Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miui14 rom gördüm telegramda ama twrp ile kuramadım gören kuran oldu mu acaba birde android 12 ve 13 geliştirilmeye başlandı deneyen oldu mu nasıl acaba
Miroom 20.6.18 yüklü telefonda WhatsApp ta görüntülü konuşurken sıkıntı yoktu gcam yükledim ama bu sefer görüntülü konuşurken kasma meydana gelmeye başladı bunu nasıl düzeltebilirim gcam kullanmak istiyorum..
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce deji batarya aldım mi note 3 için ama sanki şarjı yine çok gidiyormuş gibi geldi bana 1 saatte %13 sarj yemesi normal bir durum mu acaba veya bu durumu kullandığım romlar etkiler mi?
arkadaşlar merhaba mi note 3 telefonum için güzel bir rom arıyorum ama doğru düzgün istediğim tarzda bir rom bulamadım sizin tavsiyeniz var mı acaba?
1) crdroid
2)lineages os
3)miroom
4)arrow andorid
Herkese merhaba arkadaşlar ben şuan miui 12.5 romu kullanıyorum tam ekran modunda sağa sola geri gitme hareketleri çalışmıyor. Bende öyle bir mod istiyorum miui 12 de öyle bir mod var mı veya önerdiğiniz bir mod var mı ios temaları kurabileceğim bir rom varsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden