ali072 kullanıcısının son içeriği

1. ali072

HyperOS Redmi Note 14 Pro+ (amethyst) - Endonezya Kararlı OS1.0.5.0.UOPIDXM

Hocam konu dışı ancak bootloader kilidini kısa yoldan açma yöntemi var mı?
  2. ali072

Yardım Redmi note 14 pro plus boot açma ve endonezya rom atma yardım

Hocam daha kısa yöntemi var mı?
  3. ali072

HyperOS Redmi Note 14 Pro+ (amethyst) - Endonezya Kararlı OS1.0.5.0.UOPIDXM

fastboot bağlantısı eklenecek mi?
  4. ali072

Yardım Redmi note 14 pro plus boot açma ve endonezya rom atma yardım

merhaba redmi note 14 pro plus telefona endonezya rom atmak istiyorum hyperos 1.0.6.0 UOPMIXM yüklü ilk önce bootloader kilidini nasıl açaağımı ve romu fastboottan atacağım yardımcı olabilecek varsa sevinirim. (daha önce bootloader kilidi de açtım ancak hyperosta farklı oldu diye duydum güncel...
  5. ali072

Yardım WhatsApp Android yedeği iPhone taşıma

Merhaba ben önce android kullandım daha sonra ios sonra tekrar android şimdi de iose tekrar geçtim demek istediğim yedeklerimin bi kısmı google da bi kısmı iCloud da şuan bunları birleştirmek istiyorum veya android deki yedeği iose taşımak bunun için 2 uygulama var biri mutsapper diğeri...
  6. ali072

Yardım Banka Uygulamaları Root Yüzünden Uygulamadan Atıyor

Deneyeceğim hocam :) Anladığım kadarıyla.. Fastboot romdan çıkardığım Boot.img ve recovery.img dosyalarını fastboot rom yükleme programına atacağım. minimal adb kısmını anlayamadım :/ cihazı bağlayıp fastboot moduna geçeceğim ve boot.img ve recovery.img dosyalarını tek tek yükleyeceğim. Ve...
  7. ali072

Kusura bakmayın hocam. Cihazı sıfırlamadan rootu kaldırmamın bir yolu var mı? Teşekkür ederim.
  8. ali072

HiddeNKinG H.kadioglu hocam yardımcı olabilir misiniz
  9. ali072

Magisk uygulaması yok telefonda
  10. ali072

Root ben atmadım plaka atılırken telefoncu atmıştı 1721373403 Bana gerekli değil nasıl kaldırabilirim
  11. ali072

Merhaba yd redmi note 10 pro cihazım plaka atıldığı için banka uygulamalarında sorun çıkıyor denizbank uygulaması root yüzünden uygulamadan atıyor rootu gizlemenin bir yolu var mıdır? Örnek mesaj Degerli Musterimiz, Mobil Bankacilik uygulamasina baglanmis oldugunuz cihazinizin orijinal...
  12. ali072

Yardım iPhone WhatsApp Yedeklerini Android'e Aktarma

Maalesef WhatsApp ile ilgili yazı yok
  13. ali072

Yardım yedekleme

WhatsApp ı nasıl drive yedekleyebiliriz?
  14. ali072

Yardım iPhone WhatsApp Yedeklerini Android'e Aktarma

Merhaba iPhone 12 pro cihazımdaki whatsapp yedeklemesini android cihazıma (xiaomi 11t) cihazıma aktarmak istiyorum ancak 11tyi sıfırlamadan aktarmanın yolunu arıyorum. iPhone whatsapp dosyalarını google drive üzerinden yedekleyebilir miyim? Yöntemi var mıdır?
Üst Alt