Alik20 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım K20 Pro Hat Sorunu

benim k20 vardı hanım tel arızlandı ona verdim. ancak telefon onun hattında çaılışmıyor. benim hattı takınca çalışmıyor. onun hatını takınca arama internet hiçbirşey çalışmıyor. bu neden nasıl olabilir. bilen varsa lütfen yazmasını rica ederim
  2. A

Yardım k20 pro benim hattımla çalışıyor eşimin hattında çalışmıyor pls

arkadalar dünden beri epey ugraşıyorum benim eski k20 pro yu hanıma verdik kullanması için. ancak onun hattı takınca telefon ağa ulaşılamıyor diyor. arama internet hiç bir şey yok. telefonun fabrika ayarlarınada dönderdim yine aynı. böyle birşey neden nasıl olabilir. bilgisi olanlar var sa...
  3. A

Yardım Mİ 10T PRO BU SORUNLARI BİLEN VARSA.. SEVİNİRİM

1. Sorun : Ses açma donanım tuşu sadece medya için çalışıyor. normalde içinden ayarlama yapılıyordu ( mi 9 da ) bunda ayarlama yokmu bulamıyorum 2- Rehber beni krize soktu rehberde isimler tek görünüyor. ancak normal tuş takımından arama yaparken tüm isimleri çift buluyor. ( what s up hesabını...
  4. A

Yardım Mi10T PRO Bir Dizi Sorun Çözüm Önerisi olan varmıdır

1. Sorun : Ses açma donanım tuşu sadece medya için çalışıyor. normalde içinden ayarlama yapılıyordu ( mi 9 da ) bunda ayarlama yokmu bulamıyorum 2- Rehber beni krize soktu rehberde isimler tek görünüyor. ancak normal tuş takımından arama yaparken tüm isimleri çift buluyor. ( what s up hesabını...
  5. A

Yardım bootloder kaldırma sorunu

bootloder kaldırmadaki işlemleri yapıyorum ancak en son ekranda şu uyarı çıkıyor -- mi unlock status uyarısı/hatası veriyor. ne yapmalıyım. ( telefon içine mi hesabımı tanıttım)
  6. A

Yardım BL kilidini açmadan imei repair / onarım mümkünmü

iyi günler konunun net cevabı forumda varmı göremedim. mi10t pro ya imei onarımı yapılması gerekli olunca bootloder kilidini açmak şartmı., BL acmadan yapan firma yada yöntem varmı aceba. teşeküler.
  7. A

Yardım K20 PRO GENEL SORUNLU

K20 pro cihazıma miui 10 eu 10.9.8.1 versiyonu trwp kullanrak ( haftalık olan ) yüklemiştim. 3-4 ay sonrasında imei repair yaptırdım. yapan kişide tekrar cihaza yeni sürüm yükledi. ( miui 10.5 by xiaomi.eu 9.8.1 beta ) yüklerken sanırım magisk kullanmış. çünkü cihaz magis proğramı...
  8. A

Yardım k20 pro haftalık güncelleme alma sorunu

hocam tekrar merhaba kararlı eu rom linki vermeniz mümkünmü
  9. A

yardımlarınız için herkese teşekürler
  10. A

Bir konuda daha sıkıntım var. telefonun ilk kurulumdan beri usb konusunda hiç sıkıntım yok idi. ancak şimdi usbye bağlayınca bilgisayar telefonu görmüyor. telefon ekranında yukarda seçenek de çıkmıyor . sadece cihaz şarj ediliyor diyor .
  11. A

Bir konuda daha sıkıntım var. telefonun ilk kurulumdan beri usb konusunda hiç sıkıntım yok idi. ancak şimdi usbye bağlayınca bilgisayar telefonu görmüyor. telefon ekranında yukarda seçenek de çıkmıyor . sadece cihaz şarj ediliyor diyor .
  12. A

ama normalde cepten güncelle diyince oluyordu. bundan sonra sürekli trwp mi kullanıcaz. birde o şekilde yapınca veriler silinmezmi. ayrıca her hafta yeni güncellememi yüklemem gerekecek
  13. A

yaklaşık 2 aydı haftalık rom ile kullanmakta olduğum k20 pro cihazım 2-3 haftadır güncelleme yap dediğimde bir sunucu sorunu var hatası veriyor. neden olabilir yardımlarını rica ederim yüklü versiyon miui 10 / 9.8.1
  14. A

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 10 v9.8.1 Beta ve v10.3.16.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

hocam en son aşamada yes deyip pnaylayınca aşağıda back ve reboot çıkıyor reboot seçince telonu sıfırdan kurarak açıyor. tekrar açılınca içine yeniden romu kopyaladım trwp yi tekrar kurulum yapıp direk instal ile zip dosyasını seçtim kurulumu yapıyor en son reboot deyince tekrar trwp...
Üst Alt