alikemal42 kullanıcısının son içeriği

1. alikemal42

Soru pixel rom hakkında

cihazım rn7 pixel 12 rom kullanıyorum cihazın ekranını tw ye yansıt özelliğini kullanamıyor muyuz veya çözümü varmı yada nasıl bağlayabiliriz
  2. alikemal42

Yardım twrp sorunu

Mrb , redmi not 7 tek tuşla twrp kurma programından rom kurabiliyordum 5 6 rom ( pixel serisi , xaomi.eu) farklı romları kurabiliyordum. miui 11 xaomi.eu 11.0.3 sürümünü kurdum tekrar aynı twrp kurma programını aynı şekilde deniyorum ancak yazdırma hatası veriyor. farklı program denedim...
  3. alikemal42

Yardım Takvim simgesi

Merhaba. Önceden takvim iconunda dogru günü yazıyordu mesela bugün ayın 21 ise iconda da 21 yazıyordu 6 ise 6 . Ancak temalardan baya araştırma ragmen öyle gösteren biçimde yapamadım. Bilen eden varsa yardımcı olabilir mi
  4. alikemal42

Yardım Tuhaf bir hata

Merhaba. kilit açtığımda bu çıkıyor sonra ekrandan gidiyor yaşayan var mı nasıl çözeriz bu sorunu. Çok sık ekrana geliyor bazen
  5. alikemal42

Yardım Ana ekran , geri tuş görünüm değiştirme

Merhaba . Miui 11 global kullanıyorum rom rot hiçbir şey yok. Alttaki navigasyon tuşları (ana ekran , geri , son kullanılan uygulama) tuşlarının simgesini tipin degiştirmek istiyorum. Mesela Huawei gibi yada farklı simgeler. Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  6. alikemal42

Yardım Chrome adres çubugu

Merhabalar. Chrome flags tan adres çubuğu üst kısmı aşagı almıştım. Önbelleği temizledim tekrar yukarı çıktı. Güncelleme yaptım olmadı.güncellemeleri kaldırdım gene olmadı. Yardımcı olur musunuz. Başka yolu var mıdır
  7. alikemal42

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Hocam indirilen dosyayı nasıl kurdunuz. Ota da nerden yapılıyor indirilen zip dosyası
  8. alikemal42

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

2. Seçenekteki recovry ile olan zip dosyasını indirdim , cihaza nasıl kuracaz şimdi
  9. alikemal42

Saatin oldugu kısımda bildirim gelince simgesi duruyor mu yoksa kayboluyor mu ? Bildirim konusunda nasıl yeni sürüm yazarmısınız. Bende a kişisi wp den yazınca bildirim sesi falan herşey çıkıyor , b kişisi yazınca hiçbir ses titreşim olmuyor çok sinir bozucu . Bazen mesajları göremiyorum .
  10. alikemal42

Güncellersek resim ler galeri falan herşey siliniyor mu ?
  11. alikemal42

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Telefonda WhatsAppta A kişisinden mesaj geldi mi telefon zil sesi çalışıyor bildirimde sorun yok, başka kşilerde b kişisi atınca ses çıkmıyor . Sebebi nedir mesaj geliyor fark edemiyorum. 2 kişide sık yazmıştım kişiler birine ötüyor birinde ötmüyor sessiz modda gibi
  12. alikemal42

Çözüldü Şarj durumu

Birkaç günde anlaşılacak birşey degil bence , biraz zaman tanıyın kullanın cihazı. Ben güncelleme yaptıktan sonra format atarak çözdüm.
  13. alikemal42

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Çekilen resimleri portre de dahil nasıl galeri ilk ekrana kaydederiz. Ayrı klasöre atıyor çekilen resimleri
  14. alikemal42

Baktım orada dosya yok.
  15. alikemal42

Dostlarım resim gizlemeye çalıştığım da bulut albüm leri dolu diye hata veriyor baya resim sildim hala aynı. Yardımcı olabilecek var mı
Üst Alt