alikezer07 kullanıcısının son içeriği

1. A

Mod Mi 9T Pro/K20 Pro Gpu&Vulkan sürücüleri Güncelleme [module]

Global sürüm yüklü antutu puanı bu şekilde. Vulkanın da güncel olduğunu düşünmüyorum. Sizdeki puan daha düşük çıkmış nasıl oluyor
  2. A

Soru Xiaomi mi9t pro batarya

Geçenlerde bu bataryayı alıp değiştirdim. Şu an için çok memnunum yaklaşık 6.5 saat ekran süresi aldım
  3. A

Soru Xiaomi mi9t pro batarya

Deji bataryayı nereden sipariş ettiniz acaba
  4. A

MIUI 12 POCO X3 NFC - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.0.8.0.RJGEUXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

Bl açık ama official stabil romdayım. Direk sistem günceleyici üstünden güncelleyebilir miyim
  5. A

Diğer Xiaomi Mi8 ve Mi Fit Şarj Dengesizliği

Bunların hepsi bende de aynı çok garip adam akıllı giden şarj su gibi akmaya başladı MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Bu uygulamaları kullanırken yada google fit kullanırken mi fit yüklü olma zorunluluğu var mı MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Tavsiyen var mı hocam MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Bugün miui marketten aldığım Mi Band 3'üm geldi. Mi fit'i kurup cihazı etkinleştirdikten sonra resmen telefonun şarjı su gibi akar oldu. 5 aydır bu cihazı kullanırım ama hiç bugünkü kadar bataryanın hızlı tükendiğini bilmem. Çözüm önerileriniz var mı acaba? MI 8 cihazımdan Tapatalk...
  9. A

Yardım MI 8 Android Pie Sonrası Mevcut Sorunlar

İşte bende de yazılım güncellendi pubg de hala çentik duruyordu. Oyun güncellendi çentik gitti. Sıfır kurulumla ilgili olacağını düşünmüyorum bence aceleye gelmiş bir yazılım. Yeni gelecek güncellemeye bakacaz artık MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Yardım MI 8 Android Pie Sonrası Mevcut Sorunlar

Pubg'de sıkıntı yoktu. Dün pubg güncellendi çentik yalan oldu :D Benim gördüğüm sıkıntılar: - Renkler biraz daha açık gibi. - Güç tasarrufunu kapat sekmesi yok kalkmış bu yüzden uygulamalara istisna eklesem bile yine de bildirimler sonradan düşüyor. - Bildirim geldiğinde uygulama üstünde...
Üst Alt