ali190327 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Çağrı Ekranı Gelmiyor

Selam Google playden farklı bi arama uygulaması indirdim ben, tavsiye ederim M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. A

Soru Çağrı Ekranı Gelmiyor

Aynı sorun bende de var son güncellemeyi kaldırınca bayâ fark etti M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Soru Gelen çağrılarda isimlerin geç görünmesi

Allah razı olsun kardeşim M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Cevap için sağolun ama o işlerden hiç anlamıyorum,ancak bilen birine yaptırmam gerekiyor sanırım. Endonezya romunda miui ın arama ve sms uygulaması, arama kaydetme var diye okudum, endonezya romunu yükletsem sorunum çözülürmü? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Merhaba arkadaşlar, 12.5.1 güncellemesini yaptım, telefonum garantisiz (kaçak) imei çakılı ve rus romu var. Benim sorunum güncellemeden sonra gelen aramalarda ekranda arayan kişinin 4-5 saniye sonra gözükmesi! Aynı sorun sizde de varmı veya çözüm için bi öneriniz varmı? Şimdiden teşekkür ederim...
  6. A

Yardım Dosya yöneticisi hata veriyor

Merhaba arkadaşlar dosya yöneticisine girince böyle bi yazı çıkıyo neden olabilir? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Çözüldü Poco X3 ekran yansıtma

Çok teşekkür ederim sorun çözüldü M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Çözüldü Poco X3 ekran yansıtma

Bende de Aynı sorun var M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Soru Ekran yansıtma sorunu

Herkese merhaba 1 haftadır kullandığım telefonumun ekran yansıtma özelliğini ne yaptıysam kullanamadım, daha önce note 6 pro kullanıyordum onda bi sıkıntı yok ama bunu bağlayamıyorum. Sizde de varmı aynı sorun 12.0.1 sürümü yüklü M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Tavsiye Şarj etme önerisi

Ben de note 6 prodan poco x3 e geçtim. %20 ye düşünce takıp %80 olunca çıkarmayı tavsiye ediyorlar, benim için daha önemlisi telefonu akşam takıp sabaha kadar şarjda bırakmamak! Bunun için zaman ayarlı priz aldım 5-6 yıldır şarj ederken onu kullanıyorum. M2007J20CG cihazımdan Tapatalk...
  11. A

Soru Ekran Yansıtma ( Tam Ekran Olmama Sorunu )

2. Sorunun cevabı; Ayarlar, ana ekran, aramayı açmak için yukarı doğru kaydır seçeneğini pasif yap. Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. A

Yardım Ekran göz kırpma sorunu

Hayır sorun ekran parlaması değil. Üst bildirim ekran görüntüsü biran görünüp kayboluyor şimşek çakması gibi! Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. A

Uzun süredir var bu. Güncellemeden önce de vardı Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Arkadaşlar bi süredir youtube ve facebook ta gezinirken ekranda sık sık göz kırpma problemiyle karşılaşıyorum sanki anlık sayfa yenileme gibi bişey oluyor. Sizin de oluyormu , çaresi nedir? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Soru Mail bildirimleri çok geç geliyor

Merhaba arkadaşlar Gmaile girmediğim sürece bildirim alamıyorum, anlık mail bildirimi alabilmek için ne yapmam gerekiyor? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt