Alibeyy.1 kullanıcısının son içeriği

1. Alibeyy.1

Yardım Xiaomi 13 ultra Süper ay modu hatalı çalışıyor

Büyük ihtimalle yazılımla alakalı, rom değiştirsek düzelir bence , fakat fotoğraf çekerken sabit tuttuğumda genelde yapay zeka sorunsuz çalışıyor , bir çözüm bulamadım
  2. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 ultra nın parmak izi çoğu parmakla açılıyor!!!

Öncelikle herkese merhaba, birkaç ay önce sahibindende çok temiz az kullanılmış bir 13 Ultra aldım, cihazın iki sim i ne de hat takılmamış olduğu için 2025 in 8. Ayına kadar kullanmayı düşünüyorum fakat bugün arkadaşımın parmak izi ile kilidmi açtığını farkettim, parmak izini temizleyip...
  3. Alibeyy.1

Soru Mi 11t stabil rom önerisi

Xiaomi nın kendi arama mesajlaşma uygulaması bence çok abartılıyor yani Google olsa ne olur Xiaomi olsa ne olur ki Googleninkini ben daha çok beğeniyorum ama milletin ağzında hep bu var anlamadım neden bu kadar dikkat ediliyor
  4. Alibeyy.1

Yardım Xiaomi 13 ultra Süper ay modu hatalı çalışıyor

Öncelikle herkese iyi forumlar, Şuan Xiaomi 13 ultra kullanıyorum genel olarak kamerasından çok memnun olsamda Süper ay modunu beğenmedim , aşağı yukarı çektiğim 10 ay fotoğrafından sadece 1 2 sinde ay ı algılayıp yapay zeka ile işleme yapıyor geri kalanlar ise çok kötü çıkıyor bu sorunu nasıl...
  5. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 Ultra aşırı ısınma sorunu

Hyper OS 1.0.6.0 umamıxm ( fake rom ama bendeki)
  6. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 Ultra aşırı ısınma sorunu

Çok ilginç bende de 13 ultra var 1 aylık ve ısınma konusunda çok memnunum pubg de fan olmadan 120fps de biraz ısınsada hiç sorun olacak derecede olmuyor 90fps de zaten sadece ılıyor cihaz, ben direnç yaptırmadım henüz o yüzden böyle ise bilmiyorum ama çok memnunum
  7. Alibeyy.1

Yardım Ne yaptıysam çözemedim sms ve arama senkronizasyonu

Vardır onun bi yolu ya ben yapmıştım bi ara diye hatırlıyorum mi hesabını flan girmiştim cihaza birşeyler yapmıştım diye hatırlıyorum ama baya zaman geçti üstünden kesin konuşamıycam
  8. Alibeyy.1

Arama uygulaması googleninkiyse mailine yedekleyeblirsin mesajları kişileri vs
  9. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 ultra Hyperos kilit ekran stili bugda kaldı acil yardım!!!!

Bl açık değil açmaya da yetkili hesap istiyor çok para
  10. Alibeyy.1

Çok kafaya takma bunu kral IMEI atılmış cihazlarda oluyor bu diye biliyorum benim eski cihazda da oluyordu hiç takmıyordum bi işe yaradığını düşünmüyorum
  11. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 ultra Hyperos kilit ekran stili bugda kaldı acil yardım!!!!

Cihazım 1 aylık mi 13 ultra içinde Global hyper OS 1.0.6.0 UMAMIXM ( FAKE ROM) yüklü ve kilit ekranı stilini değiştiremiyorum, uygula tuşuna bassamda uygulamıyor ve sayfa buga giriyor geri çıkmıyor sadece ekranı kapatıp açınca düzeliyor ama hiçbir şekilde uygulamıyor. Herhangi bir sistem veya...
  12. Alibeyy.1

Soru Mi 13 ultra çin mi global mi

Hocam yd satılanların hepsi 12 256 çin zaten dediğiniz şey doğru değil valla bizzat arkadaşıma aldık 😅 1727031475 Cihaza IMEI atılmamış stok imeisi , rom da global yazıyor ama elime gelince bakacağım 1727031543 Var hocam yurt dışından bizzat getirenler var , ben yaşadığım şehirde birinde vardı...
  13. Alibeyy.1

Soru Mi 13 ultra çin mi global mi

Bugün 2. El çok temiz 13 ultra aldım , aldığım adam global olduğunu söyledi kutu ve cihazın hakkında kısmında seri no G ile bitiyor fakat imeileri btk dan sorguladığı da model kodunun sonu C ile bitiyor, cihaz globalmi çin mi anlayamadım
  14. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 Ultra Alacağım Ama Tırstım

Pili nasıl ve cihazda hangi sürüm yüklü acaba bro
  15. Alibeyy.1

Yardım Mi 13 Ultra Alacağım Ama Tırstım

Bahsettiğin kişiyi biliyorum çok uzun zaman önce başka birşey için iletişim kurmuştum, inşallah açılır kilidin sorunsuz, açıldığında dönüş yaparsan sevinirim
Üst Alt