ali190327 kullanıcısının son içeriği

1. A

Soru Gelen çağrılarda isimlerin geç görünmesi

Merhaba arkadaşlar, 12.5.1 güncellemesini yaptım, telefonum garantisiz (kaçak) imei çakılı ve rus romu var. Benim sorunum güncellemeden sonra gelen aramalarda ekranda arayan kişinin 4-5 saniye sonra gözükmesi! Aynı sorun sizde de varmı veya çözüm için bi öneriniz varmı? Şimdiden teşekkür ederim...
  2. A

Yardım Dosya yöneticisi hata veriyor

Merhaba arkadaşlar dosya yöneticisine girince böyle bi yazı çıkıyo neden olabilir? M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. A

Soru Ekran yansıtma sorunu

Herkese merhaba 1 haftadır kullandığım telefonumun ekran yansıtma özelliğini ne yaptıysam kullanamadım, daha önce note 6 pro kullanıyordum onda bi sıkıntı yok ama bunu bağlayamıyorum. Sizde de varmı aynı sorun 12.0.1 sürümü yüklü M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. A

Yardım Ekran göz kırpma sorunu

Arkadaşlar bi süredir youtube ve facebook ta gezinirken ekranda sık sık göz kırpma problemiyle karşılaşıyorum sanki anlık sayfa yenileme gibi bişey oluyor. Sizin de oluyormu , çaresi nedir? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Soru Mail bildirimleri çok geç geliyor

Merhaba arkadaşlar Gmaile girmediğim sürece bildirim alamıyorum, anlık mail bildirimi alabilmek için ne yapmam gerekiyor? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. A

Yardım Büyük dosya kayıt sorunu

Merhaba arkadaşlar, telefonun derin temizlik uygulamasını her açtığımda bazı uygulamaların ve oyunların telefona bileyler kaydettiğini görüyorum ve bunları temizliyorum. Sorum şu; bu dosyaların kaydolmasını nasıl engelleyebilirim ? Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. A

Yardım Mail bildirim sorunu

Merhaba mail bildirimlerinde sorun yaşıyorum yeni mail geldiğinde bildirim yapmıyor telefon aldığımdan buyana böyle güncellemeler de bişey değiştirmedi lütfen yardım Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Yardım Şarj sorunu !

10.3.3 olan versiyon Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

Yardım Şarj sorunu !

Kardeşim en son sürümü kullanıyorum batarya pergotmansı çok iyi tavsiye ederim Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. A

Soru Google hizmet çerçevesi çok pil tüketiyor

Cevap için teşekkürler Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. A

Soru Google hizmet çerçevesi çok pil tüketiyor

Merhaba arkadaşlar ilk defa bi forumda bişey yazıyorum yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Sorunum şu; pil tüketim ayrıntılarında google hizmet çerçevesi pilin en az %25-30 unu tüketiyor bu normalmi, Normal değilse ne yapmalıyım? (Note 6 pro kullanıyorum). Redmi Note 6 Pro cihazımdan...
Üst Alt