Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazdıklarınızı yeni gördüm. 12.5.3 kullanıyorum sorun yok. Eger ki görüşmeden sonra ekran donuyor bildirim çubuğu indir kaldır sonrasında düzeliyor ise bildirim çubuğunu eski sürüm ile kullanın
pixel 12 var kendi sitesinden indirebilirsiniz sorunsuz diyebilirim. sadece kilit ekranını açarken bi animasyonu sürekli kasıyor baya göze batıyor onun dışında ciddi sorun görmedim. birde ekranı tw ye yansıtma özelliği çalışmıyor , miui romlarda çalışıyor sadece.
ekran sensörü kronik sorunu ama miui 11 de görüşmede çoğu zaman açık ekran. pixel 12 kullanıyorum parmak izi ile açılırkan o animasyon kasıyor onun dışında sorun yok. gcam içinde yüklü geliyor oda güzel . şimdilik sorun yok pil de hemen düşmüyor
hocam denedim sending yazıyordu yanında da rakamlar ve kb yazıyordu öyle kaldı biraz bekledim tepki vermedi telefonu yeniden başlattım sanırım olmadı
1658259702
hocam ses açma + güç tuşu ile telefonu başlattım twrp ekranı geldi çalışıyor çok teşekkür ederim oldu. 2 3 gün uğraştım sonunda...
video izleyerek birebir aynı şekilde yaptım bu hatayı verdi şimdide. bilgisayarımda 16 ram li yani özellikleri yetecek şekilde. neden olmuyor anlamış değilim
1658174455
recovery.img yazmıştım ama gizli uzantı isimlerinde de img varmış yani recovery.img.img oldu düzelttim ama gene olmadı