aliatg06 kullanıcısının son içeriği

1. aliatg06

Soru Twrp yükleyince imei gider mi

Merhabalar, cihazımı stok romda kullanıyorum. 1 ay önce direnç yapıldı. Twrp yükleyip sonrasında da magisk yükleyeceğim. Imei gider mi? Bir de twrp üzerinde imei yedekleme gibi bir şey var mı? Bu konulara çok hakim değilim kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
  2. aliatg06

Soru Ahize ve Hoparlör sesi arttırma

Merhaba, Snapdragon işlemcilerde ahize ve hoparlörün sesini arttırmak mümkün mü? Bazı sitelerde bölge değiştirince artıyor yazanları gördüm ama detaylı bilgiye sahip değilim. Bu tür yöntemleri deneyen oldu mu?
  3. aliatg06

Yardım TWRP Sorunu

Merhaba. Elite roma geçmek için twrp yükledim fakat wipe data vs yaptığımda hata veriyor. Format data yapamıyorum. Daha önce eu rom yüklemek için twrp kullanmıştım sorun olmamıştı. Bu şekilde olmuyorsa başka nasıl flashlayabilirim telefona?
  4. aliatg06

Yardım Memc özelliğini kullanan var mı?

Selamlar, memc özelliğini bir türlü kullanamıyorum. Cihazı yeniden başlatınca bir süre düzeliyor 10 dakika sonra tekrar çalışmamaya başlıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Varsa çözebilen var mı? Kullandığım uygulamalar: Youtube, Mi Video, MX Player 3 uygulamada da aynı şekilde oluyor...
  5. aliatg06

Soru Dolby Atmos yerine Harman Kardon

Selamlar. Dolby Atmos yerine Mi 11 serisindeki gibi Harman Kardon yazılımı flashlanabilir mi?
Üst Alt