Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadlarım Selamın Aleylum öncelikle imeilim silindi terar atarken bootloaderi kilitledim aktif edemiyorum bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bootloader kilidinin kırılması yada bunu yapabilecek bu durumu düzeltebilecek bana yok gösterebilecek kimse var mı?
Üstadlar öncelikle Selamun Aleykum
Daha önce kolaylıkla mi 9t ye imei repair işlemi yaptım ama şimdi tekrar yapmam gerkiyor buradan aldığım twrp programı twrpyi yüklüyor ama twrp açılmıyor uzun süre mı ekranında kalıyor sonra ben tekrar global rom yükleyip düzeltiyorum ama twrp yükleyemiyorum...
redmi note 9 telefona twrp'yi kurdum ama içine magiski kopyalamadım pc'den kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Birde twrpyi kurup telefonu açınca twrp siliniyor tekrar kuruyorum. Yine olmuyor farkl twrpler kuruyorum olmuyor. Yardım edin lütfen
twrp yüklerken bu hatayu vermeye başladı fastbott'a giriyor bir kaç video izledim mi flash ile flashlamaya çalıştım ama yapamadım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.