alicandemir kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım MIUI sistem uygulamaları guncellenmiyor

Selamlar Daha önce guncelleniyordu bu uygulamalar.Destek mı bitti acaba.
  2. A

Mod miui 13 port

Dikkat ********riskli bir işlemdir.Anlamayan telefonu kullanılmaz hale getirebilir. rom...
  3. A

Soru mi 8 se görünmez cam

merhabalar ,mi 8 se için hayalet ekran kruyucu kulanan varmı acaba.Memnun musunuz hangisi daha iyi?
  4. A

Soru Güncelleme

2 haftadır ne beta nede stabil güncelleme gelmyior.miui 12 almayacak mı artık bizim cihaz acaba.
  5. A

Rom [Android Q]Mi 8 SE - Xiaomi.eu AND 10 V11.0.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Bende telefon fotgOraf çekince galeriye girmiyor yeni romda. ilk sayfadaki pitcblake li yöntemle yükledim romu
  6. A

Soru Classic tema miui

evet eu rom kullanıyorum
  7. A

Soru Classic tema miui

Classic temada altta görünen arama cubugu oraya nasıl yerleştiriliyor acaba.
  8. A

Yardım Sim Kart Etkinleştirilemedi

bende öyle olmuştu.
  9. A

Yardım Sim Kart Etkinleştirilemedi

Eger hat degiştirdiyseniz .,bundan yapıyor.türk telekm ise hattınız ben çözemedim tekrar vodafone a geçmiştim istemeyerek.
  10. A

Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Ben temiz kurulum yaptım.Bir sorunla karşılaşmadım.Haftada bir rom kurmak zor gelmeye başladı.Stabil daha mantıklı bizim cihaz için.
  11. A

Satış Satılık mi5 parçaları

Telefon hard bickoldu. Anakart 64 gb kamera baglantıhatası veriyor anakart.anakrtatki tırnakzatrar gördü.200 tl kamera-50 tl(ön) 2 adet kamera arka 25 tl pil 40 tl ekran sorusuz-100tl istediğiniz parça olusa söyleyin çıkartır veririm. telefon satılmıştır.forumdan bir arkadaşa. elimde bir adet...
  12. A

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

pilinde sorun olabilir. garantili değilse aç kapağını pil bağlantılarını kontrol et.
  13. A

Yardım Redmi note 3 pro

yardım edebilecek kimse yokmu
  14. A

Yardım Redmi note 3 pro

Redmi note 3 pro cihazım pili bittikten sonra şarj olmamaya başladı.Kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. Bende cihazı açıp pil kablolarını çekiptekrar takarak denedim,ama cihaz açılmadı. Başka şarj cihazları ile denem yaptım,saatlerce sarjda kaldı yine tık yoktu. En sonunda kurcalarken(içini...
Üst Alt