Ali toprak kullanıcısının son içeriği

1. Ali toprak

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Hocam bolgeyi mi degistirdiniz guncelleme icin Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Ali toprak

Bende baktim guncelleme yok diyor neye gore gonderiyorlar acaba bu guncellemeleri kisim kisim mi geliyor Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. Ali toprak

Yardım Alt sanal tuşları değiştirme ?

anladim hocam bende 10.3.3 yuklu kusura bakma Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Ali toprak

Yardım Alt sanal tuşları değiştirme ?

Hocam temalar uygulamsindan one ui diye arama yapin tema olarak samsung temasi kullanirsaniz alt tuslar degisir,[emoji106] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Ali toprak

Yardım Pubg tetik basılı kalıyor

Hocam tetigin ekrana gelen kismina folyo kagidi yapistir duzgun sekilde yaparsan sıkıntı olmaz sanirim bendede sıkıntı oluyordu bu sekilde cozdum xiaomilerde ekran dokunmatigi cok hassas o yuzden Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Ali toprak

Yardım Bildirimlerin tamamını okuma yöntemi?

yok hocam anladim ben birde bu sekilde denesin olmasi lazim baskada cozumu varmi bilmiyorum ben bu sekilde kullaniyorum Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Ali toprak

Peki hocam bildirimlere girin uygulama bildirimleri var ordan twiter bul ve icerinde mesela takip ettigin sayfalr filan var bi suru sey yaziyo kilit ekrani bildirimlerini acin normalde kapali oluyo cunku
  8. Ali toprak

kilit ekranı ve parola ya girin gelismis ayarlar kilit ekraninda diye bi secenek var en üstte oraya basinca tum bildirim ve icerikleri goster yapin olup olmadigini soyleyin Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ali toprak

Yardım alt menü simge sayısı

ayarlar/ ana ekran ve son kullanilanlar/ ana ekran düzeni 5×6 olarak deşirtir Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Ali toprak

Yardım Temizleyicide Bulunan İstisnaya Uygulama Ekleme?

Hocam uygulamalri kapatirken gear werable uygulamsinin üzerine basili tutup kilitle yapinca yine kapaniyor mu Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Ali toprak

Soru Mi 9 Lite Mi9T mi?

Aynen hocam her ay bir model cikiyor [emoji16] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Ali toprak

Soru Mi 9 Lite Mi9T mi?

mi 9t pro performans olarak diger cihazlardan daha iyi snapdragon 855 var durumun müsayitse bence 8/128 lik al bitane arkana bakma derim note8 proya gelirsek herseyi iyi gibi ekran kotu lcd ekran yerine amoled ekran koysaymislar iyi olcakmis ama malesef,,[emoji106] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk...
  13. Ali toprak

Yardım Mi9 T ön kamera açılırken ekranda ışık sorunu

Bende de k20 pro var V10.3.3 global rom yükledim böyle oldu bende ilk bozuldu zannettim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Ali toprak

Hocam ben yükledim bu güncellemeyi k20 pro kullaniyorum cihaz mi9 t pro oldu bi sıkinti olmaz deme Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Ali toprak

Yardım Güncelleme Sorunu

1 saat once güncelledim hocam bi sikinti olmadi yalniz benim cihaz k20 pro mi9 t pro oldu onu anlamadim[emoji16] Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt