alican38 kullanıcısının son içeriği

1. alican38

Yardım Ortam güvenli değil hatası çok önemli

Selamın aleyküm cümleten. Dün resmi note 12 pro 5g cihaz aldım ve bir uygulamada böyle bir sorun verip uygulamayı açmadığını gördüm. Bilen veya fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Uygulamayı başka cihazlarda kontrol ediyorum hiçbir sorun yok aktif çalışıyor.
  2. alican38

Soru Note 8 pro vs Poco x3

Arkadaşlar note 8 pro kullanıyorum bu iki telefonun birbirlerine artı ve eksi olan yönlerini belirtebilirseniz sevinirim, oyun oynayıp yayıncılık yapıyorum bu yüzden batarya benim için en önemli hususlardan bir tanesi, bunu kardeşime verip POCO X3 almalı mıyım değer mi yoksa kardeşime note 8...
  3. alican38

Soru Son Sürüme Manuel Güncelleme

Ek güncelleme özellikleri kısmından 12.0.3 sürümüne geçip sonrasında yine aynı menüden MİUİ 11 e geçiş yapsam IMEI ile ilgili sorun olur mu 1608766797 bahsettiğim menü bu menü
  4. alican38

Yardım Bildirim çubuğu

Bu yukarıda görünün saat, ve sağdaki pil durum göstergesi uygulamalarda açık oluyor mesela oyunda veya YouTube'de kapatmanın yolu yokmu
  5. alican38

Soru Note 8 pro son sürüm

Arkadaşlar note 8 pro için son gelen güncelleme bu sanırım değil mi? Değilse de gelecek olan tahmini ne zamana gelir
  6. alican38

Çözüldü Note 8 pro güncelleme

Arkadaşlar yurtdışı kayıtsız note 8 pro mu nasıl MİUİ 12'e güncelleştirme yardımcı olur musunuz
  7. alican38

MİUİ 12 GÜNCELLEMESİ

Arkadaşlar telefonum yurtdışı kayıtsız güncelleme yaparsam sorun olur mu
Üst Alt