Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi günler haylou ls05 solar saatim yakın zamanda bozulduğu için yeni bir akıllı saat almak akıllı saat olayına bir kere alıştıktan sonra bırakamıyorsun. Bu iki saat arasında kaldım sizce Amazfit GTS mi Huawei Watch Fit mi maksimum çıkabileceğim fiyatlar bunlara kadar o yüzden bu...
Arkadaşlar malum android 10 sıkıntılarla beraber geldi çoğumuzun telefonu çöktü yapabilenler yaptı yapamayanlar servise gönderdi. Şimdi bu güncelleme ne kadar sürede hatalar giderilip yeniden kullanıcılara sunulur ve bu kez gerçekten kaç kişi güvenipte hemen günceller telefonunu?
Arkadaşlar mia2 lite telefona güncelleme ne zaman gelecek bu konu hakkında bilgisi olan var mı çıkalı baya oldu android one olmasına rağmen gelmedi yeni güncelleme daha
denedim ve telefon hiç bir tepki vermiyor sadece şarja taktığım zaman bildirim ışığı yanıp sönüyor başka bir şey yok. Garanti kapsamına girer mi acaba bu durum.
Herkese iyi günler arkadaşlar
Dün gece telefonum birden dondu ve ekran öyle kaldı daha sonra güç tuşuna basılı tutup kapadım ama bir daha açılmadı telefon şarja takıyorum bildirim ışığı yanıp sönüyor ama telefon açılmıyor. Telefonu bu zamana kadar hiç düşürmedim bir yere vurmadım su vs olmadı...