Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi nin yeni telefonlarında mi 6, note 3, mi mix 2 gibi çin romunda uygulanan imei türkçe yapılma sırasında siliniyor mu acaba ? bu aralar bunu duymaya başladım etrafımdan bilgilendirirseniz sevinirim
790tl
Sadece 1 Adet Kalmıştır.
Ürün ve Kutu İçeriği Fotoğrafı Verilecek Ürüne Aittir.
Global Versiyondur. Çeviriciye İhtiyaç Duymadan Orijinal Şarj Aletiyle Şarj Edebilirsiniz.
Ürün Sıfır, Kutulu, Kayıtlı, Kullanıma Hazır Şekilde Teslim Edilir.
Takas ve Pazarlık Yoktur.
Konya İçi Elden...
imei ile ilgili sitede micro77 nin hazırladığı bi word belgesi buldum onu kullanabilirim sanırım tamir için ?
son olarak bir sorum olacak imei için baska telefonun imei si mi girilecek yoksa imei tamiri ile hiçbirşeye gerek kalmadan kayıt yapılır mı ?
Merhabalar
Bugün yurtdışından hediye olarak Mi 5s Plus geldi ama kullanmak için sanırım imei kaydı ve global rom yüklenmesi gerekiyor. bazı telefoncular yapıyor ama ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum :) yardımcı olursanız işlemleri hangi sırayla ve nasıl yapmam gerek ? forumda konular var...