Alikarabag kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Redmi note 5 miui12

Redmi note 5 cihazıma MIUI 12 güncellemesi gelmedi Ağustos ayında gelecek deniliyordu yayla gelmedi neden
  2. A

Soru Power Bank

Merhaba Power bank almak istiyorum Xiaomi nin yüksek mah li hızlı şarj desteği olan bı modeli varmı varsa link ataramisiniz
  3. A

Soru Rn9 promu rn8 promu

Karşılaştırma videolarını izledim aralarında pek fazla fark yok hatta rn8 pro daha iyi gibi
  4. A

Soru Rn9 promu rn8 promu

Merhaba telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım rn9 pro 6/128 veya rn8 pro 6/64 arasında 500 TL fark fark 500 TL değecek bı fark varmı oyun için almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar artisini eksisini söylerse sevinirim
  5. A

Soru Tam ekran gorunmu

Merhaba bende redmi note 5 var bazı telefonlarda tam ekran görünümünde iPhone gibi altında beyaz çizgi var benim telefonumda o özellik varmı varsa nasıl yapiliyor
  6. A

Sohbet Redmi note5 hoparlör ses

Valla o konuları hiç bilmiyorum
  7. A

Değiştirdim ve bı fark göremedim reis
  8. A

Dil değişikliği Yo demi hocam birde nerde degisterecgiz
  9. A

Redmi note 5 hoparlör ses yükseltme ayarı varmı
  10. A

Yardım Game turbo kisayol

Merhaba game turbuda uygulama kisayolarina istediğim uygulama eklemem mümkünmü mümkünse nasıl yapılıyordu
  11. A

Soru Game turbo

Merhaba game turbuda uygulama kisayolarina istediğim uygulama eklemem mümkünmü mümkünse nasıl yapılıyordu
  12. A

Soru Redmi note5 kasma

En dusukte oynuyorum
  13. A

Soru Redmi note5 kasma

Hocam kusura bakmayın baya birşey sordum bu videodaki adamın kullandıği uygulamayı nasıl yüklenir videosu varmiya ben bu konularda cahilim baya
  14. A

Soru Redmi note5 kasma

tamamdır saholun 1594150924 Reis bu attığın videodaki hangi linkleri inderecgiz kernel indirim acamadim 1594151835 Bide bu adamın kullandığı programı nasıl inderecegim anlamadim
  15. A

Soru Redmi note5 kasma

Bu videodaki herşeyi yaptigimda başka birşey yüklemem lazimmi
Üst Alt