Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba redmi note 14 pro plus telefona endonezya rom atmak istiyorum hyperos 1.0.6.0 UOPMIXM yüklü ilk önce bootloader kilidini nasıl açaağımı ve romu fastboottan atacağım yardımcı olabilecek varsa sevinirim. (daha önce bootloader kilidi de açtım ancak hyperosta farklı oldu diye duydum güncel...
Merhaba ben önce android kullandım daha sonra ios sonra tekrar android şimdi de iose tekrar geçtim demek istediğim yedeklerimin bi kısmı google da bi kısmı iCloud da şuan bunları birleştirmek istiyorum veya android deki yedeği iose taşımak bunun için 2 uygulama var biri mutsapper diğeri...
Merhaba yd redmi note 10 pro cihazım plaka atıldığı için banka uygulamalarında sorun çıkıyor denizbank uygulaması root yüzünden uygulamadan atıyor rootu gizlemenin bir yolu var mıdır?
Örnek mesaj
Degerli Musterimiz, Mobil Bankacilik uygulamasina baglanmis oldugunuz cihazinizin orijinal...
Merhaba iPhone 12 pro cihazımdaki whatsapp yedeklemesini android cihazıma (xiaomi 11t) cihazıma aktarmak istiyorum ancak 11tyi sıfırlamadan aktarmanın yolunu arıyorum. iPhone whatsapp dosyalarını google drive üzerinden yedekleyebilir miyim? Yöntemi var mıdır?