Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi günler haylou ls05 solar saatim yakın zamanda bozulduğu için yeni bir akıllı saat almak akıllı saat olayına bir kere alıştıktan sonra bırakamıyorsun. Bu iki saat arasında kaldım sizce Amazfit GTS mi Huawei Watch Fit mi maksimum çıkabileceğim fiyatlar bunlara kadar o yüzden bu...
Bana daha gelmedi hiç bir guncelleme ama bende şuan için bekleyeceğim gelirse
1586851060
Android 10 banada geldi şuan bekleyeceğim yapan var mı acaba güncellemeyi
Ne zaman gelecek bu android 10 gercekten artık sıkıldım android one aldık gelsin diye çabuk hepsinden geç gelecek herhalde. Zaten yaptıkları da sıkıntılı oluyor telefondan soğudum gercekten
Arkadaşlar malum android 10 sıkıntılarla beraber geldi çoğumuzun telefonu çöktü yapabilenler yaptı yapamayanlar servise gönderdi. Şimdi bu güncelleme ne kadar sürede hatalar giderilip yeniden kullanıcılara sunulur ve bu kez gerçekten kaç kişi güvenipte hemen günceller telefonunu?
Geri çekilen bu güncelleme tahmini olarak ne kadar sürede düzeltilip kullanıcılara sunulur bir daha acaba fikri olan var mı? Bu kez güvenip ilk güncelleyecek bize yol gösterecek arkadaşa cesaretinden dolayı forum yönetimi birşeyler takdim etsin :Dclap~~
bu güncellemeyle birlikte benimde telefonum çöktü ve dün gece yeniden yazılım attım telefona herşeyi yeniden kurup android 8 stock rom buldum ve sonra android 9 a kadar güncelledim. Şuan tekrardan android 10 güncellemesi çıktı ve iptal ettim acaba ne zaman gelir düzgün bir şekilde yeni...
gerçekten denemeden mi piyasaya sürüyorlar güncellemeyi anlamıyorum bir iki telefona olur ama her güncelleyene de böyle mi olacak gidip şimdi yeni yazılım attırmak için para mı vereceğim ben buna