Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende baktim guncelleme yok diyor neye gore gonderiyorlar acaba bu guncellemeleri kisim kisim mi geliyor
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam temalar uygulamsindan one ui diye arama yapin tema olarak samsung temasi kullanirsaniz alt tuslar degisir,[emoji106]
Hocam tetigin ekrana gelen kismina folyo kagidi yapistir duzgun sekilde yaparsan sıkıntı olmaz sanirim bendede sıkıntı oluyordu bu sekilde cozdum xiaomilerde ekran dokunmatigi cok hassas o yuzden
yok hocam anladim ben birde bu sekilde denesin olmasi lazim baskada cozumu varmi bilmiyorum ben bu sekilde kullaniyorum
Peki hocam bildirimlere girin uygulama bildirimleri var ordan twiter bul ve icerinde mesela takip ettigin sayfalr filan var bi suru sey yaziyo kilit ekrani bildirimlerini acin normalde kapali oluyo cunku
kilit ekranı ve parola ya girin gelismis ayarlar kilit ekraninda diye bi secenek var en üstte oraya basinca tum bildirim ve icerikleri goster yapin olup olmadigini soyleyin
Hocam uygulamalri kapatirken gear werable uygulamsinin üzerine basili tutup kilitle yapinca yine kapaniyor mu
mi 9t pro performans olarak diger cihazlardan daha iyi snapdragon 855 var durumun müsayitse bence 8/128 lik al bitane arkana bakma derim note8 proya gelirsek herseyi iyi gibi ekran kotu lcd ekran yerine amoled ekran koysaymislar iyi olcakmis ama malesef,,[emoji106]
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk...
Hocam ben yükledim bu güncellemeyi k20 pro kullaniyorum cihaz mi9 t pro oldu bi sıkinti olmaz deme
1 saat once güncelledim hocam bi sikinti olmadi yalniz benim cihaz k20 pro mi9 t pro oldu onu anlamadim[emoji16]