Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Mi 10T Pro almak istiyorum. Satıcılarda hindistan ve çin sürümü mevcut. Aralarında bir fark var mı? Global ürün bulamadım. Şu an kullandığım model Mi 8SE ve Çin'e özel çıkarılmış bir model. Türkiye'de şebeke kullanımı ve sensörlerin çalışması için her rom attığımda modem...
Arkadaşlar merhaba,
Yakınlarda çıkmış olan yeni romla ilgili konu bulamadım. İndirme linklerini aşağıya bırakıyorum. Ben kesinlikle tavsiye ederim. MIUI 12'nin gördüğüm en performanslı optimizasyonu yapılmış bence. Batarya performansı gerçekten iyi. Günlük kullanımda ortalama 6 saat ekran...
Merhaba,
1 aydır AOSP Evolution X 4.7 rom kullanıyorum. Son 3 haftadır bazen kendi kendine telefon yeniden başlıyor. Evde olduğumda değil hep iş yerinde karşılaşıyorum bu problemle :). Rom; performans-batarya konusunda kusursuz, lag aldığım çok nadir oluyor ve MIUI 11 ve 12den çok daha iyi...
Arkadaşlar merhaba,
Mi 8SE için batarya konusunda en iyi rom tavsiyelerimizi bu konu altında toplarsak daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Örneğin ben Android 9 - MIUI 10.3.2 Stabil kullanıyorum, fakat geceden sabaha BT ve WIFI açık olarak bıraktığımda 9 saat süre içinde %7 şarj düşmüş...
Arkadaşlar Mevcut miui 12 20.8.27'den 10.3.2'ye geçmek istiyorum, yapmam gerek nedir? 10.3.2 indirme bağlantısı bulamadım Miui 12 bu telefon için fazla bence, lag'lar ve özellikle şarj süresi inanılmaz düştü. İndirme linki ve talimatları atarsanız sevinirim.
VEYA Şarj süresi ve pil ikilisi için...
Mi fit uygulamasını kapatsam dahi arka planda devamlı çalışmasını istiyorum. İzin ayarlarım ekteki gibi. Genelde uygulamayı elimle kaydırarak kapattığım için bilekliğime bildirimler gelmiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Arkadaşlar merhaba,
MIUI 11 için aşağıdaki videoda olduğu gibi kenar bildirim ışığı modu var mı bildiğiniz? Samsung son telefonlarına olan bu özellik hoş görünüyor bence.
Cihaz: Mi 8SE
ROM: Android 10 EU Stabil
Root: Evet
MIUI:11.0.1
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba,
Foruma bugün katıldım ve bir türlü stabil eu miui11 android 10 "sorunsuz" bir şekilde yükleyemedim. Forumun altını üstüne getirerek bütün yardım etmeye çalışanların dediğini yapmaya çalıştım. Malesef -bende- işe yaramadı. Halbuki açılan konularda başarılı olduğu yorumunu...
Arkadaşlar merhaba,
Mi 8SE cihazıma Android 10 MIUI 11.0.1 Stabil ROM yükledim. Forumdan bulduğum 5-6 tane modem dosyasını denedim. Şebeke-wifi-bluetooth sorunum çözülüyor fakat yakınlık sensörüne bir türlü çare bulamadım. (Bütün modemleri yeniden wipe'layarak temiz kurulum ile denedim.)...
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle forumda yeniyim. Eğer konuyu yanlış seçtiysem uyarın. 1 senedir Mi 8SE kullanıyorum. Telefonu aldığımda telefoncunun attığı rom'un adı: xiaomi.eu_multi_MI8SE_V10.0.1.0.OEBCNFH_v10-8.1
Ben bu romu değiştirmek istiyorum fakat rom atma konusunda fazla bilgim yok.
1-...