ali.gucukkk kullanıcısının son içeriği

1. A

Rom Redmi S2 MIUI 10 Global Stabil ROM V10.3.4.0 PEFMIXM [Android 9/PIE]

Hocam OTA yayınlanmadan bunu atmanız saçma. Marka göndermiyedebilir. Örnekleri oldu çünkü. Bana kalırsa OTA güncellemesi gelmeden yayınlamayın.
  2. A

Tema Aslan Tema [ Galatasaray V10]

Ellernize sağlık hocam. Fenerbahçeli istiyoruz bi de öhöm öhöm :D
  3. A

Rom Redmi S2 MIUI 10 Global Stabil ROM V10.3.3.0 PEFMIXM indirme bağlantısı

Al işte :) . Not: Bu yöntem Redmi MTK işlemcili modellerde ve bootloader kilitli cihazlarda çalışmayabilir. - Cihazımıza uygun romu indirelim. MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum - İndirdiğimiz rom dosyasının adını değiştirip "update" yapalım. (yani update.zip) - Cihazımızı...
  4. A

Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

Merhaba ben Ali Gücük. Lise son sınıfım bilgisayar başında pek duramasam da her daim telefonda bulunurum. Hatta neredeyse tüm mesajlarım telefon üzerinden yazmaktayım. İlk akıllı telefonum S3 mini ile birlikte custom rom lara merak saldım. Hatta birçok kez brick yaptım :) :) . 15 ay boyunca...
  5. A

Güncelleme mi voWifi mi vowifi ise Haber - Redmi S2 voWİFİ özelliği çalışır hale geldi bu yazıyı okuyabilirsin :)
  6. A

Haber Redmi S2 voWİFİ özelliği çalışır hale geldi

Anladım teşekkür ederim :)
  7. A

Onu işte ben anlayamdım o nasıl oluyor??
  8. A

O sadece deneme için uçak moduna alınca wifi açın bağlandıktan sonra wifi sembolü gelecek. Burda uçak modu kapalıyken ss alındı. bu da uçak modu açıkken alındı
  9. A

Haber - Redmi S2 voWİFİ özelliği çalışır hale geldi bu başlıktan bakabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir şey olursa o başlığın altına yazarsanız sevinirim :)
  10. A

Aynen öyle oldu çekim gücü de azaldı ama voWifi geldi en azından.
  11. A

Soru REDMİ S2 İÇİN PİXEL EXPERİENCE

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.google.android.launcher%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dgoogle%2Blauncher%26pcampaignid%3DAPPU_1_dxtJXf7GEMPrrgSCnJngDA&ved=2ahUKEwi-...
Üst Alt