alibaykus1 kullanıcısının son içeriği

1. alibaykus1

Rehber Mi PC Suite 3.0 (Türkçe)

Bununla redmi note 8 11.0.11 sürümünü 12.0.1 yapılabilir mi ?
  2. alibaykus1

Sohbet Redmi Note 8 Ekran Süresi Ve Paylaşımları

Benim ekran süreside bu global kararlı 11.0.8.0 Kullanıyorum Bide bende hiç reklam cıkmıyo
  3. alibaykus1

Soru Elfenerinin ışığı

Evet var böyle bişey kendi kamerasından flasli foto çekince daha parlak Normal flaş açında düşük
  4. alibaykus1

Sohbet Redmi Note 8 Kullanıcı Yorumları

Bende wifi problemi var kopup duruyor oyunlarda deli ediyo ekran tianma panel ghost screen oluyo bi ekranda uzun süre kalırsam
  5. alibaykus1

Ana Başlık Turkcell VoLTE - VoWifi hizmetlerini tüm cihazlara sundu.

Ben bunu 2 gun önce bulmuştum önceden olmuyodu bi yaptım oldu
  6. alibaykus1

Yardım Redmi note 8 Volte sorunu

Gerek kalmadı artık herkes açabiliyo volte yi Cihaz sınırlaması kalkmış sanırım 1584991054 Açtım
  7. alibaykus1

Öyle yapıcam ama asıl sorun cihazın desteklenmesine rağmen böyle demesi
  8. alibaykus1

Telefonumda volte açamıyorum Hdses yazıp gönderiyorum ama cihazınız desteklenmiyor diyo Telefon redmi note 8 Hat Turkcell Telefon resmi garantili Normalde Turkcell sitesince cihazı görmesi lazım görmüyor ne yapmalıyım
  9. alibaykus1

Soru Redmi Note 8 Turkcell Volte

Bende Türkiye garantili note 8 var Turkcell e HD ses yazıp atıyorum ama desteklenmiyo diye mesaj geliyo
  10. alibaykus1

Sohbet Android neden iOS gibi olamıyor?

Bence android telefonlar sürekli aynı fiyat segmentinde çıkıyo ios telefonların yeni modellerde sürekli fiyatı artıyo İphonelar hep üst segmet android te farklı farklı birsuru segment var
  11. alibaykus1

Yardım Redmi s2/y2 Miui 11 Yükleyenler

Mağlesef 32bit armv7a
  12. alibaykus1

Rom [Android 10] Redmi S2 Havoc-OS 3.0

Peki rom 64 bit mi ?
  13. alibaykus1

MIUI 11 [Fastboot] Redmi K30 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.1.21 Beta / v11.0.10.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

K30 için eu stabil çıkmış MIUI 11.0.9.0 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMK30_V11.0.9.0.QGHCNXM_v11-10.zip/download
  14. alibaykus1

Yardım Mi box s kablosuz kulaklık sorunu

Bu her telefonda olan bişey Bluetooth kulaklık kullanırken wifi yapaşlar Çözüm 5ghz wifiye bağlanmak
  15. alibaykus1

Soru Mİ9T PRO Türkiye cihaz miui11 gelmemesi

Bende redmi s2 var guncelleyicinin verilerini temizleyince geldi bana 11
Üst Alt