi degilim.kullandigim cihaza uygun dosyayi nerden...
Cihaz garanti kapsamindaydi.
Ekrani yenileyip yazilimi guncellemisler.Geldiginde hic sikinti yoktu daha sonra donmalar ekranda algilamama sorunu basladi.saniyorum yazilimsal.En kis zamanda ilk aldigimda yuklu olan yazilima donecegim.
Manisa delta teknik servise yolladigim redmi 5 plus cihazimin durumunu sorguladigimda ayni sekilde alici kargo ödemeli yaziyordu.
Müşteri hizmetlerini aradiğimda verilen cevap "Ürünü gönderirken ücretsiz gönderim yaptığınız için kargo firması ile yaptigimiz anlaşmadan dolayı geri gönderme de...