alican.ozturks kullanıcısının son içeriği

1. alican.ozturks

Mod Redmi 5 Plus için Google Camera [17.07.2018]

yükledim hocam sıkıntı yok
  2. alican.ozturks

Tşkler arkadaşlar PC buldum Twrp yükledim hemen magisk yükleyip kurdum sonra Twrp güncellendikten sonra camara api yi yükledim şimdilik sıkıntı yok ama ayarlar ama bende bir kaç tane APK vardı tavsiye ettiğiniz bir APK varsa onu deneyeyim
  3. alican.ozturks

Twrp ne yazikki silinmiş PC de yok nasıl yukleyebilirim
  4. alican.ozturks

Herkese selamlar miui 10 yüklediğim için Google kamera silindi tekrar nasıl yukleyebilirim
  5. alican.ozturks

Eu rom var beta camera2pi yüklenmiyor twrp de güncel ama sürekli error hatası alıyorum hocam yardımcı olabilir misiniz
  6. alican.ozturks

Teşekkürler [emoji4] Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. alican.ozturks

Yardım hangi xiaomi'yi almalıyım? (redmi 4x, redmi note4, redmi5 plus, mi a1, redmi a5)

Kesinlikle redmi 5 plus 4-64 alın bakın keyfinize Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. alican.ozturks

Hocam son guncellemeden sonra kamera artık kullanılamıyor bir bilginiz varmı bu konuda Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. alican.ozturks

Ben şu anda Samsung s8 teması kullanıyorum farklı şeyler bakıyorum Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. alican.ozturks

Hocam tema olarak ne önerirsiniz?? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. alican.ozturks

Hocam çok teşekkürler sayende kameradan zevk almaya başladım gerçekten müthiş fotoğraf lar çekiyorum şimdiden 3 kişi sayemde telefonunu değiştirdi redmi 5 plus aldılar gerçekten inanılmaz bir telefon yapmışlar bu fiyata Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. alican.ozturks

Aynen bu hatayi ben de alıyorum ne yazikki ama o da flaşı açınca oluyor sadece
  13. alican.ozturks

Rehber Redmi 5 Plus için TWRP Kurulumu

hocam herşey için çok teşekkür ederim sayenizde yaptım Allah razı olsun
  14. alican.ozturks

hocam kurdum romu hatta güncelleme bile geldi 1.2 gb şimdi kamerayı yüklüyoruz değil mi en son da root
  15. alican.ozturks

hocam ben dediklerinizi yaptım şu anda bekliyorum inşallah açılacak :)
Üst Alt