Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%8 şarjda taktım ve aldığım değerler bu şekilde.Eve gidince GM5 plus telefonun 18 watt orjinal şarj aletinde denicem.Umarım tek sorun kablodadır.Eğer başlık yan sanayi ise ne tavsiye edersiniz GM şarj aletimi kullanayımmı yoksa tavsiye edebileceğiniz bir yerden Xiaomi şarj aleti alsam dahamı iyi...
İkisinide indirdim şarj ilk taktığımda 400-500 lü değerlerden başladılar.Şuan ampere ortalama 950-970 gösteriyor.
AccuBattery ise 950-1100 arasında gidip geliyor.İlk şarja taktığımda çok düzensiz bir şekilde iniş çıkışlar vardı şuan ortalama bu değerde sabitlendiler
Merhaba arkadaşlar.Telefonum redmi note 9 modeli, cihazı yurt dışında getirip IMEI atan kişilerden aldım.Daha sonra global versiyon diye bir olay öğrendim ve benimki global versiyon değilmiş.Buraya kadar tamam sorun yok cihaz orjinal olsunda global olup olmamasının çok sorun yaratacağını...