Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben güncel beta rom, bir arkadaşım güncel kararlı rom kullanıyor.
Bilmiyorum romlarla mı alakalı ama telefonu aldığımız günden beridir aynı sorun var.
WhatsApp da sesli mesaj gönderince ses çok boğuk, arkadan geliyor. Ama ses kaydediciden sesi kayıt edip WhatsApp dan atınca çok net...
sağolun hocam inşallah, teşekkür ederim
miflash ile sıfırdan rom kurmama ve telefonu buzdolabında 10 dakikaya kadar bekletmeme rağmen gene aynı sorunla karşılaşıyorum. yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
hocam telefonu dolabın içine koydum 1-2 saat öylece durdu ama gene işlemci aynı gözüküyordu, şarja koyuyorum %66 seviyede, 10 dakika sonra bakıyorum gene aynı.. şimdi miflash ile tekrar bi deneyeceğim olmazsa artık ne yaparım bilmiyorum. öğrenciyim, aileden gelir yok şaşırdım kaldım ne yapacağıma
hocam işlemcinin ısınma sebebi nedir peki ? telefonda oyun vs falan oynamamıştım o sıra işlemciyi ısıtacak bir şey olmadı kanımca
hocam sıfır kurulum da yaptım, miui 8 dahi yükledim gene aynı şeyle karşılaşıyorum
Herkese merhaba.
Mi 5S Plus kullanıcısıyım. Bundan 1-2 hafta önce pil çok aşırı hızlı gitmeye, bitmeye başlamıştı.
Telefonu yatağa koyduğumda, çok düşük bir şekilde bir yere çarpsın, düşsün telefon kapanıyordu. Telefonu açtığımda şarj %80'deyken bi anda 30-40-50 ye düşüyordu.
Bugünde telefon...
tamamdır global romu fastbootsuz bir şekilde kurdum tekrardan sorun çözüldü, umarım bi 4 5 saat sonra gene aynı sorunla karşılaşmam da [emoji23]
MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yedeğim yok hocam maalesef. peki yedek alsam bir sonra ki formatta dahili hafıza da olduğu için o yedeklerde silinmiyor mu? şimdi tekrar bi format atsam düzelir. mi acaba?
hocam imei ile ilgili bir problem olsa rom kurulumu bittikten hemen sonra belli etmez miydi kendini? yani bu hatayı direk telefon açıldıktan sonra almaz mıydım?
hocam anlamadınız ki. twrp üzerinden yedekleme yapıp tekrar mı kurulum yapayım ? diyorum. yedeklemeden kastınız nedir? nereyi yedekleyeyim, yedekleme aldıktan sonra ne yapayım bunu soruyorum. yedek almayı biliyorum yoksa, bilmesem bile siz sorduğum sorulara yanıt verirseniz net üzerinden bakar...
Arkadaşlar herkese merhaba.
Dün gece 22.00 civarında telefonu twrp üzerinden tamamen sıfırlayarak format attım, miui 9 7.11.16 beta romu yükledim, rootladım.
Sabah saat 6 ya kadar bir sorun yoktu, arama, SMS yapabiliyordum ama 6.30 gibi Emoji Switcher uygulamasını açtım, sistem emojisini...