alifilan kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Mi 6 kayıt sorunu

özel mesaj attım
  2. A

Soru Mi 6 kayıt sorunu

uygun olursa burdan paylaşabilirsiniz değilse özel mesaj atarsanız sevinirim
  3. A

Soru Mi 6 kayıt sorunu

Eu Rom yüklenince sıkıntı çıkmıyor evet ama global rom yüklendiği zaman imei gidiyor
  4. A

Soru Mi 6 kayıt sorunu

Xiaomi nin yeni telefonlarında mi 6, note 3, mi mix 2 gibi çin romunda uygulanan imei türkçe yapılma sırasında siliniyor mu acaba ? bu aralar bunu duymaya başladım etrafımdan bilgilendirirseniz sevinirim
  5. A

Satıldı Sıfır Redmi 4x 3/32GB Global

790tl Sadece 1 Adet Kalmıştır. Ürün ve Kutu İçeriği Fotoğrafı Verilecek Ürüne Aittir. Global Versiyondur. Çeviriciye İhtiyaç Duymadan Orijinal Şarj Aletiyle Şarj Edebilirsiniz. Ürün Sıfır, Kutulu, Kayıtlı, Kullanıma Hazır Şekilde Teslim Edilir. Takas ve Pazarlık Yoktur. Konya İçi Elden...
  6. A

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

hocam mi 6 64 ve 128 toplu alım için bilgilendirme alabilir miyim ?
  7. A

Satış Mi 5s Plus 128 GB Türkiye de nadir bulunan Mat Siyah renk

Global rom yüklü ve güncellemelere açıktır. imei ler kayıtlıdır. 1800TL
  8. A

Mi 5s plus hangi sıra ile işlemler yapılması gerek ?

imei ile ilgili sitede micro77 nin hazırladığı bi word belgesi buldum onu kullanabilirim sanırım tamir için ? son olarak bir sorum olacak imei için baska telefonun imei si mi girilecek yoksa imei tamiri ile hiçbirşeye gerek kalmadan kayıt yapılır mı ?
  9. A

cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu işlemleri kısaca anlatma şansınız yada siteden linkler verme şansınız var mı ?
  10. A

Merhabalar Bugün yurtdışından hediye olarak Mi 5s Plus geldi ama kullanmak için sanırım imei kaydı ve global rom yüklenmesi gerekiyor. bazı telefoncular yapıyor ama ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum :) yardımcı olursanız işlemleri hangi sırayla ve nasıl yapmam gerek ? forumda konular var...
Üst Alt