ali_1999 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Abiler yardımınıza ihtiyacım var bakarmısınız bi.

parmak izi koymadim kilitsiz kullaniyorum ancak parmagim sensore degdiginde aciliyor
  2. A

Yardım Abiler yardımınıza ihtiyacım var bakarmısınız bi.

Ben telefonuma parmak izi kilidi koymadım ama parmağım arkadaki sensöre değdiği zaman ekran uyanıyor bunu nasıl kapata bilirim. (Xiaomi Redmi 5)
  3. A

Soru Google Play Uygulamalari

Selam arkadaslar benim cihazim redmi 5, butun google uygulamalari guncellenme talep ediyor ancak ben fazla yer kapladiklari icin guncellemek istemiyorum. Bu benim cihazimda pil ve performans dusuklugune sebep olur mu?
  4. A

Soru android ve miui

Benim cihazım Redmi 5 16/2 olan versiyonu, bu telefona miui 10 ve android 8 güncellemesi geldiğinde güncellemelimiyim?
  5. A

Yardım Telefona Rese Atmalımıyım?

Sistem uygulamalarını güncellemesem olurmu ? (Google ve Xiaomi uygulamalarını) Cihazımın kapasitesi 16 GB bana zar zor yeterken bunu üzerine fazla yer kaplayan sistem uygulamaları güncelleme yapmak istemiyorum.
  6. A

Hm anladım peki benim cihazım google ve xiaomi uygulamalarını güncellemeğimi istiyor, fazla yer kaplayacakları için güncellemek istemiyorum bunun benim telefonumda performans yada pil sorunu yaratır mı ?
  7. A

Bir konuda yardıma ihtiyacım var, benim telefonum Redmi 5 ve cihazımda miui 10 güncellenmesi geldi güncellenmeyi yapıp telefonu sıfırlamalımıyım (verileri silme) daha verimli çalıması için yoksa farketmez mi? Çünki bazı yerlerde sistem güncellenmesi yapıldıktan sonra cihazınızı reset atın diyor.
  8. A

Miui 10

Bir konuda yardıma ihtiyacım var, benim telefonum Redmi 5 ve cihazımda miui 10 güncellenmesi geldi güncellenmeyi yapıp telefonu sıfırlamalımıyım (verileri silme) daha verimli çalıması için yoksa farketmez mi? Çünki bazı yerlerde sistem güncellenmesi yapıldıktan sonra cihazınızı reset atın diyor.
Üst Alt