Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar,
Mi 13 Ultra ya Mi Flash ile Hyper OS yüklerken Brick oldu. Ne şanssızlık ve bir anlık dalgınlık ile mi flash üzerinden bootlader klidini kapat seçeneğini aktif bırakmışım. Şuan cihaza yetkili hesap ile rom yüklemesıde yapılamıyor. bu durumun düzeltilebilme ihtimali var mıdır...
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,
S23 Ultra Kullanıyorum şuan ama Xiaomi alışkanlığından vazgeçemiyorum. bildiğim Kadarı ile 13 pro modelinin 256 gb hafızalı olanları çin üretim 512 olanlar ise global . Dün 13 pro ile takas yapacak iken 512 lik modeli arkasında CE damgasını görmediğim için...
Merhabalar,
Oneplus 10 pro cihazım brick oldu. daha sonra uzaktan yardım ile rom atıldı sonrasında telefon şuan şarj olmuyor. şarja takıyorum algılıyor fakat şarj edemiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilecek var ise şimdiden tşk ederim.
Merhabalar,
mi 9T kullanıyorum yakınlık sensörü çalışmıyor. miui 12.0.5.0 global kararlı rom kullanıyorum *#*#6484#*#* bu kodu girerek kalibre etmek istediğimde kalibre de yapamıyorum. yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Merhabalar,
Düne kadar sms göndermede herhangi bir sorun yasamiyordum. Dun itibari ile sms gonderemiyorum. Hata gonderilemedi diyor. Farkli sms uygulamasi ile gonderebiliriyorum konu hususunda yardim edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
EEA 12.01. den global karalıya geçiş yapmak istiyorum. flash yöntemi ile hata alıyorum daha önce bu konu ile alakalı konu açılmış ise affola gün içerisinde çok müsait olamadığım için detaylı bakamıyorum şimdiden yardımlarınız için tşk ederim.
Merhabalar
Mi 10 pro kullanıyorum. Ekli resimde olan sürüm mevcut kurulu güncelleme kurulu. Miui 12 geldi mi bilgisi olan arkadaşlar varsa sevinirim. Simdiden teşekkür ederim.
Ayrıca guncelleme yapmak istedigimde ota yoluyla guncelleme yok diyor indirdiğim dosyaları da flashla yap diyor. Bu...