ali072 kullanıcısının son içeriği

1. ali072

Soru Kullandığınız En İyi Gcam

Xiaomi 11t kullanıyorum stock kameradan memnun değilim önereceğiniz gcam ve xml dosyalarını bekliyorum.
  2. ali072

Soru Yd cihaz HyperOs hakkında sorularım

Yd Xiaomi 11t cihazım var. HyperOs rom yükleyeceğim. Rom recovery ile atılıyor daha önce hep fastboot ile attığım için recovery nasıl atılır bilmiyorum. Cihazımın ilk önce bootloader kilidini açacağım ilerde kayıt da sorun yaşamamak adına. cihazımı henüz kaydetmedim ben cihaza hyperos attıktan...
  3. ali072

Soru Xiaomi 11T Endonezya HyperOs gelir mi?

Xiaomi 11T Endonezya HyperOs bekliyorum sizce gelir mi bilgisi olan varsa sevinirim
  4. ali072

Soru Xiaomi HyperOs

HyperOs güncellediğimde arama ve mesaj uygulaması Google'ın mı Xiaomi'nin mi olacak?
  5. ali072

Yardım Bu romu nasıl hızlı indirebilirim?

https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-11t-endonezya-kararli-rom-v12-5-3-0-rkwidxm-indirme-baglantilari.124706/ Fastboot romunu indirmek istiyorum 4 gün yazıyor.
  6. ali072

Soru Mi 11t stabil rom önerisi

Merhaba 11t kullanıyorum en stabil rom sizce hangisi ?
  7. ali072

Yardım Xiaomi ücretli temalar

Xiaomi temaları ücretli yapmıştı beğendiğim bir tema var onu ücretsiz olarak indirebilmenin bir yolu var mıdır?
  8. ali072

Soru mi 10 hala alınır mı?

iyi günler mi note 10 yd cihazımın anakartı yandı bende yeni telefon alma arayışındayım 10.000 civarı yd telefon arıyorum mi 10 temiz 2.el gözüme çarptı özellikleri çok hoşuma gitti sizce hala alınır mı? teşekkür ederim.
  9. ali072

Yardım mi note 10 cihazım açılmıyor

merhaba xiaomi mi note 10 cihazım dün gece şarja takıp uyumuştum bugün sabah uyandığımda hiçbir yanıt vermiyor telefon ses + ses- power basılı tuttum tepki yok bilgisayara bağladım tepki yok .
  10. ali072

Soru Mi 10t pro rom önerisi

Merhaba mi 10t pro kullanan arkadaşlar stabil ve kamera batarya pefromansı iyi olan rom önerirmisiniz?
  11. ali072

Soru Yd Mi 13 lite alınır mı?

Merhaba yd 8000 TL civarı mi 13 lite alınır mı?
  12. ali072

Soru Yd Max 8-9k civarı ne önerirsiniz?

Telefon arıyorum ne önerirsiniz 8-9 bandında yurtdışı
  13. ali072

Yardım Bildirim sesi gelmiyor

Merhaba bildirimin geldiği görünüyor ama ses gelmiyor lütfen yardım edin.Daha önce benzer konular açılmış ama hiç kimse çözümü yazmamış.
  14. ali072

Çözüldü mi note 10 fastboot takıldı

yardım edin rom yüklerken fastbootta takıldı çıkmıyor fastboot rom nasıl atabilirim
  15. ali072

Soru Realme GT 2 pro

Realme GT 2 Pro - QHD 120Hz Amoled - Snapdragon 8 Gen 1 - 50MP IMX766 OIS, 50MP 150° - 5000mAh pil / 65W hızlı şarj 8/128 GB 12999₺ Bu fiyata rakibi yok. Vatan ve Teknosa da satışta. Sizce alınır mı?
Üst Alt