aliikemal kullanıcısının son içeriği

1. aliikemal

Yardım imeili sildim sonra başıma gelenler

Üstadlarım Selamın Aleylum öncelikle imeilim silindi terar atarken bootloaderi kilitledim aktif edemiyorum bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Bootloader kilidinin kırılması yada bunu yapabilecek bu durumu düzeltebilecek bana yok gösterebilecek kimse var mı?
  2. aliikemal

Yardım Mi 9t Twrp yüklerken MI Ekranında kalıyor

Üstadlar öncelikle Selamun Aleykum Daha önce kolaylıkla mi 9t ye imei repair işlemi yaptım ama şimdi tekrar yapmam gerkiyor buradan aldığım twrp programı twrpyi yüklüyor ama twrp açılmıyor uzun süre mı ekranında kalıyor sonra ben tekrar global rom yükleyip düzeltiyorum ama twrp yükleyemiyorum...
  3. aliikemal

Yardım redmi note 9 wrp yükleniyor magisk kopyalanmıyor

redmi note 9 telefona twrp'yi kurdum ama içine magiski kopyalamadım pc'den kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Birde twrpyi kurup telefonu açınca twrp siliniyor tekrar kuruyorum. Yine olmuyor farkl twrpler kuruyorum olmuyor. Yardım edin lütfen
  4. aliikemal

Yardım mi note 9 pro 'the system has been destroyed' hatası

twrp yüklerken bu hatayu vermeye başladı fastbott'a giriyor bir kaç video izledim mi flash ile flashlamaya çalıştım ama yapamadım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
  5. aliikemal

Yardım Mi9t twrp modu kaldım

telefonuma imei attım sonra resetledim telefondan imei silindi, rekrar atayımderken telefona magi.rarı atmadan twrp yükledim telefon açılmıyor ywrğ moddan çıkmıyor magicide atamıyorum telefona lütfen yardım edin
Üst Alt