Alibeyy.1 kullanıcısının son içeriği

1. Alibeyy.1

Yardım Mi 10 lite pil değişimi sonrası cihaz arızası

Geçen hafta mi 10 lite 5g cihazımın tanıdık bir tamircide pil değişimini yaptırdım fakat cihaz o günden sonra bazen yavaş şarj olma bazende şarjda aniden kapanma yapıyor, değişim yaptırdığım arkadaşım pil bozuk olabilir dedi ve yeni bir pil ile tekrar değiştirdi fakat sorun devam ediyor , sorun...
  2. Alibeyy.1

Yardım Jiroskop arıza

Arkadaşlar cihazım 11T eu rom kurulu, özellikle standoff 2 de sürekli jiroskop sorunu yaşıyorum, maç atarken telefonu düz bir yere bile koysam aim jiroskop dan kaynaklı yavaş yavaş yukarı kayıyor sürekli, çok sinir bozucu ayarlardan CIT modunu açıp kalibrasyon yapınca bazen düzeliyor bazen...
  3. Alibeyy.1

Yardım Mi 11T MIUI 14.0.1 TKWEUXM rom da ekran yenileme hızı kendi kendine 60 a düşüyor

11t cihazımı globalden Eea rom a geçiş yaptım daha az bug vardır diye fakat bu sürümde bazen ekran Kendi kendine 60hz ye düşüyor akıcılık düşüyor fakat ayarlara girip baktığımda 120hz açık gözüküyor, düzeltmek için ya yeniden başlatmak ya da ayarlardan 60 a düşürüp tekrar 120 yapmak gerekiyor...
  4. Alibeyy.1

Yardım Poco X3 nfc pubg de 60 fps nasıl yaparım oyun çok kasıyor 30fps alıyorum

poco x3 nfc cihazım var yurt dışı ,oyun başlarda 60 fps idi sonra seçeneği kaldırdılar fakat yinede oynanıyordu kasmıyordu ama son 1 2 aydır berbat halde çok kötü,oynayamıyorum herhangi bir config vs çözüm var mı 60 verse yeter fazla bir şey beklemiyorum
  5. Alibeyy.1

Yardım Mi 11t Always on display da ekran amoled olmasına rağmen Lcd ekran gibi karanlıkta parlıyor.

Mi 11t cihazım var sürekli açık ekran açıkken ekranı kilitlediğimde animasyon geliyor fakat arkaplan ışık sızdırıyor, tıpkı Lcd ekran gibi, eski cihazımla karşılaştırdım ( mi 10 lite 5g, amoled ekran) fakat eski cihazda ekran olması gerektiği gibi, acaba cihazımda sorun mu var, mi 11t kullanan...
  6. Alibeyy.1

Soru Zip uzantılı miui V14.0.3.0.TKWMIXM rom unu mi flash ile nasıl güncelleyebilirim

Zip uzantılı V14.0.3.0.TKWMIXM rom var fakat tgz uzantılı versiyonunu bulamadım, uzantıyı program ile tgz ye dönüştürüp mi flash ile yüklemek mümkün mü?
  7. Alibeyy.1

Soru Mi 11t mi flash ile miui 14 yükleme

Arkadaşlar Mi 11t cihazım var miui 14 yüklemeyi düşünüyorum fakat güncelleme gelmedi, miui downloader uyg. sında rom mevcut onu indirdim fakat uzantı zip, cihazın bl kilidini açıp mi flash ile yüklemek istiyorum ama tgz uzantı olması gerekiyormuş, zip uzantılı rom u program ile tgz uzantı ya...
Üst Alt