Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba , Başka birisi beni aradığında çağrıyı açıyorum ve anında otomatik kapanıyor aynı kişi hemen tekrar arayınca açtığımda veya ben aradığımda sorun olmuyor .
Çok sinir bozucu olmaya başladı nasıl çözebilirim bu durumu ?
Son birkaç aydır çektiğim videolarda ois neredeyse yok gibi aşırı titreşimli videolar çekiyor sebebi ne olabilir ?
Aşırı derecede sinir bozmaya başladı .
Geçen yıl çektiğim videolara bakıyorum koşuyorum ve video sanki dji osmo ile çekilmiş gibi ama dün çektiğim videoyu ekliyorum bakabilirsiniz...
Merhaba , telefonumun hafızası 128gb ; 15GB Fotoğraf video , 18GB dosya , 19GB uygulama var ve telefonumda 110GB dolu gözüküyor . Hadi sisteme de 10-15 GB veriyim yine yaklaşık 40GB tanımsız veri kalıyor , bunlar nedir bu hafızayı nasıl temizleyebilirim ?
Az önce Mi 8 telefonumu kara düşürdüm şarj, hoparlör ve mikrofon girişine kar tıkandı . Karı şuan çıkardım . Mikrofon veya hoparlör de şuanlık sorun yok ama şarjım bitmek üzere ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
(Hava yaklaşık -11° olduğu için kar neredeyse erimeden çıkartabildim fakat yinede...
Herhangi bir uygulama yüklemek istediğimde ilk 1-2 saniye normal hızda yüklüyor daha sonra indirme hızı 1kb/s ye kadar düşüyor ve indirme işlemi yapmam imkansız hâle geliyor .
İlk bir iki saniye dediğim ; bildirim paneline indirilenler uygulaması geldiği an hız yavaşlıyor tahminimce...
9.6.27'yi indirdim kuruyorum twrp üzerinden fakat güncelleme ekranında hâlâ 9.6.20 yüklü gözüküyor . Nasıl 9.6.27 yi kurabilirim
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gece modu açık dediğiniz okuma modu ise o farklı bişey (ekranı sarımtırak yapıyor gözünüz ağırmasın diye )
Geliştirici seçeneklerinden gece modu açıkmı ?
Yukarıdaki twrp için olan dosyayı indirdim , twrp üzerinden sorunsuz bir şekilde flashladım fakat herhangi bir video & şarkı açtığımda ahizeden ses gelmiyor sadece hoparlörden ses geliyor. Acaba benim atladığım bir şey mi oldu .
Eu Beta rom var .