aliefe_1963 kullanıcısının son içeriği

1. aliefe_1963

Yardım Çağrı geldiğinde otomatik kapanıyor

Merhaba , Başka birisi beni aradığında çağrıyı açıyorum ve anında otomatik kapanıyor aynı kişi hemen tekrar arayınca açtığımda veya ben aradığımda sorun olmuyor . Çok sinir bozucu olmaya başladı nasıl çözebilirim bu durumu ?
  2. aliefe_1963

Yardım OİS (Görüntü sabitleyici) Çalışmıyor

Son birkaç aydır çektiğim videolarda ois neredeyse yok gibi aşırı titreşimli videolar çekiyor sebebi ne olabilir ? Aşırı derecede sinir bozmaya başladı . Geçen yıl çektiğim videolara bakıyorum koşuyorum ve video sanki dji osmo ile çekilmiş gibi ama dün çektiğim videoyu ekliyorum bakabilirsiniz...
  3. aliefe_1963

Yardım 50GB Tanımsız veri

Merhaba , telefonumun hafızası 128gb ; 15GB Fotoğraf video , 18GB dosya , 19GB uygulama var ve telefonumda 110GB dolu gözüküyor . Hadi sisteme de 10-15 GB veriyim yine yaklaşık 40GB tanımsız veri kalıyor , bunlar nedir bu hafızayı nasıl temizleyebilirim ?
  4. aliefe_1963

Yardım Telefonumu kara düşürdüm ne yapmalıyım ?

Az önce Mi 8 telefonumu kara düşürdüm şarj, hoparlör ve mikrofon girişine kar tıkandı . Karı şuan çıkardım . Mikrofon veya hoparlör de şuanlık sorun yok ama şarjım bitmek üzere ne yapmamı tavsiye edersiniz ? (Hava yaklaşık -11° olduğu için kar neredeyse erimeden çıkartabildim fakat yinede...
  5. aliefe_1963

Yardım Play Store'dan Uygulama İndiremiyorum

Herhangi bir uygulama yüklemek istediğimde ilk 1-2 saniye normal hızda yüklüyor daha sonra indirme hızı 1kb/s ye kadar düşüyor ve indirme işlemi yapmam imkansız hâle geliyor . İlk bir iki saniye dediğim ; bildirim paneline indirilenler uygulaması geldiği an hız yavaşlıyor tahminimce...
  6. aliefe_1963

Yardım Ekran Uyanmama Sorunu

Kapalı ama yinede oluyor :'( MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. aliefe_1963

Yardım Ekran Uyanmama Sorunu

Dc karartma yi nereden kapatabiliyoruz . MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. aliefe_1963

Rom [MİUİ 10 SON SURUM] Mi 8 Xiaomi.eu MIUI 10 v9.9.3 Beta ve V10.3.6.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

9.6.27'yi indirdim kuruyorum twrp üzerinden fakat güncelleme ekranında hâlâ 9.6.20 yüklü gözüküyor . Nasıl 9.6.27 yi kurabilirim MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. aliefe_1963

Rom Yüz kilidi gece de tanısa daha iyi olur

Mi 8 ve mi 8 ailesinde kızılötesi kamera var bu yüzden gece / gündüz farketmeden açıyor . MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. aliefe_1963

Yardım Bildirim ekranı sorunu

Gece modu açık dediğiniz okuma modu ise o farklı bişey (ekranı sarımtırak yapıyor gözünüz ağırmasın diye ) Geliştirici seçeneklerinden gece modu açıkmı ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. aliefe_1963

Mod [Yeni] MI8 Dual Speaker Audio Mod [Çift Hoparlör]

Yukarıdaki twrp için olan dosyayı indirdim , twrp üzerinden sorunsuz bir şekilde flashladım fakat herhangi bir video & şarkı açtığımda ahizeden ses gelmiyor sadece hoparlörden ses geliyor. Acaba benim atladığım bir şey mi oldu . Eu Beta rom var . MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. aliefe_1963

Twrp ile flashladim ama ahizeden ses gelmiyor . Root yok . MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. aliefe_1963

Verilerim silinir mi ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. aliefe_1963

Root ve magisk olmadan sadece twrp üzerinden kurabilirmiyim ? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. aliefe_1963

Mod [MAGISK][v1] Stereo Hoparlör Mod MI 8

Eu global beta için hangi linkten indirmem lazım ? Twrp ile flashlasam olurmu? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt