alikemal42 kullanıcısının son içeriği

1. alikemal42

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

Yazdıklarınızı yeni gördüm. 12.5.3 kullanıyorum sorun yok. Eger ki görüşmeden sonra ekran donuyor bildirim çubuğu indir kaldır sonrasında düzeliyor ise bildirim çubuğunu eski sürüm ile kullanın
  2. alikemal42

Rom Redmi note 7 pixel rom önerisi

pixel 12 var kendi sitesinden indirebilirsiniz sorunsuz diyebilirim. sadece kilit ekranını açarken bi animasyonu sürekli kasıyor baya göze batıyor onun dışında ciddi sorun görmedim. birde ekranı tw ye yansıtma özelliği çalışmıyor , miui romlarda çalışıyor sadece.
  3. alikemal42

12.5.3 memnunum bence deneyin
  4. alikemal42

Üsteki arkadaşa katılıyorum bende eu 12.5.3 kullanıyorum güzel. MIUI istemezsen en iyisi pixel exp.
  5. alikemal42

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

bu romda içinde yüklü gelen tarayıcı ve lens uygulamasını tamamen nasıl kaldırabiliz.
  6. alikemal42

Soru pixel rom hakkında

cihazım rn7 pixel 12 rom kullanıyorum cihazın ekranını tw ye yansıt özelliğini kullanamıyor muyuz veya çözümü varmı yada nasıl bağlayabiliriz
  7. alikemal42

Yardım twrp sorunu

Birkaç farklı sürüm denediniz mi
  8. alikemal42

Yardım twrp sorunu

ekran sensörü kronik sorunu ama miui 11 de görüşmede çoğu zaman açık ekran. pixel 12 kullanıyorum parmak izi ile açılırkan o animasyon kasıyor onun dışında sorun yok. gcam içinde yüklü geliyor oda güzel . şimdilik sorun yok pil de hemen düşmüyor
  9. alikemal42

Yardım twrp sorunu

hocam denemek icin miui 11 kurdum görüşmelerde kulaga götürünce ekran kapatmıyor ve bildtirimlerde sapıtıyor cihaz. pixel 12 kurdum şuan ayarlamaları yapıyorum çok yordu beni bu kez
  10. alikemal42

Yardım twrp sorunu

hocam denedim sending yazıyordu yanında da rakamlar ve kb yazıyordu öyle kaldı biraz bekledim tepki vermedi telefonu yeniden başlattım sanırım olmadı 1658259702 hocam ses açma + güç tuşu ile telefonu başlattım twrp ekranı geldi çalışıyor çok teşekkür ederim oldu. 2 3 gün uğraştım sonunda...
  11. alikemal42

Yardım twrp sorunu

hocam akşam görmemişim kusura bakmayın . musaitseniz bugun akşam bağlanıp bakabilirmisiniz , çok iyi olur çözemedim malesef.
  12. alikemal42

Yardım twrp sorunu

mi flas ilede miui 12 kurmayı deniyorum bu hatayı veriyor
  13. alikemal42

Yardım twrp sorunu

video izleyerek birebir aynı şekilde yaptım bu hatayı verdi şimdide. bilgisayarımda 16 ram li yani özellikleri yetecek şekilde. neden olmuyor anlamış değilim 1658174455 recovery.img yazmıştım ama gizli uzantı isimlerinde de img varmış yani recovery.img.img oldu düzelttim ama gene olmadı
  14. alikemal42

Yardım twrp sorunu

aynı hatayı aldım ekran resmini yukarıda atmıştım
  15. alikemal42

Yardım twrp sorunu

hocam onlarıda denedim kasanın ön arka usb girişlerine denedim kapat aç yaptım hiçbiri olmadı. recovery sürümü 3.4.0 ekteki resimdeki sarı boyalı alana cmd yazarak deniyorum olmuyor . rocovery dosyasının adınıda düzelttim recovery.img yaptım olmadı
Üst Alt