alikaraaslan19 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Eski tarihli Deji sıfır batarya

Yardımlarınız için sağolun . Yeni tarihli ile değişim istemeyi düşünüyorum . Bu şekilde kullanmış olup sıkıntı yaşayan oldu mu acaba onu merak ediyorum
  2. A

Yardım Eski tarihli Deji sıfır batarya

Xiaomi mi 5 prime için Deji batarya sipariş ettim . Ürün geldi tarihi 2018 8.aya ait . Yani 1 yıl 3 ay geçmiş üzerinden . Eski üretim tarihine sahip bataryalar sıfır dahi olsalar ömürlerinin bir kısmını kaybetmiş olur gibi bir bilgi kalmış aklımda, doğru mudur? 2019 tarihli batarya ile...
  3. A

İpucu Mi5 Deji batarya yorumum

N11 den dejinin resmi n11 sayfasından sipariş ettiğim batarya geldi ancak 2018 8.aya ait . Kutusu da elle açılıp kapanabilen kutu . 1 yıl 3 aydır beklemiş batarya sizce ne yapayım ?
  4. A

Kaç gündür bunun cevabını arıyordum çok çok sağolun hocam . Deneyip yorumumu paylaşacağım
  5. A

Anlayamadım . Deji bataryayı takınca telefonun NFC özelliği gitti mi ?NFC yi deneme durumunuz var mı hocam çalışıyorsa almayı düşünüyorum
  6. A

Yeni bataryayı taktıktan sonra da NFC yi kullanabiliyor musunuz ? Telefonu sürekli kullanınca yani ekran kapanmazsa kaç saat sonra şarj bitiyor ?
  7. A

Sormak istediğim birkaç soru var 1. Mi 5 prime ilk bataryasını orijinal bataryası kullanıyorum bu bataryayı alınca NFC özelliğini kullanmaya devam edebilecek miyim (NFC anteni bataryada diyorlar değişince çalışmayabilir diyorlar) 2. Uzun kullananlar 3 6 ay ve daha fazla ekran süresi atabilir...
Üst Alt