alicanytkc kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Amazfit GTS mi Huawei Watch Fit mi ?

Arkadaşlar iyi günler haylou ls05 solar saatim yakın zamanda bozulduğu için yeni bir akıllı saat almak akıllı saat olayına bir kere alıştıktan sonra bırakamıyorsun. Bu iki saat arasında kaldım sizce Amazfit GTS mi Huawei Watch Fit mi maksimum çıkabileceğim fiyatlar bunlara kadar o yüzden bu...
  2. A

Soru Android 10 yeniden

Güncelleme bu kez sıkıntısız arkadaşlar bende şimdi guncelledim iyi olmuş
  3. A

Soru Android 10 yeniden

Bende şuan indiriyorum beklemiştim arkadaş sıkıntı yok demiş ona güvendim artık Allah kerim
  4. A

Rom Mi A2 Lite - Global Kararlı Rrom V10.0.20.0.PDLMIXM İndirme Bağlantıları

Bana daha gelmedi hiç bir guncelleme ama bende şuan için bekleyeceğim gelirse 1586851060 Android 10 banada geldi şuan bekleyeceğim yapan var mı acaba güncellemeyi
  5. A

Ne zaman gelecek bu android 10 gercekten artık sıkıldım android one aldık gelsin diye çabuk hepsinden geç gelecek herhalde. Zaten yaptıkları da sıkıntılı oluyor telefondan soğudum gercekten
  6. A

bu kadar küçük boyutta olabilir mi android 10
  7. A

Biraz önce böyle bir güncelleme de geldi güvenlik güncellemesi büyük ihtimalle bunu öncelikle bir guncelleyim bakalim gelir yakında herhalde
  8. A

Şimdi bu geldiğine göre ota ile güncelleme yakın mı demek ne zaman gelir ?
  9. A

Soru Geri Çekilen Android 10?

Arkadaşlar güncelleme konusunda bir gelişme var mı bilginiz var mı ne zaman gelir acaba ?
  10. A

biraz daha dediği büyük ihtimalle en az corona yüzünden de 1 ay falan olur inşallah daha az olur
  11. A

mi a2 lite için 1584002616 inşallah ne kadar sürede yeniden gönderirler acaba güncellemeyi
  12. A

Arkadaşlar malum android 10 sıkıntılarla beraber geldi çoğumuzun telefonu çöktü yapabilenler yaptı yapamayanlar servise gönderdi. Şimdi bu güncelleme ne kadar sürede hatalar giderilip yeniden kullanıcılara sunulur ve bu kez gerçekten kaç kişi güvenipte hemen günceller telefonunu?
  13. A

Haber Android 10 güncellemesi geri çekildi

Geri çekilen bu güncelleme tahmini olarak ne kadar sürede düzeltilip kullanıcılara sunulur bir daha acaba fikri olan var mı? Bu kez güvenip ilk güncelleyecek bize yol gösterecek arkadaşa cesaretinden dolayı forum yönetimi birşeyler takdim etsin :Dclap~~
  14. A

Sohbet Android 10 Ne zaman Gelecek?

bu güncellemeyle birlikte benimde telefonum çöktü ve dün gece yeniden yazılım attım telefona herşeyi yeniden kurup android 8 stock rom buldum ve sonra android 9 a kadar güncelledim. Şuan tekrardan android 10 güncellemesi çıktı ve iptal ettim acaba ne zaman gelir düzgün bir şekilde yeni...
  15. A

Yardım A2 Lite Android 10

gerçekten denemeden mi piyasaya sürüyorlar güncellemeyi anlamıyorum bir iki telefona olur ama her güncelleyene de böyle mi olacak gidip şimdi yeni yazılım attırmak için para mı vereceğim ben buna
Üst Alt