alican4ks0y kullanıcısının son içeriği

1. alican4ks0y

Yardım Video, WhatsApp boğuk ses

Arkadaşlar ben güncel beta rom, bir arkadaşım güncel kararlı rom kullanıyor. Bilmiyorum romlarla mı alakalı ama telefonu aldığımız günden beridir aynı sorun var. WhatsApp da sesli mesaj gönderince ses çok boğuk, arkadan geliyor. Ama ses kaydediciden sesi kayıt edip WhatsApp dan atınca çok net...
  2. alican4ks0y

Yardım Açılışta ekran geldiği anda kapanma MI5SPLUS

sağolun hocam inşallah, teşekkür ederim miflash ile sıfırdan rom kurmama ve telefonu buzdolabında 10 dakikaya kadar bekletmeme rağmen gene aynı sorunla karşılaşıyorum. yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
  3. alican4ks0y

hocam telefonu dolabın içine koydum 1-2 saat öylece durdu ama gene işlemci aynı gözüküyordu, şarja koyuyorum %66 seviyede, 10 dakika sonra bakıyorum gene aynı.. şimdi miflash ile tekrar bi deneyeceğim olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum. öğrenciyim, aileden gelir yok şaşırdım kaldım ne yapacağıma
  4. alican4ks0y

hocam işlemcinin ısınma sebebi nedir peki ? telefonda oyun vs falan oynamamıştım o sıra işlemciyi ısıtacak bir şey olmadı kanımca hocam sıfır kurulum da yaptım, miui 8 dahi yükledim gene aynı şeyle karşılaşıyorum
  5. alican4ks0y

Herkese merhaba. Mi 5S Plus kullanıcısıyım. Bundan 1-2 hafta önce pil çok aşırı hızlı gitmeye, bitmeye başlamıştı. Telefonu yatağa koyduğumda, çok düşük bir şekilde bir yere çarpsın, düşsün telefon kapanıyordu. Telefonu açtığımda şarj %80'deyken bi anda 30-40-50 ye düşüyordu. Bugünde telefon...
  6. alican4ks0y

Yardım Mobil Ağa Bağlanılamıyor / Servis - Sim Kart Yok Hatası

tamamdır global romu fastbootsuz bir şekilde kurdum tekrardan sorun çözüldü, umarım bi 4 5 saat sonra gene aynı sorunla karşılaşmam da [emoji23] MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. alican4ks0y

tamamdır hocam bir deneyeyim teşekkür ederim MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. alican4ks0y

fastboot rom'u nasıl indirebilirim peki hocam? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. alican4ks0y

eyvallah hocam teşekkür ederim. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. alican4ks0y

@zenex hocam müsaitseniz yardımınızı bekliyorum.. MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. alican4ks0y

yedeğim yok hocam maalesef. peki yedek alsam bir sonra ki formatta dahili hafıza da olduğu için o yedeklerde silinmiyor mu? şimdi tekrar bi format atsam düzelir. mi acaba? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. alican4ks0y

hocam imei ile ilgili bir problem olsa rom kurulumu bittikten hemen sonra belli etmez miydi kendini? yani bu hatayı direk telefon açıldıktan sonra almaz mıydım? MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. alican4ks0y

hocam anlamadınız ki. twrp üzerinden yedekleme yapıp tekrar mı kurulum yapayım ? diyorum. yedeklemeden kastınız nedir? nereyi yedekleyeyim, yedekleme aldıktan sonra ne yapayım bunu soruyorum. yedek almayı biliyorum yoksa, bilmesem bile siz sorduğum sorulara yanıt verirseniz net üzerinden bakar...
  14. alican4ks0y

twrp yedeği derken hocam? kesin çözüm müdür peki, ona göre diğer yorumları bekleyeyim MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. alican4ks0y

Arkadaşlar herkese merhaba. Dün gece 22.00 civarında telefonu twrp üzerinden tamamen sıfırlayarak format attım, miui 9 7.11.16 beta romu yükledim, rootladım. Sabah saat 6 ya kadar bir sorun yoktu, arama, SMS yapabiliyordum ama 6.30 gibi Emoji Switcher uygulamasını açtım, sistem emojisini...
Üst Alt